نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 472
صفحه 54 از 59 نخستنخست ... 4451525354555657 ... آخرینآخرین
  1. #425
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    خوراک مرغ






    خوراک مرغ غذایی خیلی اسون و فوری هست که میتونیم بسته به ذائقه و مواد موجود در منزل از ترکیبات متفاوتی داخلش استفاده کنیم.


    نحوه پخت مرغ:

    من برای پخت مرغ ابتدا یه قاشق سر پر کره رو، روی حرارت قرار میدم تا اب بشه و بعد پیاز خلال شده میریزم داخل ظرف و قطعات مرغ رو ،روی اون قرار میدم.
    زعفران دم کرده داخل یک لیوان اب رو بهش اضافه میکنم.نمک و فلفل سیاه میزنم و شعله رو خیلی کم میکنم و زمان میدم تا مرغ پخته بشه.
    دقت کنین برا دفعات اول به مرغتون سر بزنین و چک کنین تا کم اب نشه و بعد که چند بار پختین قلق کار دستتون میاد و سر موقع معین در صورت لزوم میرین و اب به مرغتون اضافه میکنین.

    بعد از پخت کامل مرغ اجازه میدم خنک بشه و اون رو ریز میکنم.نه در حدی که ریش بشه و نه در حدی که تکه های مرغ بزرگ باشن.
    داخل خوراک بهتره قطعات مرغ به چشم بیان و برا همین خیلی ریزشون نمیکنم.

    *میتونین در صورتی که نمیخوایین از کره استفاده کنین مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و اب بذارین تا بپزه.به شیوه ی معمولی و عادی ابپز کردن مرغ
    اگه به این روش کار کردین،تکه های مرغ رو داخل کره تفت بدین و زعفرون دم کرده هم بهش بزنین
    تا تکه های مرغ خوشمزه و خوشبو بشن.

    *برای مرغ داخل خوراک میتونین مرغ خام رو به قطعات کوچکی برش زده( یا به صورت حبه قندی خرد کنین یا خلالی)
    و داخل تابه با کره و زعفرون و نمک و فلفل تفت بدین
    ولی من شخصا طعم مرغی که به شیوه اول درست میشه رو بیشتر دوست دارم.


    انواع مختلف خوراک مرغ:

    من خوراک مرغ رو به سه شیوه سرو میکنم که در ادامه خدمتتون عرض میکنم.


    نوع اول:خوراک مرغ گرم


    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -هویج خلال سرخ شده
    -فلفل دلمه ای
    -نخودفرنگی پخته شده
    -ذرت پخته شده
    -کدو سبز خلالی سرخ شده
    -قارچ اسلایس شده و تفت داده شده
    -لوبیا سبز که به صورت بند انگشتی خرد شده و تفت داده شده

    *میتونیم هر کدوم از موارد ذکر شده رو حذف کنیم یا در صورت دلخواه حتی مورد دیگه ای رو اضافه کنیم.
    من مرغم رو داخل تابه میریزم و مواد ذکر شده رو بهش اضافه میکنم یکی یکی
    حرارت رو خیلی کم میکنم
    اینجور هم مواد گرم میمونن و هم طعم هاشون به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه

    *میتونین از انواع ادویه های معطر مثل پودر سیر ،اویشن و.. استفاده کنین.

    *میتونین این مواد رو برای داخل اسنک یا برا داخل انواع پیتزا به کار ببرین (منو انواع پیتزا )


    *انواع روش سرو:

    -به صورت پیتزا با کراست نان:
    مواد خوراک اماده شده رو روی نون(انواع نان فانتزی و حتی نان لواش یا بربری )میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و داخل فر میذاریم.
    دقت کنین زمان زیادی نیاز نداره داخل فر بمونه.در حدی که پنیر اب بشه کافیه
    بیشتر از اون نون رو خشک و بد میکنه





    -همینجوری داخل نون ساندویچی قرار داده و میل کنین
    میتونین از ترکیبات کاهو و گوجه و .. برا همراهی سانویچتون استفاده کنین.





