نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 353 به 360 از 472
صفحه 45 از 59 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  1. #353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    SEP I DEH آواتار ها
    sepideh 67 سابق
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهروون
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    1746
    پسند کرده
    2677
    مرغ رو با پیاز،زردچوبه،نمک پختم وسرخ کردم.

    نام: 100820142442.jpg نمایش: 1122 اندازه: 37.8 کیلو بایت
    کتلت
     
    باران67, مامان غزل, sOhEiLa71 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **روشنک بانو** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    341
    پسند کرده
    1660
    خوراک مرغ:سینه مرغ را با نمک وفلفل وزعفرون پیاز رنده شده وابلیمو مزه دار کردم بعد با شعله کم سرخشون کردم وبا پلو زعفرونی سیب زمینی وقارچ سرخ شده سرو شد

    نام: 2014-08-22 14.17.58.jpg نمایش: 1188 اندازه: 96.7 کیلو بایت
    nora1, مامی جون نجمه, malihejoon773 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #355
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    مرغ فوری امروز.....
    مرغ رو با پیاز و یه دونه هل توی زودپز گذاشتم..تو این فاصله هویج و سیبزمینی سرخ کردم و برنج رو دم دادم..
    آخر سر مرغم ریش ریش کردم و یه تفت با زعفرون و کره دادم..

    گیلاس من, .Bita., m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاس من آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    همین اطراف
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    120
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    8017
    نام: 2014-08-21-3410.jpg نمایش: 2290 اندازه: 83.5 کیلو بایت
    مرغ بسییییییییییییار خوش طعم
    مرغ رو با کمی روغن و رب و عصاره زعفران با حرارت بالا تفت دادم تا رنگش طلایی بشه تقریبا بعد بهش آب اضافه کردم.وقتی پخته شده بود تقریبا آبی نداشت گذاشتم سرخ شد بعد دوباره بهش زعفران زدم و نصف لیوان آب اضافه کردم تا مثل سس غلیظ بشه.
    باران67, m1361, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    660


    برا همون تفطاری پسرا
    مرغ پخته و قارچ تفت داده با کره رو به همراه سس ونمک و فلفل و سرکه بالزامیک همه چشمی ریختم تو بلندر و میکس کردم
    دور نونای تست رو گرفتم واز موادم روش مالیدم و نون دیگه رو گذاشتم روش .با چاقوی تیز از قطر برش دادم
    .
    برای تزیینشم از جعفریو هویج خرد شده استفاده کردم
    کمی سس دور نونها مالیدم و توی هویج و جعفری غلطوندم
    که البته به علت ضعف زیاد خیلی ریز نکردم در نتیجه خیلی تمیز در نیومد
    ویرایش توسط khatoon khabha : ۱۳۹۳/۰۶/۱۶ در ساعت ۰۹:۴۸ قبل از ظهر
    باران67, sara chef, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  7. #358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    ساندویچ مرغ
    فیله مرغ + روغن زیتون + کاهو + پنیر ورقه ای گودا + خیار شور و گوجه فرنگی اسلایس شده + نان باگت

    فیله های مرغ رو از وسط برش دادم و با روغن زیتون + آبلیمو + نمک و فلفل و سماق مزه دارکرده یک ساعت در یخچال گذاشتم .
    تابه گریل رو با کمی روغن زیتون چرب کرده روی شعله گذاشته فیله هارو در تابه چیدم 10 دقیقه بعد پشت و رو کردم مجددا 10 دقیقه گریل کردم .
    داخل نان باگت پنیر گودار ورقه شده گذاشتم فیله های داغ گریل شده رو گذاشتم پنیر آب شد بعد کاهو و خیار شور و گوجه و .........


    کمی هم سیب زمینی خلالی سرخ شده برای تزیین
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۳/۰۶/۲۱ در ساعت ۰۹:۵۱ قبل از ظهر
    m1361, ... رضوان ..., باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  8. #359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    کوبیده مرغ

    سینه مرغ رو با 1پیاز ونمک وفلفل میکس کردم،بعد بهش شکل دادم وتو تابه چرب شده گذاشتم.تا موقع سرو تو یخچال استراحت دادم.سپس به مدت10دقیقه سرخ کردم وکنارش گوجه های گیلاسی رو تفت دادم.
    سریع وخوشمزه.با برنج دم شده با سماغ وفلفل سیاه سرو شد

    برای مهمونی هم عالیه.مهم.نای من که کلی لذت بردن
    قیمه
     
    m1361 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  9. #360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    901
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    29758
    مرغ رو با این دستور از ترلان کافه آماده کردم:
    http://tarlancafe.persianblog.ir/post/260/

    فیله مرغ ........................................ 1 کیلوماست ........................................... 6 ق غسیر رنده شده ............................... 4-5 حبهسرکه ........................................... 2 ق غفلفل سبز ..................................... 1 عددنمک و فلفل سیاه ........................... به اندازه لازمادویه دلخواه ................................... به میزان لازمآب 2 عدد لیمو ترشپیاز متوسط .................................... 2 عددسماق .......................................... 1 ق غ سرپرگوجه فرنگی متوسط ....................... 2 عدد

    فیله های مرغ رو به تیکه های درشت ببرید. ماست، سیر، سرکه، فلفل سبز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه و ادویه رو با هم به خوبی مخلوط کنید. من از ترکیب پودر زیره، فلفل سفید، پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر هل استفاده کردم. البته به میزان خیلی خیلی کم! یعنی اگه همه رو با هم جمع می کردم شاید به زور 1 ق م می شد.مرغ رو توی این سس بخوابونید و بذارید قشنگ یه روز کامل توی یخچال باشه. دقت کنید که مرغ کاملاً به سس آغشته بشه.
    برای پختن مرغ، به اندازه تقریباً 1 ق غ روغن توی ماهیتابه بریزید و پس از این که داغ شد تیکه های مرغ رو از توی سس در بیارید و توی ماهیتابه بپزید. صبر کنید تا آب مرغ کشیده بشه. چندین دفعه هم پشت و رو کنید تا هر دو طرف مرغ کاملاً طلایی بشه. (این سس سریع می سوزه. باید مراقب باشید تا نسوزه ولی اگه سریع پشت و رو کنید هم از سوختنش جلوگیری می کنید هم اون طعم کارامل شده سس به همه جای مرغ می رسه)
    حالا مرغ رو ریش ریش کنید. گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید. پیازها رو هم خلالی خرد کنید و با سماق مخلوط کنید.دوباره مرغ ها رو به همون ماهیتابه برگردونید و روی حرارت بذارید. گوجه فرنگی رو هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
    وقتی گوجه فرنگی نرم شد، پیاز سماقی رو هم اضافه کنید و بلافاصله زیرش رو خاموش کنید تا پیاز نرم نشه.

    فقط من خیلی بهش استراحت ندادم بعد گوجه هم داخلش نریختم
    نون باگت رو داخل ماهیتابه بدون روغن کمی تستش کردم بعد مواد مرغی رو روی هر تیکه می ریختم به همراه پنیر روش. پنیر که آب شد زیرشو خاموش کردم. و اینطوری بسیار زیبا تزئین کردم

    نام: 20140920_194559.jpg نمایش: 1240 اندازه: 93.9 کیلو بایت
    m1361, باران67, Hope و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


صفحه 45 از 59 نخستنخست ... 354243444546474855 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما