نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 472
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    سینه مرغ رو با مواد جوجه کباب مزه دار کردم و در نهایت هم تو سیخ چوبی کشیدم و گذاشتم تو دستگاه گریل کن
    نام: جوجه کباب سیخی.jpg نمایش: 919 اندازه: 70.8 کیلو بایت
    باران67, najmehkhatoon, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    179
    پسند کرده
    63
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman fery نمایش پست ها
    سینه مرغ رو با مواد جوجه کباب مزه دار کردم و در نهایت هم تو سیخ چوبی کشیدم و گذاشتم تو دستگاه گریل کن
    خوب مواد جوجه كباب چيا بود؟ميگيد لطفا

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    بال مرغ تايلندى


    موادلازم:
    بال مرغ يک کيلو
    آرد سفيد 200 تا 300 گرم
    کنجد بوداده 100 گرم
    فلفل قرمز 1قاشق غذاخورى
    سُوياسُس 1پيمانه
    آب به ميزان لازم (حدود نيم ليتر)
    نمک 1قاشق غذاخورى سرخالى
    بکينگ پودر نصف قاشق مرباخورى
    ادويه پاپريکا مقدارى


    طرز تهيه:
    1) بالها را تميز شسته و قسمت بالا و پايين بال را گرفته, چربى دور آن را گرفته و وسط بال را عمودى چاک دهيد.
    2) آردسفيد, سوياسس, فلفل قرمز, کنجد و بکينگ پودر را ىا همزن دستى بزنيد تا يکدست شود(آب و آرد را به ميزانى بريزيد که مواد به شکل ماسا سفت يا سس مايونز دربيايد).
    3) بال ها را در اين مواد خوابانده و چند ساعتى در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شوند.
    4) در روفن فراوان و داغ با شعله ملايم سرخ کنيد.
    5) بال ها را در ظرف چيده و با سُس تايلندى سرو کنيد.
    بال ها بايد 10 دقيقه در روغن سرخ شوند (حرارت ملايم) تا رنگ آنها تيره شود.
    مواد شما نبايد زياد غليظ باشد که تکه اى از خمير درست شود و نه زياد رقيق که مواد بريزد.
    سس سويل خودش نمک دارد در ريختن نمک احتياط کنيد!
    اگر مواد سفت باشد بايد مقدارى آب و اگر شل باشد مقدارى آرد اضافه کرد.
    نام: بال مرغ.jpg نمایش: 944 اندازه: 77.5 کیلو بایت






    سس تايلندى


    مواد لازم:
    سرکه سفيد 3 پيمانه
    آب 2 پيمانه
    شکر يا عسل 3پيمانه
    کنجد بوداده 3قاشق غذاخورى
    فلفل چيلى 1قاشق غذاخورى
    سير رنده شده 1قاشق غذاخورى


    طرز تهيه:
    بجز کنجد, سير و فلفل بقيه مواد را روى حرارت جوشانده, به قدرى که رنگ آن صورتى شود وقتى غليظ شد سير و کنجد و چيلى را ريخته و 5 دقيقه بجوشانيد, اگر مايع سس غليظ نبود 1 قاشق غذاخورى نشاسته ذرت اضافه کنيد.
    اين سس به مدت يک ماه در شيشه در يخچال قابل نگهدارى است.
    عسل کيفيت اين سس را بهتر مى کند.
    وقتى سير را اضافه کرديد به مدت 5 دقيقه بيشتر نجوشد.
    استاندارد هر پرس جهت پيش غذا 6 عدد بال است.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, mehr banoo, مامی سجاد و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10318
    پسند کرده
    5525
    مرغ سرخ شده
    بعد از پختن مرغ کمی سرخش میکنیم
    نام: IMG-20150824-WA0027.jpg نمایش: 2135 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sohei59, zakizadeh, mehr banoo و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  6. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1202
    پسند کرده
    777
    سلام من فیله روباسس هزارجزیره و پیاز وزعفران,مخلوط کردم فیله روباهویج نازک بینش گذاشتم ورول کردم و خلال روداخلش فروکردم,و درروغن کنجد باشعله کم سرخ کردم,اخرم پیازاروهم سرخ کردم,کنارش,مزش عالی بودنام: 20151202_212800.jpg نمایش: 797 اندازه: 96.4 کیلو بایت
    ELAHE_ABAN, مامی سجاد, sita-golam و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  7. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20934
    پیازداغ +مرغ+نمک آب میریزم کامل که پخت سرخش میکنم

    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۴/۱۱/۲۹ در ساعت ۰۳:۲۷ بعد از ظهر
    کوئین, golbarg., sita-golam و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  8. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2673
    پسند کرده
    117
    بوفی از ترکیب نصف پ برنج و یک پ مرغ مهمونی شب قبل و یک سوم پیمانه پنیر خامه ای یک شاخه تره فرنگی و مایونز یک ق درغذاساز بعد هم غلطوندن در تخم مرغ و ارد سوخاری و در روغن شناور سرخ شده
    نکته اینکه نباید درهنگام سرخ کردن جابجاش کرد ترک میخوره
    نام: PicsArt_۱۲-۰۸-۰۸.۰۳.۴۰.jpg نمایش: 682 اندازه: 105.4 کیلو بایت
    مامی سجاد, mehr banoo, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,119
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    4370
    پسند کرده
    6669
    ساترن خانم برنج روکامل پختی؟بعداینکه موادقبل ازسرخ شدن سفته یامثل کوکوهست؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما