نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree387Likes

موضوع: خورش كــــــنگر

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 82
صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رُزا آواتار ها
    رُزا
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1394
    سلام
    خورش كنگر با مرغ و الو
    البته من باگوشت و نعنا جعفرى هم درست ميكنم كه طبق سليقه ى خودم و همسر، اما بچه ها اينجورى ميپسندن
    نام: image.jpg نمایش: 721 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    ....
     
    گلنرگس 2, باران67, azarin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2639
    پسند کرده
    2702
    سلام خانمها یه سوال من برای بار اول کنگر خریدمو پاک کردم اما نزاشتدم تو فریزر یکم قرمز شده به نظرتون خراب شده؟
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5141
    پسند کرده
    2708
    خراب نشده عزیزم کنگر همینجوریه وقتی پوستش کنده میشه تغییر رنگ میده .خیلی از کنگرهای پاک شده تو مغازه هام همینطورین .ولی بیشتر از یکی دو روز تو یخچال نگهش ندار
    باران67 و elham_vahid این نوشته را پسندیده.
    follow your dreams...................They know the way..

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    گوشت و پیاز رو تفت دادم + نمک و ادویه و کمی رب گوجه فرنگی
    بعد کنگر رو بهش اضافه کردم و تقریبا سرخش کردم
    بعد آب ریختم و گذاشتم تا بپزه
    اواخر پخت هم کمی نعناع خشک و آبغوره اضافه کردم




    ویرایش توسط تپل طلا : ۱۳۹۴/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۱:۳۸ قبل از ظهر
    azarin, عطر سیب, mami2gool و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2639
    پسند کرده
    2702
    نام: DSC02340.jpg نمایش: 414 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    سلام خانمهای عزیز اینم اولین تجربه من که یکم کنگرهاش نپخت
    باران67, افسونی, بهنا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  7. #70
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,178
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2034
    پسند شده
    86856
    پسند کرده
    76084

    ویترین مدال ها

    قیمه کنگر
    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    *مواد لازم:
    نیم کیلو گوشت نخودی
    1 پیاز ساطوری
    نیم کیلو کنگر پاک کرده ،خرد کرده
    1 قاشق چایخوری زردچوبه
    روغن
    نمک فلفل

    3-4 قاشق روغن را در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید و کنگر را 7-8 دقیقه در آن تفت بدهید.
    پیاز را در دیگ بریزید و در روغن تفت دهید تا اندکی رنگ بگیرد.گوشت را روی پیاز بریزید . تفت دهید.
    2 پیمانه اب اضافه کنید و به جوش اورید.سپس آتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    در پایان ساعت دوم نمک فلفل و زردچوبه و کنگر را اضافه کنید و در دیگ را نیم باز بگذارید.
    گاهی به دیگ سر بزنید،اگر لازم باشد اندکی اب جوش اضافه کنید.
    پرنسس.م, gandom, mami 2m و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    274
    نوشته های وبلاگ
    31
    میزان امتیاز
    330
    پسند شده
    4912
    پسند کرده
    3821
    پیاز داغ کردم با کوشت پخته تفت دادم و زردچوبه و نمک و فلفل زدم
    بعد کنگرو تو ظرف جداگانه تفت دادمو به مواد اضافه کردمو آب ریختم با رب
    وقتی به قوام رسید خاموش کردم

    نام: 20150420_165438.jpg نمایش: 340 اندازه: 99.0 کیلو بایت
    سوپ بروکلی
     
    افسونی, golbarg., باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار...
    خودش زیباترین قایقها را برایت میفرستد!!!!!!!!

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8526
    پسند کرده
    9693
    خورش کنگر
    اول پیازداغ + گوشت خورشتی+ فلفل+ زردچوبه رو تفت میدیم. کمی آب اضافه می کنیم. تا گوشت ها نیم پز بشن.
    مدتی بعد ( کنگرها و سبزی نعنا جعفری رو که جداتفت دادیم ) رو به گوشت ها اضافه می کنیم. نمک هم بعدا می زنیم. کمی هم زعفران اضافه می کنیم. برای چاشنی هم آبلیمو یا آبغوره می زنیم.

    کنگر مزه خاصی نداشت. مثل خورش کرفس بود. ولی خب کرفس خیلیییییی خوشمزه تر و خوش عطرتره

    mami 2m, باران67, افسونی و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 11 نخستنخست ... 67891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما