نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree428Likes

موضوع: خورش كــــــنگر

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 85
صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بوسه 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    1421
    منم کنگرو مثل قیمه درست میکنم با لپه،
    بورانیش هم میکنم خیلی دوست دارم
    دلم روشن است که...............

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    745
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    410
    پسند شده
    8302
    پسند کرده
    19082
    خورش کنگــــــــــــر
    گوشت رو با لپه و پباز تفت مبدم و ادویه میزنم( زردچوبه و ادویه قیمه و پودر زعفران) کنگر هم ما جدا آبپز می کنیم و تفت میذیم و فریز می کنیم- پس بعد پخت گوشت کنگر رو اضافه می کنیم. بعد رب و نمک و دارچین رو کوچولو سرخ می کنم و آب غوره میریزم برای چاشنی
    نام: DSC08424.jpg نمایش: 2039 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    somayeh-b, zardin, مامی رضا و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    502
    پسند کرده
    339
    کنگر و گوشت و پیاز و رب و آلو بخارا و ادویه
    نام: DSC00979.jpg نمایش: 654 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    باران67, افسونی, گلنرگس 2 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #60
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2237
    پسند شده
    93697
    پسند کرده
    79086

    ویترین مدال ها

    خورش کنگر

    خورش کنگر برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی

    برای 5-4 نفر
    مواد لازم:
    گوشت خرد کرده نیم کیلو
    پیاز 1 عدد ساطوری
    نیم کیلو کنگر ،تیغ گرفته و خرد کرده
    3-4 پیمانه نعنا جعفری ساطوری
    6-5 ق ابغوره یا ابلیمو
    روغن
    نمک و فلفل
    زعفران به دلخواه

    طرز تهیه:
    پیاز را تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.سپس اب بریزید و به جوش بیاورید.
    آتش را کم کنید،در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.
    کنگر را در ماهی تابه تفت دهید.نعنا و جعفری را نیز اضافه کرده و تفت دهید.
    در پایان ساعت دوم پخت گوشت، سبزی سرخ کرده را همراه با نمک و فلفل،ابغوره و زعفران دم کرده را اضافه کنید.
    در 15 دقیقه اخر در دیگ را باز بگذارید و اگر لازم باشد اتش را اندکی تیز کنید تا خورش به روغن بنشیند.
    Hope, الهه مشرق زمین, elina_s و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    353
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    4118
    پسند کرده
    645
    خورش کنگر
    گوشت گوسفندی پیاز نگینی شده 1عدد کنگر نیم کیلو لیمو عمانی 1 عدد نمک و فلفل و زرد چوبه و رب گوجه و کمی ابلیمو و سبزی قورمه سبزی مقداری

    گوشت را با پیاز نگینی تفت داده و ادویه و لیمو و رب را با مقداری اب اضافه کرده میپزیم در نیم ساعت اخر کنگر تفت داده شده را اضافه کرده میگذاریم تا خورش جا بیافتد
    باران67, تپل طلا, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درخشان20 آواتار ها
    زری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    شرق ایران
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    345
    پسند کرده
    65
    اینم خورش کنگر زری پز
    نام: ۲۰۱۵-۰۴-۰۶_۱۳.۰۷.۲۱.jpg نمایش: 579 اندازه: 108.7 کیلو بایت
    باران67, گلنرگس 2, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گلنرگس 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    336
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    6042
    پسند کرده
    6111
    سلاااااااااااام بر دوستان

    من هميشه خورش كنگر رو اينطوري درست مي كنمممممممممممم

    اول پياز و تفت مي دم تا كمي نرم بشه با ادويه و فلفل و زردچوبه
    بعد كوشت را بهش اضافه مي كنم و تفت مي دم و سپس كمي سس گوجه يا همون رب گوجه اضافه مي كنم و بار رب گوجه هم كمي تفت مي دم و در ناهيت اب مي ريزم و مي ذارم گوشت بپزه

    در كنار هم كنگرهاي پاك شده را تو يه مايتابه بخار پز مي كنم همراه با زردچوبه و در نهايت با كمي روغن تفت مي دم و ماده مي كنم براي دسته بندي .. و بعد مي ذارم تو فريزر
    كمي گوشت پخته شد اين كنگرها اماده شده هم مي ريزم تا با گوشت و ادويه و رب و ... جوش بخوره و در نهايت جا بيفته و درنهايت هم كمي زعفران و ابليمو اضافه مي كنم...


    من از نعناع و جعفري استفاده نمي كنم چون احساس مي كنم خورش ام شبيه خورش كرفس ميشه...

    اين هم خورش بنده






    ؟؟؟
     
    باران67, sara chef, Shiva Sh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم که خدا مرا مرادی بفرست
    طوفان زده ام راه نجاتی بفرست
    فرمود که با زمزمه یا مهدی(عج)
    نذر گل نرگس صلواتی بفرست.




  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,494
    میزان امتیاز
    387
    پسند شده
    21465
    پسند کرده
    18275
    خورش کنگر من
    گوشت و پیاز سرخ شده با ادویه پخت.کنگر آب پز و تفت داده شده رو اضافه کردم و بعد نعناع جعفری خردشده اضافه کردم
    چاشنیشم آب غوره بود
    نام: DSC_0277.jpg نمایش: 473 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    باران67, افسونی, raz ie و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

صفحه 8 از 11 نخستنخست ... 567891011 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما