نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 337 به 344 از 472
صفحه 43 از 59 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  1. #337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    816
    پسند کرده
    1786
    نام: 100_3989.jpg نمایش: 1349 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    آسان شیک و خوشمزه

    6 عدد فیله های مرغ رو با بیفتک کوب کمی میکوبم تا پهن شوند بعد انها رو تو هشت قاشق ماست نمک وفلفل قرمز ویک قاشق مربا خوری سر پر پودر کاری و سه حبه سیر رنده شده و کمی زعفران 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون میخوابونم حداقل 3 ساعت ,بعد چیپسها رو خرد میکنم و دو طرف فیله ها را به چیپس اغشته میکنم و توی سینی فر میچینم روی هر فیله یک قاشق چایخوری روغن مایع میریزم که کمی طلایی شوندو با حرارت 195 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت در فر میپزم بسیار خوشمزه است امتحان کنید
    بهاره..., باران67, nora1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #338
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20254
    پسند کرده
    13557
    مرغ رو تو آبجوش انداخته کف آنرا گرفته در ظرفی کره روغن پیاز نگینی ریزشده تفت داده مرغ هم تفت داده رب نمک فلفل کمی دارچین با مقدار مناسبی آب وهل درسته تا جابیفته بعد پخت هل را درآورده کمی هم آب نارنج یا آبلیمو
    نام: IMG_9141.jpg نمایش: 1136 اندازه: 45.6 کیلو بایت
    ...
     
    nora1, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    901
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    29758
    ساندویچ مرغ و سیب زمینی
    مرغ رو آبپز کردم، خردشون کردم، پیاز رو تفت دادم. مرغ رو به پیاز اضافه کردم به همراه زردچوبه. فلفل دلمه ای رو اضافه کردم به همراه آویشن، پودر سیر و فلفل سیاه و نمک و کمی هم رب و آب ریختم و بعد از یک ربع زیرش رو خاموش کردم

    نام: IMG_6530.jpg نمایش: 993 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    shahla-324, مامان غزل, ... رضوان ... و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  5. #340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7524
    پسند کرده
    8761
    سینه مرغ رو با استیک کوب کوبیدم به آرد نمک و فلفل زدم آغشته به آرد کردم و یه تخم مرغ رو زدم سینه مرغ رو بهش زدم و بعد آرد سوخاری روی گاز حدود 5 دقیقه با حرارت کم سرخش کردم گذاشتم تو فر برای ده دقیقه.
    سس روش هم ده گرم کره رو با 1/4 لیوان آبلیمو تازه گذاشتم رو گاز غلیظ شد توش دو قاشق جعفری خورد شده ریختم . 10 -20 تا کیپر یا لگجی یا گلک.دستور برای شف طیبه است اینم لینکشچیکن پیکاتا ~ کارگاه آشپزسازی

    .............
     
    ... رضوان ..., m1361, ♥️reihane♥️ و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  6. #341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    562
    من همیشه فیله مرغ تو فریزرم میذارم.یه وقتا که نهارم عجله ای میشه یه بستشو در میارم با بیفتک خوب میزنم بعد با ابلیمو و نمک و فلفل و چیزایی که گوشت مرغ رو مزه دار میکنه میذارم یه نیم ساعت میمونه بعد یا تو تابه رژیمی اب پز یا گریل میکنم یا روی توری کباب پز میذارم رو شعله ملایم کبابی بشه با برنج ساده سروش میکنم.خیلی خوشمزه میشه

    ماکارونی
     
    mina14, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    زندگی رسم خوشایندی ست...............

  7. #342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7119
    پسند کرده
    2703
    بزقورمه مرغ (تاووق ساج ايچي)

    نام: 080820142167.jpg نمایش: 797 اندازه: 87.8 کیلو بایت

    يه پياز درشت رو رنده ميكنيم با كمي كره فقط در حد يه تاب دادن حرارت ميديم فيله هاي مرغ رو اضافه ميكنيم ماست كه بهتره يه كم ترش باشه و غليظ بهش اضافه ميكنيم (اگه ماست غذاتون معمولا ميبره ميتونيد مرغ يا گوشت رو با آب بپزيد آخر سر ماستي كه با يك قاشق آرد حسابي هم زديد اضافه كنيد و بذاريد كمي بجوشه) نمك و فلفل سياه (((فقط نمك و فلفل سياه))) اضافه ميكنيم ميذاريم بپزه آخر سر يه حبه سير رو ميكوبيم ميريزيم توش و از روي حرارت برميداريم سير نبايد بپزه چون طعم و بوش عوض ميشه (من بعلت سرماخوردگي شديد سيرشو حذف كردم)............... به همين راحتي

    * بز (ضمه روي ب) در زبان آذري به معناي بي رنگ (مثل همون بژ تقريباً) هست بز قورمه به قورمه (گوشت سرخ شده) كه توي ماست پخته شده باشه ميگن و علت اينكه به اين غذا در زبان محلي ساج ايچي ميگن اينه كه چون توي غذا آب نداره معمولا قورمه رو توي گودي ساج (هموني كه روش نون ميپزن ) تفت ميدن و ماست و سير ميزنن و از اونجائيكه خيلي سريع آماده ميشه غذاي پايه پيك نيك هاي دسته جمعيه كه معمولا يه گوسفند ميگيرن (يا گوشت شكار) و توي دشت و دمن گوشتاي بدون چربيشو رو آتيش ساج ايچي ميكنن و بقيه گوشتا و استخونا و چربياشم با پياز و نمك و فلفل ميريزن (اگه دم دست لپه هم باشه ميريزن توش ولي ادويه نداره) تو ديزي هاي بلند شبيه كوزه و ميذارن توي چاله پر از زغال (شبيه تنور لواش) و درشو ميبندن ميذارن تا شب بپزه و بهش تندير شورباسي ميگن كه مثل آبگوشت خورده ميشه
    باران67, azarin و m1361 این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zeinabrad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2271
    پسند کرده
    2333
    اینم خوراک مرغ ساده من با آلوچه سبز
    یه پیاز رنده میکنیم تو تابه با روغن تفت میدیم ، بعد مرغ اضافه ش میکنیم و با حرارت بالا تفتش میدیم ، بعد زیرشو کم میکنیم یه قاشق رب رو با کمی آبلیمو و نصف لیوان آبجوش مخلوط میکنیم میریزیم روش، کمی ترخونم اضافه میکنیم، من معمولا به جا رب گوجه ، پوره ی گوجه میریزم ، کمی سیب زمینی هم خورد میکنیم توش ، یامیتونیم بعد بهش سرخ کرده شو اضافه کنیم
    میذاریم درش و میذاریم خوب جا بیفته ، یه نیم ساعت، پنج دقیقه آخر آلوچه ها رو ریختم
    خیلی خوشمزه و ساده
    نام: 20140516_223045.jpg نمایش: 739 اندازه: 98.8 کیلو بایت
    azarin, باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  9. #344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20254
    پسند کرده
    13557
    مرغ با سس انگور
    نام: IMG_9368.jpg نمایش: 988 اندازه: 102.9 کیلو بایت

    4-5 ران مرغ رو با نمک وفلفل سیاه مزه دار کرده بعد درمخلوط کره و روغن سرخ کرده تا حدی که طلایی بشه کنار گذاشته در همون تابه 2 پیاز بزرگ رو خلالی کرده نرم که شد 2 حبه سیررنده شده اضافه تفت داده 1 گوجه متوسط رو رنده کرده 2لیوان آب انگور قرمز اضافه همراه با 1 لیوان آب مرغ وبرگهای تازه ترخون که از ساقه جداشده سس که جوش آمد مرغها رو اضافه گذاشته تا جا بیفته.

    - این غذا باید کم آب باشه ولی من آبدارتر برداشتم وباچلو سرو شد
    - گوجه ای انتخاب بشه که گوشت بیشتری نسبت به آبش داشته باشه
    - برای آب انگور من از نوشیدنی انگور قرمز(ساندیس )استفاده کردم به این ترتیب که 2لیوان نوشیدنی رو در پارچ ریخته با چنگال خوب همزده گازش که از بین رفت استفاده کردم
    -مقدار ترخون هم 3-4 تا هس که با توجه به علاقه تون میتونید بیشتر کنید
    - طعم جالب ومتفاوتی رو بااین روش تجربه کنید
    ...
     
    مامان غزل, m1361, تریوا و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

صفحه 43 از 59 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما