نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 433 به 440 از 472
صفحه 55 از 59 نخستنخست ... 4552535455565758 ... آخرینآخرین
  1. #433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    طرز تهیه مرغ لایه ای پرشده با قارچ و هویج:


    مواد اولیه :
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 کیلو
    هویج نیم کیلو
    پیاز پیاز 1عدد
    پنیر پیتزا 200گرم
    خامه 1/3 فنجان
    آب لیموترش 1 عدد
    شوید یک دسته
    نشاسته سیب زمینی یا آرد 4ق غ
    فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی
    نمک و روغن به میزان لازم




    سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم


    تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.


    آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم.




    مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.




    پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم.




    وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.




    قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم.




    خامه رو اضافه می کنیم.




    شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و 2 دقیقه می پزیم.




    نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه. ازروی حرارت بر می داریم.




    یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. 2/3 مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه.




    نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم.
    مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم.




    هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم.




    یاقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن.




    فر رو با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو 30 دقیقه در فر میذاریم.
    وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو کمی باز می کنیم آب اضافه خارج بشه. برای اینکار فویل رو باز می کنیم و دوباره دور ظرف می پیچیم.




    باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم.




    ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.
    10- 15 دقیقه میگذاریم کمی خنک بشه .اگر ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو باز می کنیم.



    نام: 00.jpg نمایش: 1236 اندازه: 25.9 کیلو بایتنام: 01.jpg نمایش: 1238 اندازه: 22.7 کیلو بایتنام: 02.jpg نمایش: 1232 اندازه: 20.9 کیلو بایتنام: 03.jpg نمایش: 1232 اندازه: 23.1 کیلو بایتنام: 04.jpg نمایش: 1237 اندازه: 27.9 کیلو بایتنام: 05.jpg نمایش: 1228 اندازه: 30.4 کیلو بایتنام: 06 (2).jpg نمایش: 1231 اندازه: 26.3 کیلو بایتنام: 06.jpg نمایش: 1232 اندازه: 27.6 کیلو بایتنام: 007.jpg نمایش: 1231 اندازه: 26.1 کیلو بایتنام: 08.jpg نمایش: 1228 اندازه: 27.3 کیلو بایتنام: 09.jpg نمایش: 1235 اندازه: 17.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, m1361, nusha92 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  2. بانک بند ناف
  3. #434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    نام: photo_2015-09-22_11-00-46.jpg نمایش: 1203 اندازه: 39.2 کیلو بایت

    خوراک مرغ با سس آلبالو
    در اينجا آلبالو نقش چاشني را براي مرغ سرخ شده دارد.


    مواد لازم براي 4 نفر:


    - سينه مرغ كوچك؛ 4 عدد (از استخوان جدا شود)
    - كره يا مارگارين؛ يك چهارم پيمانه
    - نمك و فلفل؛ به ميزان لازم


    مواد لازم براي سس:


    - آلبالو؛ 300 گرم
    - آب آلبالو؛ يك پيمانه
    - سركه؛ نصف پيمانه
    - آب و پوست رنده شده يك پرتقال
    - آرد ذرت؛ 2 قاشق سوپ*خوري
    - برگ بو؛ يك عدد
    - پودر آويشن؛ يك سوم قاشق چاي*خوري
    - نمك و فلفل؛ به مقدار لازم


    روش پخت:


    1 - تابه نچسبي آماده كنيد و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس مقداري نمك روي سينه*هاي مرغ بپاشيد و آنها را به صورت نصف شده داخل كره سرخ كنيد. در ظرف را بگذاريد تا همزمان با سرخ شدن نيز بپزند.


    2 - در قابلمه كوچكي، آب آلبالو، سركه، آب پرتقال و پوست رنده*شده پرتقال، برگ بو و پودر آويشن را با هم مخلوط كرده ، روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آرد ذرت را كم*كم به آن اضافه كنيد و حرارت دادن را تا زماني كه سس حالت نيمه غليظ پيدا كند ادامه دهيد؛ البته در مدت زمان پخت، مرتب مواد را هم بزنيد
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    zakizadeh, مانلا, z.rezaei و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  4. #435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    فیله یا سینه مرغ رو خورد کردم بهش نمک وفلفل زدم وتو روغن تفت دادم وکمی زعفرون زدم //باضافه فلفل دلمه رنگی خورد شده ودرب ظرف رو گذاشتم تا با حرارت کم پخته شه حدود ده دیقه-
    قارچ رو جدا گونه خورد کردم وکمی ابلیمو زدم وبا شعله زیاد سرخ کردم وبه مرغ اضافه کردم وبعد 7 الی 8 دقیقه امادست
    باران67, zakizadeh, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24421
    پسند کرده
    13954
    نون لواش و گهن کردم به صورت مستطیل سس مایونز و به کل سطح مالیدم بعد به ترتیب مرغ از قبل پخته و ریش ریش شده رو ریختم به صورت عمودی بعد گوجه فرنگی بعد کلم قرمز بعد گوجه بعد ذرت و بعد خیار شور و هویج بعد رول کردم و با چاقو اره ایی برش زدم فوق خوشمزه امتحان کنید .

    نام: IMG_6313 (2).jpg نمایش: 2215 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ در ساعت ۰۲:۰۹ بعد از ظهر
    mahshid, zakizadeh, hengamehh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  6. #437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    بال شکم پر


    مواد لازم برای ۴ نفر:
    بال مرغ کامل ۸ عدد
    سوسیس پنیری ۴ عدد
    جعفری خرد شده نصف لیوان
    فلفل دلمه ای خرد شده رنگهای مختلف نصف لیوان
    قارچ خرد شده نصف لیوان
    پنیر پیتزا ۱ لیوان
    کنجد به مقدار لازم
    تخم مرغ ۲ عدد
    پودر سوخاری ۱ لیوان
    آرد ساده ۱ لیوان
    نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه:
    بال های مرغ رو بشورید و کنار بگذارید.
    مواد میانی رو آماده کنید.
    قارچ و فلفل دلمه های رنگی و سوسیس و جعفری رو خرد کنید. مواد داخل شکم بال رو اگه تمایل دارید میتونید تفت بدید ولی همینطوری خام هم میتونید داخل شکم بال بذارید. البته تو این حالت مواد داخلی خیلی نمی پزن پس اگه فکر میکنید باب میلتون نیست از قبل مواد رو کمی تفت بدید.
    همه ی مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و جلوی دستتون بذارید.
    بال مرغ رو از قسمت بالاش یه برش بدید و یه مقداری با چاقو گوشت رو از استخون جدا کنید.
    دست رو وارد پوست بال بکنید و با چرخش دست به دور استخوان بال، استخون رو از گوشت جدا کنید و دستتون رو همزمان به سمت پایین فشار بدید. در حین کار بال رو بچرخونید تا استخون کاملا جدا بشه.
    استخون بال رو بشکنید و به سمت بیرون بکشید تا هر دو استخوان خارج بشن.
    حالا از مواد میانی توی بالها بریزید تا پر بشن.
    همه ی بالها رو به همین ترتیب آماده کنید.
    پودر سوخاری، آرد معمولی و تخم مرغهای زده شده رو در بشقاب های مجزا جلوی دستتون قرار بدید. توی پودر سوخاری در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید. کنجد هم به پودر سوخاری میتونید اضافه کنید.
    بالهای سوخاری آماده شده رو ابتدا در آرد ساده، بعد در تخم مرغ، و سپس در پودر سوخاری بغلتونید تا خوب با پودر سوخاری پوشیده بشن.
    مقداری روغن در تابه بریزید و بذارید گرم بشه.
    بالها رو در روغن داغ بریزید و بذارید هر دو سمتشون خوب طلایی بشه.
    بالهای سرخ شده رو با سبزیجات دلخواه سرو کنید.

    نام: 1.jpg نمایش: 957 اندازه: 47.1 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 967 اندازه: 34.6 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 951 اندازه: 37.7 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 955 اندازه: 42.9 کیلو بایتنام: 5.jpg نمایش: 943 اندازه: 39.8 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    -sania-, mehr banoo, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #438
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24421
    پسند کرده
    13954
    اول مرغ و خرد کردم با پیاز سرخ کردم بهش زعفران و زردچوبه و نمک و فلفل و زرشک اضافه کردم یه تفت دادم و با برنج سرو شد

    نام: IMG_6188 (3).jpg نمایش: 2573 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    .
     
    golbarg., zakizadeh, افسونی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  8. #439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    سینه مرغ رو بصورت لایه های نازک برش زدم
    کمی با لبه پشت چاقو کوبیدم
    از شب قبل با پیاز ، آبلیمو ، یک قاشق ماست ، زعفرون ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری مزه دار کردم
    توی تابه رژیمی بدون روغن ؛ گریل کردم و با سالاد سرو کردم
    *هر طرف تقریبا دو دقیقه روی حرارت بود
    *اگه مدت بیشتری روی حرارت بمونه سفت میشه

    golbarg., باران67, Behjat و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #440
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    کوبیده مرغ

    سینه مرغ+پیاز +نمک وفلفل+کمی هم سبزی معطر

    باران67, ELAHE_ABAN, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 55 از 59 نخستنخست ... 4552535455565758 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما