نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree92Likes

موضوع: شامی بابلی | شامی رشتی | شامی پوک | شامی تو پُر

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 25
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: انواع کتلت و شامی

    اينم شامي رشتي كه من درست كردم با دستور ژيلا جون فقط با اين تفاوت كه گوشت رو هم با گوشت كوب برقي همراه بقيه مواد له كردم و ريش ريش نكردم (راستش حال نداشتم سختم بود)


    فقط به نظرم خيلي روغن جذب مي كرد. گذاشتمش روي دستمال كلي روغن پس داد ولي خوشمزه بود بازم تشكر از ژيلا جون
    mitra40 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    477
    پسند شده
    19302
    پسند کرده
    26901

    Re: انواع کتلت و شامی

    شامی ماه رمضانی مخصوص رشت
    مواد لازم :
    گوشت گردن گوساله یک کیلو (ترکیب گوسفند وگوساله هم خوب است )
    لپه شامی یک کیلو
    یک لیوان سرخالی نخود
    نصف لیوان سرخالی لوبیای سفید
    پیاز یک عدد بزرگ
    نمک وفلفل
    گوشت را با پیازوزردچوبه می پزیم بعد از صافی رد کرده تا آبش صاف شود (چون باعث می شود رنگ شامی سیاه شود) آب صاف شده را نگه می داریم برای مرحله بعد
    بعد حبوبات را به گوشت پخته اضافه کرده می گذاریم با آبی که صاف کرده ایم بپزد تا آب بخورد مواد رفته وکاملا حبوبات بپزد
    بعد با گوشت کوب آنرا می کوبیم
    برای هر هشت شامی بزرگ سه تخم مرغ لازم است بهتر است تخم مرغ ها را اول در جایی دیگر خوب بزنیم تا شامی خوب پف کند
    یک عدد پیاز خام هم معمولا در شامی رنده می شود
    قورمه سبزی
     
    *BEHNAZ* این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کتلت و شامی

    شامی پوک
    گوشت با کمی دنبه و لپه وسیب زمینی پخته له شده +پیاز وتخم مرغ وسبزی های معطر

    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13186

    شامی پوک | شامی تو پُر

    شامی پوک لپه گوشت پیازسیب زمینی تخم مرغ نمک.فلفل سیاه.پودر کاری و کمی آرد سوخاری.لپه چند ساعت خیس کره و بعد با گوشت و سیب زمینی و پیاز 3بار چرخ کردم و بقیه موادبعد هم سرخش کردم
    ...
     

    والعصر ..........

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36144
    پسند کرده
    55044
    شامی پوک
    گوشت و لپه و پیاز و یک سیب زمینی کوچولو را پختم تو مولینکس له شد + تخم مرغ سرخ شد


    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    بابل
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    شامی بابلی | شامی رشتی

    فقط ی چیزی من میزان سبزی و دسته ای مینویسم چون اینجا دسته ای میفروشن...فکر کنم هر دسته حدود 200 گرم بشه..
    مواد لازم برای شامی:
    جعفری 20 دسته
    گشنیز 13
    تره 20
    خلفه 10
    نعناع 4
    شوید 10
    سوسنبرگ 4
    اسفناج 5
    زلنگ و اناردیجه 8 (اینا تو شمال گویا فقط هست)
    اوجی 5
    برگ سیر 6
    وارنگبو 4
    گوشت لخم گوساله 2 کیلو برای این مقدار سبزی
    لپه 1 کیلو
    گردو پودر شده 2 کیلو
    (تخم انار ترش پودر شده 1 کیلو)


    خب بعضی از این سبزی ها فقط تو شماله اگه پیدا نکردین دیگه جایگزینی نداره...
    خب ما میایم این سبزی ها رو پاک میکنیم و میشوریم وقتی ابش رفت یکم حرارتش میدیم حدود 20 دقیقه
    بعد در یک قابلمه دیگه گوشت لخم گوساله و پیاز و ادویه ها رو میپزیم... لپه هم جداگانه پخته..
    وفتی ک پخت..
    با سبزی ها چرخ میکنیم 2 بار..بعد پودر گردو و پودر دانه انار ترش و اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم....پودر انار ترش دل بخواهیخ برای کسایی ک خیلی مزه ترش و دوست دارن....میشه نریخت...
    بعد بسته بندی میکنیم ب اندازه 300 تا 500 گرمی...فریز میکنیم
    هر وفت ک میخوایم درش میاریم یخش ک اب شد ..
    این مواد و با 3 تا 4 عدد سیب زمینی ابپز و کمی نمک و فلفل و 1 تا 2 عدد تخم مرغ مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم...
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده    
    mitra40, m1361 و کیجا این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11360
    پسند کرده
    5157

    شامی بابلی | شامی رشتی

    این شامی رشتیه :2پیمانه لپه +1/2 پیمانه نخود +1سیب زمینی متوسط +1پیاز متوسط رو گذاشتم خوب بپزه وبعد چرخش کردم . 250 گرم گوشت گردن رو پختم وریش ریش کردم و قاطیش کردم +نمک و فلفل .از این مواد همیشه تو فریز دارم البته چندتا بستش میکنم موقع سرخ کردنش 1 تخم مرغ و 1کم آرد سوخاری بهش اضافه میکنم .بیشتر این شامیو ماه رمضون درست میکنیم که هر جا تو گیلان برین فراوونه
    نام: IMG_1865.jpg نمایش: 1156 اندازه: 83.5 کیلو بایت
    mitra40 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11360
    پسند کرده
    5157
    شامی رشتی دستورشو گذاشته بودم اما پیداش نمیکنم .نخود +لپه +پیاز +سیب زمینی پخته +گوشت ریش ریش +تخم مرغ +نمک و فلفل

    نام: IMG_2193.jpg نمایش: 860 اندازه: 101.3 کیلو بایت
    sara chef, Behjat, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما