نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1137Likes

موضوع: کتلت گوشت | شامی گوشت و لپه

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 751
صفحه 69 از 94 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    کوبیده مرغ+شامی

    سینه مرغ+پیاز+نمک وفلفل وکاری+زعفران

    شامی هم:گوشت چرخی+پیاز+نمک وفلفل+1کم پودر نان
    قیمه
     
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  2. بانک بند ناف
  3. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    49
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    66
    کتلت گوشت : گوشت چرخی+سیب زمینی خام+پیاز متوسط+سیر زیاد+یه تخم مرغ+ آرد سوخاری زردچوبه و نمک و فلفل
    نام: DSC03199.jpg نمایش: 490 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    هر روز هم کتلت بخورم بازم سیر نمیشم

  4. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    کتلت
    گوشت نیم کیلو(یکمم چربی داشته باشه)
    تخم مرغ 2 عدد
    سیب زمینی خام 1 عدد بزرگ
    زعفران ، نمک، ادویه مخلوط
    سیر 1 حبه
    فل فل سبز متوسط 1 دونه (تند باشه بهتره )
    پیاز 1 عدد بزرگ
    سیب زمینی خام و چرخ می کنیم و دوباره با گوشت وو پیاز و سیر وفل فل باهم چرخ میکنیم.بعد تخم مرغ و بقیه مواد و اضافه می کنیم و با دست خوب ورز میدیم.بعد 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از اون سرخ می کنیم
    نام: IMG_2961.jpg نمایش: 446 اندازه: 107.1 کیلو بایت
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  5. #548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    4122
    برای کتلت اول پیاز رو رنده می کنیم با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل و گلپر و ادویه کاری اضافه میکنیم،و خوب مخلوطش می کنیم با دست این مخلوط کردنه با دست خوشمزه ترش میکنه باور کنید.اون کتلت کوچولوها هم مال پسری منه همیشه براش غذاهایی که میشه کوچولو درست میکنم.
    نام: IMAG0199.jpg نمایش: 420 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  6. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586
    گوشت + پياز رنده شده و آب گرفته شده + رنده ريز سيب زميني خام + كمي جعفري + نمك و فلفل + 1 عدد تخم مرغ

    نام: IMG_0721.jpg نمایش: 386 اندازه: 104.2 کیلو بایت
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  7. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeinabrad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2264
    پسند کرده
    2333
    کباب شامی
    با دویست گرم گوشت چرخ کرده ، سه چهارتا سیب زمینی متوسط ، یه دونه تخم مرغ، دو قاشق آر د نخودچی ، سبزی جات مثل پیازچه و ترخون و نعنا و جعفری (از هرکدوم داشته باشم) و نمک و فلفل و پیاز
    نام: 20140823_210704.jpg نمایش: 767 اندازه: 90.6 کیلو بایت

  8. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    Sydney
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    996
    پسند کرده
    283
    شامى پوك
    موادلازم:
    گوشت گوسفندى ترجيحاً قسمت گردن يا سردست:٤٠٠گرم
    لپه :يك پيمانه (اين مقدار قيد شده براى لپه نپخته است)
    سيب زمينى:٢٠٠گرم(يك عدد بزرگ)
    تخم مرغ:٢عدد
    نمك،فلفل،زردچوبه و ساير ادويه هاى دلخواه:به ميزان لازم
    قبل از هرچيز بايد گوشت رو بپزيم،با پياز و نمك و ادويه،لپه و سيب زمينى مون رو هم ميپزيم،وقتى پخته شدن اونها رو توى يه آبكش ميريزيم تا كاملاً آبشون گرفته بشه وگرنه درغير اينصورت شامى ما شل ميشه و واميره،بعد همه اونها رو توى غذاساز ميريزيم تا كاملاً يكدست و چسبناك بشه،نمك و ادويه هامون رو هم بهشون اضافه ميكنيم اما براى اضافه كردن تخم مرغ بايد صبر كنيم تا مايه ما كاملاً سرد بشه وگرنه تخم مرغها با حرارت گوشتها و لپه ها پخته ميشن و چسبندگيشون از بين ميره، مهمترين نكته اينه كه بايد اين مايه شامى ما يكساعت توى يخچال استراحت كنه و بعد سرخ بشه ، اگه همه اين موارد كاملاً رعايت بشه به راحتى سرخ ميشه و اصلاً نميچسبه اما اگه احتمالاً شامى هاتون وا رفت يا به ماهيتابه چسبيد ميتونيد بهش دو قاشق آرد سوخارى اضافه كنيد،من به دلخواه خودم بهش كمى ترخون خشك هم اضافه كردم كه البته در دستور اصلى نيست،نوش جان،karoun mostofian
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    كارون مستوفيان ادمين پيج"شكموها در استراليا"

  9. #552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    638
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    5682
    پسند کرده
    6448
    کباب چوبی
    گوشت چرخ کرده + آرد سوخاری + نمک+ فلفل+ سیر+ یک نخم مرغ+ مقداری تره رو مخلوط میکنیم و شکل میدیم و سرخ میکنیم.
    این کباب ب صورت ترش سرو میشه میشه بعد از سرخ شدن توی سس انار بخوابونیم ولی من چون نمیخواستم نرم بشن سس رو جدا سرو کردم.
    برای سس هم رب انار رو توی کمی روغن سرخ کردم و یکم آب نارنج و آب اضافه کردم و گذاشتم تا غلیظ شه.
    مزه کباب با این سس خیلی برامون جالب بود.


    نام: IMG_20140824_183513.jpg نمایش: 726 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

صفحه 69 از 94 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما