تقریبا بیشتر از دو سال هست سس مایونز رو با این دستور که نجمای عزیز زحمت کشیدن و گذاشتن درست میکنم
سس مايــــــونز
یک تخم مرغ رو با یک چهارم ق چ پودر خردل و کمی فلفل توی مخلوط کن میریزم و کمی مخلوط میکنم بعد مقداری از روغن مایع رو اضافه و کمی هم میزنم . میبینید که مخلوط زرد رنگه
نام: DSC03076.jpg نمایش: 181 اندازه: 66.3 کیلو بایت

حالا مایه نشاسته ذرت و سرکه و آب رو (در حالیکه هنوز داغ هست ) رو در سه یا چهار مرحله بهش اضافه میکنم و هربار مخلوط کن رو روشن میکنم تا مواد مخلوط بشه . حالا تخم مرغمون با حرارت این مایه پخته و مخلوط سفید رنگ میشه .
نام: DSC03082.jpg نمایش: 186 اندازه: 71.6 کیلو بایت
و در حالیکه مخلوط کن روشنه بقیه روغن رو اضافه میکنم .از این دستور کاملا راضیم و حتی پیش اومده که بیشتر از یکماه توی یخچال بمونه ولی اصلا خراب نشده .به نظرم سسهای بیرون فقط طعم دهنده و نگهدارنده به این سس اضافه میکنند .
نام: DSC03084.jpg نمایش: 187 اندازه: 66.8 کیلو بایت
سس مایونز داغ توی شیشه

نام: DSC03086.jpg نمایش: 185 اندازه: 62.0 کیلو بایت
سس مایونز سرد شده