    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    نوع دوم:خوراک مرغ سرد




    اینکه نوشتم خوراک مرغ سرد ،منظورم این نیست که لزوما به صورت سرد سرو بشه
    بلکه به خاطر دورچینی که باهاش سرو میشه این اسم رو براش گذاشتم
    چون بیشتر از سبزیجات خام و سرد برا همراهیش داخل ساندویچ استفاده میکنم.

    ترکیبات:
    -تکه های مرغ که به یکی از شیوه های بالا آماده کردیم
    -پیاز داغ که من ترجیح میدم از پیاز داغ چیپسی خودم پز استفاده کنم.خیلی خیلی خوشمزه میکنه خوراک رو و به نوعی یه ادویه معطر برا غذاهاست

    -سیب زمینی خلال سرخ شده
    -فلفل دلمه ای یا سبز که به صورت خلالی برش میزنیم
    میتونین فلفل رو تفت مختصری بدین یا اینکه به صورت خام داخل سانویچتون قرار بدین

    -خیار شور
    -کاهو ی کلم ساطوری
    جعفری
    -پیاز حلقه شده
    -ذرت
    -گوجه




    *سس برای همراهی با غذا:
    سس تند فلفلی-سس کچاپ-سس مایونز


    m1361, Ladddy, mehr banoo و 43 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطمه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2904
    پسند کرده
    1796

    ویترین مدال ها



    مرغ آبپز به همراه دورچین سیب زمینی و کرفس سرخ شده
    ماکارونی
     
    Masumeh Tajik, m1361, مامان حدیث جون و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    كنار تو در باران قدم می زنم
    "چتــــر" برای چه؟!
    خیـــــال كه خیس نمی شود!

  4. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    941
    پسند شده
    25508
    پسند کرده
    20929
    پیازداغ + ادویه مخصوص بعد مرغ را اضافه کردم اب ریختم با کمی زعفرون بعد کهمرغ پخت کمی تو روغن سرخش کردم

    ❤ خورش هویج ❤
     
    مهرافروز, سادن, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20286
    پسند کرده
    17488
    قسمت های استخونی مرغ رو ریز خورد میکنم با یه نصف سینه میزارم با یه پیاز سالم و ادویه بپزه
    پیاز داغ درست میکنم مرغ پخته رو هم به پیاز اضافه میکنم تفت میدم سیب زمینی سرخ کرده روش میریزم
    نام: 20150806_213730.jpg نمایش: 1056 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    **********************************

    عکس جدید
    نام: 20151018_204729.jpg نمایش: 460 اندازه: 92.2 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۴/۰۷/۳۰ در ساعت ۱۰:۰۸ قبل از ظهر
    مهرافروز, سادن, meli59 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    raha65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    504
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    1445
    پسند کرده
    332
    اول مرغ با زعفران ادویه و نمک و رب انار و سیر رنده شده خوب مخلوط و مزه دار میکنیم (مزه دار کردن مرغ خیلی مهمه)کف ماهی تابه روغن میریزیم و قطعات مرغ میچینیم روی مرغها پیاز و فلفل دلمه ای خلال شده را میریزیم و میزازیم روی شعله و در ماهیتابه رو میبندیم
    نام: 20150901695.jpg نمایش: 806 اندازه: 101.2 کیلو بایتنام: 20150901696.jpg نمایش: 782 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    کمی که گذشت هویج خلال شده راهم بریزین روشنام: 20150901698.jpg نمایش: 784 اندازه: 100.9 کیلو بایتو بذاریدتا یک طرف مرغا سرخ بشه بعد مرغ ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه حالا این کدو بادمجان گوجه سیب زمینی را هم سرخ میکنیم برای کنار مرغها نام: 20150901697.jpg نمایش: 783 اندازه: 66.4 کیلو بایت
    غذا آمادست
    نام: 20150901700.jpg نمایش: 800 اندازه: 96.9 کیلو بایت
    البته میتونید به جای سرخ کردن کدو و....اینها رو هم روی مرغها بگذارید تا بخارپز بشن اینجو.ری هم کمتر وقتتون میگیره هم اینکه روغن کمتری داره و خوب سالمتره
    m1361, باران67, z.rezaei و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    «اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛
    « خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداری ات از نافرمانیت»

  7. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    نام: 66.jpg نمایش: 718 اندازه: 27.1 کیلو بایت
    کباب تابه ای حلزونی


    مواد لازم:


    فیله یا سینه مرغ 300گرم


    آب پیاز نصف لیوان


    زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق مرباخوری


    روغن مایع یا زیتون 3 قاشق سوپخوری


    نمک و فلفل به میزان لازم





    طرز تهیه:


    اول از هر کاری سیخ های چوبی رو برای اینکه نسوزند داخل آب قرار میدیم.


    اگه از فیله مرغ استفاده میکنید کارتون راحته فقط اگه فیله ها بزرگ بودند میتونید از عرض برشش بزنید( یعنی طولش کوتاه نشه ولی نازکتر بشه)


    ولی اگه مثل من از سینه مرغ استفاده میکنید، استخوان و پوست سینه رو بگیرید.








    و به برشهای طولی نازک در بیارید.(شبیه فیله مرغ) باید برشها نازک باشه تا حین سرخ شدن کاملا پخته بشه.








    آب پیاز (برای تهیه آب پیاز، پیاز رو رنده ریز بکنید و بعد داخل توی بریزید و فشار بدید تا آبش خارج بشه، پیازی که مونده رو برای کباب کوبیده و آبش رو برای مزه دار کردنه جوبه و برگ استفاده میشه، ما اینجا آبش رو نیاز داریم.) و نمک و فلفل و زعفران و روغن رو مخلوط کنید و فیله های مرغ رو حداقل 6 ساعت داخل مایع مارینه قرار بدید تا مزه دار بشه.(هر چقدر بیشتر در مایع مارینه بمونه طعم کبابتون خوشمزه تر میشه)





    بعد از این مدت تکه های مرغها رو از مایع خارج کنید. و از یک طرف می پیچیم تا به شکل حلزونی در بیاد.


    بعد سیخها رو از آب خارج میکنیم و 3 تا 4 از فیله ها رو به یه سیخ میکشیم.







    داخل تابه رو روغن میریزیم و حرارت رو نسبتا زیاد میکنیم و سیخها رو توی تابه سرخ میکنیم.







    وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگش رو هم سرخ میکنیم. مرغها چون نازک برش خوردند سریع پخته میشن و مدت زیادی طول نمیکشه مخصوصا اگه از فیله استفاده کرده باشید.








    این کباب خوشمزه رو با برنج زعفرانی نوش جان میکنیم



    نام: 11.jpg نمایش: 715 اندازه: 8.2 کیلو بایت
    نام: 33.jpg نمایش: 717 اندازه: 11.2 کیلو بایت
    نام: 55.jpg نمایش: 722 اندازه: 12.0 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, zahra113, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  8. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    نام: photo_2015-09-06_18-31-20.jpg نمایش: 1052 اندازه: 104.2 کیلو بایت


    سینه مرغ بدون استخوان 3 عدد
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
    پنیر بز با سیر و سبزیجات 85 گرم
    برگ اسفناج تازه 28 گرم
    فلفل قرمز کبابی ¾ پیمانه
    پیازچه خرد شده یک عدد
    پستو یا سس گوجه *فرنگی نصف پیمانه


    طرز تهیه:


    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینه*های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک*کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ*ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ*ها بگذارید تا از لبه*ها بیرون نزند. روی آنها برگ*های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.


    مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ*ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
    پستو گوجه*فرنگی را روی مرغ*ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ*ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.


    پس از پخت خلال*های دندان را خارج کنید و سرو کنید.
    برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه 1/8 قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.


    نوش جان
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, mehr banoo, maman_mahya و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  9. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    مرغ تابه ای به شکل گیس بافت

    نام: 4.jpg نمایش: 1168 اندازه: 83.6 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    maman_mahya, ala70, باران67 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

صفحه 54 از 59 نخستنخست ... 4451525354555657 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما