نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2280Likes

موضوع: غذاها ي ساده و فوری با مرغ

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 472
صفحه 42 از 59 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهربانو.م آواتار ها
    مهری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۹
    محل سکونت
    گوهردشت کرج
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1731
    پسند کرده
    611
    سلام منم این غذا رو پختم ولی توش قارچ و فلفل دلمه ای ریختم و اگر قارچ نداشتم کدو ریختم خوب شده و به عنوان غذای رژیمی می پزم چون سرخ نمی کنم و روغن هم نداره عکس ندارم تهیه می کنم می فرستم

  2. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    مرغ همیشگی با هویج و قارچ و آلو

    نام: DSC05308.jpg نمایش: 1515 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    باران67, m1361, sara chef و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #331
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    اول مرغ با پیازو مرزه تازه میزاریم بپزه بعد مرحله بعدی هویج اضافه کرده به ترتیب سیب زمینی و بعد کدو و گوجه فرنگی .به دلیل تازگی مرزه طعم غذا خیلی خوب بود.نام: IMG_4063.JPG نمایش: 1539 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    باران67, سامره, azarin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  4. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sOhEiLa71 آواتار ها
    سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    901
    میزان امتیاز
    389
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    29758
    ساندویچ مرغ و سبزیجات
    مرغ رو پختم ریش ریش کردم و با پیاز و زردچوبه و آویشن و پاپریکا و پودر سیر و کمی رب تفت دادم. سیب زمینی رو اول کمی آبپز کردم و بعد سرخ کردم. هویج و ذرت و نخود سبز رو هم آبپز کردم

    نام: IMG_6409.jpg نمایش: 1428 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    faezeh gool, باران67, zardin و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور


  5. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    مرغ رو تكه تكه و مزه دار كردم
    بعد همراه با سيب زميني هاي خرد شده ريختم توي كيسه و بازم بهش ادويه و سبزيجات معطر زدم و خوب مخلوط كردم
    دركيسه رو بستم و گذاشتم براي يه ساعت توي فر 180 درجه

    بعد هم درش آوردم و سرو كردم همراه با هويج پخته

    قبل از پخت

    بعد از پخت
    sOhEiLa71, azmil, mamaneali و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    اولین بار که این دستور رو توی مجله هنر اشپزی دیدم خوشم اومد اما باید اعتراف کنم که اصلاااااا فکر نمیکردم انقدر خوشمزه باشه به خصوص که من همیشه از سینه مرغ به خاطر خشک بودن گوشتش ناراضی ام

    کدو رو نازک برش زدم ی کم نمک زدم تا ابشون بره
    بعد روی هر لایه رو کمی کره مالیدم تو دستور گفته بو د خامه بزنید که من نداشتم

    فلفل و نمک و کمی پودر سوخاری یکم پنیر پیتزا و لایه بعدی کدو بازم کره و نمک و فلفل و....
    تا لایه اخر رو لایه اخر ی تکه پنیر تست ریختم
    سینه مرغ بی استخوان هم نمک و فلفل و اویشن زدم و یکم زعفرون ...ی کوچولو اب مرغ هم طبق گفته دستور (یک استکان)توی ظرف ریختم و مرغها رو گذاشتم تو فر کدوها رو هم توی ظرف دیگه تو فر گذاشتم(البته بعد از اینکه مرغها تقریبا پخته بودن)زمانش یادم نیست اما فکر میکنم حدود 45 دقیقه طول کشید وسطای کار دیدم اب تو ظرف داره تموم میشه چند تا قارچ خورد کردم ریختم تو ظرف تا اب قارچها نزاره مرغ خشک شه
    بعد از پخت مرغ پنیر ریختم و گریل روشن کردم ....و در اخر یکم اب لیمی تازه رو مرغ و قارچها ریختم خیلی دوسش داشتیم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    کلاف مرغ
    امیدوارم جاش درست باشه
    این دستور رو از آرشیو مجله های مادر همسرم پیداکردم . مجله آشپزی خانواده سبز . خانم غزاله تقوی
    مواد لازم برای خمیر : آرد: يك پيمانه + مايه خمير: يك قاشق چايخوري + نمك: يك قاشق چايخوري + آب ولرم: به ميزان لازم
    مواد لازم براي داخل كلاف : سينه مرغ چرخ شده: يك عدد + پياز: دوعدد + سير: دو حبه + پنير گودا: دو قاشق سوپخوري
    مواد لازم برای رومال : زرده تخم مرغ: يك عدد + كره و كنجد براي تزيين: به ميزان لازم
    طرز تهيه خمير
    تمام مواد خشك را با هم مخلوط ميكنيم. آب را كمكم اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا خمير منسجمي حاصل شود و به دست نچسبد. روي سطح كار را آردپاشي كرده، از خمير گلوله هايي برداشته و چانه كرده، بعد هر چانه را با وردنه باز کرده و به اندازه يك در 20 سانتيمتر با رولت بُر، برش ميزنيم.
    طرز تهيه مواد داخلي كلاف
    گوشت مرغ را با پياز رنده شده، سير له شده، نمك، فلفل و مقداري پنير مخلوط ميكنيم. از مواد گلوله هايي به اندازه نارنگي برمي داريم و در دست گرد مي كنيم. برش هايي كه از خمير زدهايم را روي گوشت مرغ ميپيچيم تا به شكل كلاف در بيايد، بعد آنها را در سيني چرب شده ميچينيم.
    زرده تخممرغ را با كمي كره ذوب شده و كنجد مخلوط ميكنيم. از مخلوط با برس روي كلافها ميزنيم و بعد آنها را در فر كه از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت 25 تا 30 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزند.

    من در ماکروفر کانوکشن 180 درجه 20 دقیقه پختم . گلوله ها مو کوچکتر برداشتم و برای رومال از کمی خامه و کنجد و سیاه دانه استفاده کردم .
    azarin, باران67, mamanilia و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  8. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهاره... آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    285
    پسند کرده
    1072
    سلام
    دونوع غذاست
    اولی = مرغو گذاشتم تو اب پخت بعد از پخت ریش ریش کردمش وباپیاز داغ یه تف ساده دادم بعد رب گوجه وگوجه رنده شده وادویه (زردچوبه +فلفل قرمز+فلفل سیاه+زیره+پودرسیر) ونمک رواضافه کردم ودرشو گذاشتم حدود 30دقیقه گذاشته بپزد یاهمون تف بخورد
    دومی= سینه مرغو ریز ریز کردم وبا فلفل سیاه وقرمز وپیاز رنده شده گذاشتم چندساعت بمونه بعد پیاز داغ فراوان درست کردم ومرغ رو هم بهش اضافه کردم وزردچوبه ونمک وادویه نریختم چون از قبل به مرغ اضافه کرده بودم بعد اندازه نصف لیوان اب جوش ریختم بعد درشو گذاشتم بعداز 30دقیقه اماده خوردن شد
    نام: 20140410_085218_001.jpg نمایش: 1579 اندازه: 101.0 کیلو بایت

    نام: 20140410_085157_001.jpg نمایش: 1604 اندازه: 101.1 کیلو بایت

    با ماست وخیار وسیب زمینی سرو کردم
    nora1, باران67, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [IMG]11.jpg[/IMG]

صفحه 42 از 59 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما