نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree443Likes

موضوع: خورش كــــــنگر

نمایش نتایج: از 81 به 86 از 86
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    326
    پسند شده
    7757
    پسند کرده
    7170

    ویترین مدال ها

    خورشت کنگر برای اولین بار با نعناع جعفری درست کردم .برای همین سبزی رو کم ریختم.خیلی خوشمزه و متفاوت شده بود
    برای چاشنی هم لیمو عمانی استفاده کردم.موقع خوردن هم لیمو ترش تازه ریختم رو خورشت که عالی شده بود
    نام: photo_2016-06-06_12-03-51.jpg نمایش: 459 اندازه: 108.9 کیلو بایت
    خورشت کنگر با سبزی بیشتر
    نام: photo_2017-06-06_12-04-01.jpg نمایش: 168 اندازه: 107.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    ویرایش توسط sohei59 : ۱۳۹۶/۰۳/۱۶ در ساعت ۱۱:۱۷ قبل از ظهر
    zakizadeh, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    337
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    2133
    پسند کرده
    3434
    خورشت کنگر با سبزی های کوهی که همگی تفت داده شده اند و با گوشت پخته شده

    Mrs Razieh, باران67, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    خورشت کنگر
    گوشت رو با پیاز تفت میدم لپه نمک فلفل زردچوبه پودرسیر رب اضافه کردم میزارم بپزه وقتی گوشت پخت کنگر تفت داده شده رو بهش اضافه میکنم نیم ساعت پخت براش کافیه آخر کار آبغوره و غوره غوره میریزم

    نام: 20170301_212329.jpg نمایش: 376 اندازه: 100.1 کیلو بایت
    ....
     
    mitra40, m1361, هستی ساغر و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #84
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95849
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    خورش کنگر 1396




    از جمله بهارانه ها،
    خورش کنگر عزیز


    با دستوری که در این پست خدمتتون عرض کردم.
    nora1, RE79EL, m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10855
    پسند کرده
    9291
    نام: 1495393744724.jpg نمایش: 160 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    خورش کنگر

    .
    .
    خورش کنگر دو مدل پخت داره.یکیش که با زعفران درست میشه و رنگش باید نارنجی باشه
    و
    یکی دیگش هم بهمراه سبزی نعنا و جعفری درست میشه که رنگش سبز میشه تقریبا مثل خورش کرفس
    من و همسرم خورش کنگر با زعفران رو بیشتر میپسندیم (شاید چون از اول این مدلی خوردیم بهش عادت کردیم)
    .
    ✔کنگر رو بعد از تمیز کردن و شستن باید به قابلمه ی حاوی آب جوش و نمک اضافه کنید و بگذارید چند قل بزنه. در آخر کار یکی دو دقیقه قبل از آبکش کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه بهش اضافه کنید.
    ✔آبلیمو مانع از سیاه شدن کنگر میشه.حتی بعد از فریز کردن هم سیاه نمیشه.

    ✔اگه کنگر رو برای ماست و کنگر میخواید که باید بگذارید کاملا نرم بشه.ولی اگه برای خورش میخواید باید کمی زنده تر بردارید.چون قراره باز پخته بشه و طعمشو به خورش بده.

    پیازداغ گرفتم.گوشت رو اضافه*و سرخ کردم و اب جوش ریختم و کذاشتم تا گوشتم بپزه
    کنگر رو جداگانه با در کمی روغن و زردچوبه سرخ کردم و بعد از پخت گوشت به خورش اضافه کردم
    .

    حدود نیم ساعت اخر پخت، نمک و فلفل و مقداری ابلیمو به خورش اضافه میکنم .به خورش کنگر گرد لیمو نمیشه اضافه کرد چون رنگ نارنجی و زیبای اون رو خراب میکنه.
    .

    ✔من همزمان با سرخ کردن کنگر در حد نصف ق چایخوری رب گوجه رو هم با کنگرها سرخ میکنم.ریختن رب گوجه *اونم در حد خیلی کم کاملا سلیقه ایه*... نصف قاشق چایخوری در طعم غذا تاثیری نداره ولی باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه.
    .

    ✔کم یا زیاد پخته شدن کنگرها سلیقه ای هست.من بر حسب عادت میگذارم تا له بشن و بقول خودمون تو دهن آب بشن.
    ✔تمیز کردن کنگر هم سلیقه ایه.قدیمی ها میگن باید خارهای نازکش رو بگذارید باشه.من و همسری که بچه های حرف گوش کنی نیستیم و تمام خارها رو میگیریم
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۷/۰۲/۰۹ در ساعت ۱۱:۱۳ بعد از ظهر
    m1361, سوهی, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10855
    پسند کرده
    9291
    سلاااام
    بفرمایید خورش کنگر
    نام: IMG_20180429_230311.jpg نمایش: 81 اندازه: 113.0 کیلو بایت

    خورش کنگر دو روش پخت داره.یکیش که با زعفران درست میشه و رنگش باید نارنجی باشه
    و
    یکی دیگش هم بهمراه سبزی نعنا و جعفری درست میشه که رنگش سبز میشه تقریبا مثل خورش کرفس
    .

    من و همسرم خورش کنگر با زعفران رو بیشتر میپسندیم.بهمین دلیل این روش رو برا عکس از مراحل کار براتون اماده کردم

    کنگر رو بعد از تمیز کردن و شستن باید به قابلمه ی حاوی آب جوش و نمک اضافه کنید و بگذارید چند قل بزنه. یک دقیقه قبل از آبکش کردن یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه بهش اضافه کنید.آبلیمو مانع از سیاه شدن کنگر میشه.حتی بعد از فریز کردن هم سیاه نمیشه

    نام: PhotoGrid_1525008194617.jpg نمایش: 82 اندازه: 111.8 کیلو بایت

    اگه کنگر رو برای ماست و کنگر میخواید که باید بگذارید کاملا نرم بشه.ولی اگه برای خورش میخواید باید کمی زنده تر بردارید.چون قراره باز پخته بشه و طعمشو به خورش بده
    _____________
    .
    پیاز رو با کمی روغن و زردچوبه سرخ کردم تا سبک بشه..گوشت رو بهمراه مقداری ادویه اضافه کردم و خوب سرخ کردم.
    نام: PhotoGrid_1525008588699.jpg نمایش: 82 اندازه: 80.0 کیلو بایت

    مقداری اب جوش ریختم.و گذاشتم تا گوشت بپزه
    نام: PhotoGrid_1525008672282.jpg نمایش: 82 اندازه: 73.1 کیلو بایت
    .
    __________________
    .
    خب تا گوشتمون بخواد بپزه،میریم سراغ سرخ کردن کنگر
    .
    در ظرف دیگه ای مقداری روغن و کمی زردچوبه ریختم ،کنگر ها رو اضافه کردم و سرخ کردم

    نام: PhotoGrid_1525008386282.jpg نمایش: 81 اندازه: 112.1 کیلو بایت

    . ✅من خودم بعد از سرخ شدن کنگرها،حدود نصف ق چایخوری رب گوجه رو اضافه میکنم و با کنگر ها تفت میدم.فقط برای خوشرنگتر شدن خورش
    نام: PhotoGrid_1525008737268.jpg نمایش: 82 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    ✅ریختن رب گوجه *اونم در حد خیلی کم کاملا سلیقه ایه*... نصف قاشق چایخوری برای این مقدار در طعم غذا تاثیری نداره ولی باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه
    .
    ✅ بعضی از کدبانوها کنگر رو سرخ نمیکنن و بهمون صورت آبپز شده به خورش اضافه میکنن(سلیقه ای)
    .
    _________________________

    بعد از اینکه گوشتم کامل پخت ، کنگرها رو ، به گوشت اضافه کردم
    نام: PhotoGrid_1525008825677.jpg نمایش: 82 اندازه: 89.5 کیلو بایت

    مقداری زعفران دم کرده اضافه کردم
    نام: PhotoGrid_1525008882760.jpg نمایش: 82 اندازه: 80.9 کیلو بایت

    درب قابلمه رو بستم با حرارت کم ،صبر کردم تا کنگرها هم بطور کامل بپزن
    .
    ✅در این روش خورش کنگر فقط نیاز به زعفران داره تا یک رنگ ___زرد،نارنجیه___ خوشرنگ داشته باشیم
    .

    حدود نیم ساعت اخر پخت، نمک و فلفل و مقداری ابلیمو به خورش اضافه میکنم .
    نام: PhotoGrid_1525008950668.jpg نمایش: 81 اندازه: 81.2 کیلو بایت
    به خورش کنگر گرد لیمو نمیشه اضافه کرد چون رنگ نارنجی و زیبای اون رو خراب میکنه
    ________
    .
    ✅کم یا زیاد پخته شدن کنگرها سلیقه ای هست.من بر حسب عادت میگذارم تا له بشن و بقول خودمون تو دهن آب بشن .
    روش تمیز کردن کنگر هم همینطوره.قدیمی ها میگن باید خارهای نازکش رو بگذارید باشه.من و همسری که بچه های حرف گوش کنی نیستیم و تمام خارها رو میگیریم
    zahra - n, hengamehh, مینا.ک و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما