نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree67Likes
  • 4 Post By fahime 1
  • 2 Post By fahime 1
  • 23 Post By Maryam53
  • 4 Post By Maryam53
  • 33 Post By باران67

موضوع: بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahime 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    439
    پسند کرده
    73

    ویترین مدال ها

    شیرینی شکلاتی کرم دار

    ممنون مریم جان باز هم ممنون این شیرینی خیلی تر د هست و بیسکوئیتش کاملا حالت لایه ای ریز پیدا میکنه .کسانیکه طعم شکلات و قهوه رو دوست دارن از خوردنش لذت می برند.

    شیرینی شکلاتی کرم دار خانم سیاح

    مواد لازم :
    روغن جامد 150 گرم
    پودر قند 35 گرم
    تخم مرغ یک عدد
    آرد 300 گرم
    پودر کاکائو 2 ق.س

    مواد لازم برای کرم شکلات ونسکافه :
    کره 125 گرم
    وانیل 1/4 ق.چ
    پودر قند 160 گرم
    شیر 2 ق.م
    آب جوش 2ق.م
    شکلات ذوب شده 2 ق.س

    روغن جامد و پودر قند را با قاشق مخلوط کرده با دور زیاد همزن بزنید به مدت 4 دقیقه تا کرم صافی و یکدستی حاصل شود .سپس تخم مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید .آرد و پودر کاکائو را مخلوط و الک کرده و به مواد اضافه کنید خمیر را بدون ورز دادن و با قاشق مخلوط کنید سپس خمیر را جمع کرده و یک ساعت در یخچال استراحت دهید .پس از آن خمیررا کاملا ورز دهید .خمیر را روی سطح صاف به قطر 2-3 میلیمتر باز کرده و با قالب دلخواه برش بزنید .سینی فر را از قبل چرب کرده و آرد پاشی کرده و شیرینی های قالب خورده را بافاصله دو سانت از هم در سینی فر بپینید و توسط چای صاف کن اندکی پودر کاکائو روی آن بپاشید تا ظاهر خال دار زیبایی به خودش بگیرد .فر را از یک ربع قبل در دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید و شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر پخته و بعد از خارج کردن اجازه دهید خنک شود و سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از کرم روی آن گذاشته و به طور یکنواخت صاف کنید و قطعه دوم را روی آن کمی فشار دهید طوری که کرم از بین آنها بیرون نزند .

    طرز تهیه کرم قهوه و شکلات :
    کره و وانیل و پودر قند را مخلوط کنید و به مدت 4 دقیقه با همزن بزنید .آب جوش ، شیر ، نسکافه و شکلات ذوب شده را مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر با دور کند همزن بزنید .


    اگر می خواهید شیرینی را برای مدت طولانی نگهداری نمایید کرم را در زمان نزدیک به مصرف آماده نمایید ولی قطعات خشک شیرینی را میتوان از یک یا دو هفته قبل آماده کرد .

    (برای ایام عید که میخوایم شیرینی ها به مدت زیاد بمونن و همیشه هم آماده داشته باشیم پیشنهاد میکنم که کرم رو آماده کنید و در فریزر بگذارید و همینطور مقداری از شیرینی های اماده رو داخل فریزر بگذارید تا موقع آمدن مهمانها خیالتون راحت باشه .من یک ماه هست که این شیرینی رو درست کردم و هنوز هم داخل فریزر دارم و کیفیتش رو اصلا از دست نداده .)

    باران67, Elsanaa, elahe1364 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زندگی تر شدن پی در پی ، زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است .

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahime 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    439
    پسند کرده
    73

    ویترین مدال ها

    Re: Re: شیرینی شکلاتی کرم دار

    نقل قول نوشته اصلی توسط farvardini نمایش پست ها
    سلام
    میشه اسم همه این شیرینی ها رو بهم بگین؟

    عزیزم از سمت راست برنجی ، شکلاتی ، رسپیری،آردی و تارتلت هستند .لینجا لینک همه شیرینی ها رو دادم .
    شیرینی های مخصوص عید نوروز
    گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی تر شدن پی در پی ، زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون است .

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    بیسکوئیت کرم دار شکلاتی

    از سری آموزش های گام به گام


    بیسکوئیت کرم دار شکلاتی


    نام: cream-cookies.jpg نمایش: 3507 اندازه: 46.4 کیلو بایت


    مواد لازم :


    • کره / 125 گرم
    • پودر شکر یا پودر قند / 50 گرم
    • بیکینگ پودر / 2/1 قاشق مربا خوری
    • آرد / 140 گرم
    • پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوری
    • نوتلا یا شکلات صبحانه / 100 گرم تا 120 گرم
    • پودر گردو / 30 گرم
    • ترافل شکلاتی به اندازه لازم


    طرز تهیه:
    کره و پودر شکر ( قند ) رو با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید تا رنگش روشن بشه

    آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و خیلی سریع با دست هم بزنید همین که مخلوط شد کافیه ورز ندید که به روغن بیفته


    نام: cream-cookies1.jpg نمایش: 3731 اندازه: 52.2 کیلو بایت


    فر رو روشن کنید و بذاری رو 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت

    از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید بهتره 8 تا 10 گرم باشه گلوله ها رو تو سینی شیرینی پزی چرب نشده با فاصله بچیینید ...

    روی گلوله ها رو با دست یا با یه وسیله ای فشار بدید ... من از در یه قوطی استفاده کردم


    نام: cream-cookies2.jpg نمایش: 3450 اندازه: 57.0 کیلو بایت


    شیرینی ها رو 12 تا 15 دقیقه تو فر بذارید تا بپزه بیشتر از این مدت نذارید !


    حالا بیارید بیرون تا سرد بشه برید دنبال یه کار دیگه تا وسوسه نشد بهشون دست بزنید !! وقتی کاملا " سرد شد با کاردک یا یه چاقو از سینی جداشون کنید.

    گردو پودر شده رو با نوتلا یا شکلات صبحانه مخلوط کنید من از مارک فرمند استفاده کردم و خییییلی هم خوشمزه شده بود.
    از مخلوط کرم شکلاتی با کمک یه قیف کوچیک وسط بیسکویت ها قرار بدید و بیسکوئیت ها رو دو به دو جفت کنید.


    نام: cream-cookies3.jpg نمایش: 3476 اندازه: 64.2 کیلو بایت



    حالا دور و اطراف بیسکویتها رو نوتلا بزنید و تو ترافل یا شکلات رنده شده بغلطونید.



    نام: cream-cookies4.jpg نمایش: 3399 اندازه: 39.5 کیلو بایت

    این بیسکوئیت ها رو بدون کرم یک هفته تا 10 روز میتونید نگه دارید وقتی کرم زدید سه چهار روز بیشتر نمیشه نگه داشت.


    دستور از کتاب شیرینی های خشک پانیذ
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۳/۱۲/۰۵ در ساعت ۰۹:۱۰ قبل از ظهر
    sOhEiLa71, مامان غزل, hengamehh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299
    یکم فرصت بدید تا عکسها رو آپلود کنم ♥
    باران67, mahshid, *مریم* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    چه چیزی خوشمزه تر از طعم شکلات و نوتلا؟
    خصوصا وقتی در قالب یه کوکی با پیام تبریک سال نو باشه
    ابتدا دستور اصلی رو خدمتتون مینویسم و بعد از اون تغییرات و طرز تزیین
    مریم مهربون و نازنین ممنونم بابت به اشتراک گذاشتن دستور عالی


    نکات و تجربیات شخصی:

    1-خمیر این شیرینی خیلی لطیفه و انقدر سفت نیست که بشه به راحتی کاتر زد
    من همیشه دو راه برای کاتر زدن اینجور خمیر ها دارم:
    -راه اول:من با کمک نایلون که رو و زیر خمیر گذاشتم خمیر رو باز کردم.کاتر زدم و خیلی با حوصله خمیر دور شیرینی رو برداشتم و با کمک نایلون به سینی منتقلش کردم


    -راه دوم: توپک های هم وزن از خمیر رو داخل سینی فر بچینین و با دست فشار بدین تا صاف بشن و کاتر بزنین و اونجا اضافات خمیر رو بردارین


    2-حواستون باشه تعداد بیسکویت هاتون زوج باشه چون قراره ما بینشون کرم بزنین و باید جفت باشن

    3-در اخر با کمک ابزار چاپ حروف روی کوکی نوشتم HAPPY NOROOZ
    حروف رو باید برعکس بذارین تا روی کوکی درست بیافته

    4-شیرینی کمی تغییر سایز رو داره ولی در حدی نیست که شکل شیرینیمون زشت بشه یا تغییر کنه
    بافت این بیسکویت خیلی نرم هست و خوشمزه ست

    5-بعد از سرد شدن کوکی ها با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه نوتلا مارک فرمند بین کوکی ها زدم.







    samin93, zardin, shiriin و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما