موضوع: سس مايــــــونز
نمایش نتایج: از 41 به 46 از 46
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۷, ۰۱:۳۶ قبل از ظهر #41مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مایونز آندلس
مایونز آندلس
2 پیمانه مایونز
2 گوجه فرنگی رسیده پوست کنده ساطوری
1-2 فلفل قرمز یا سبز ساطوری
نمک و فلفل
این سس را در جنوب اسپانیا برای ماهی سرد، سالاد تره بار خام یا پخته و سیب زمینی و تخم مرغ سفت سرد درست می*کنند.
گوجه فرنگی و فلفل قرمز را روی مایونز بریزید نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید 1-2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۷, ۰۱:۳۷ قبل از ظهر #42مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مایونز هندی (فرانسه)
مایونز هندی (فرانسه)
1 پیمانه مایونز
1 پر سیر کوبیده
1 قاشق چ زنجبیل ساییده
1 قاشق م گرد کاری
1-2 قاشق آبلیموی تازه
1 قاشق م عسل
این همان مایونز فرانسوی است که به واسطه گرد کاری هندی شده است و به ویژه با سالاد مرغ خورده می*شود.
اب لیمو را در باقی اجزای سالاد بریزید و هم بزنید سپس 1-2 ساعت در یخچال بگذارید.
نکته:
به این سس میتوانید 2 دانه غیسی ساطوری و یک قاشق بادام مقشر یا مغز گردو یا فندق نیمکوب اضافه کنید.
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۷, ۰۱:۳۹ قبل از ظهر #43مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
سس رمولاد
سس رمولاد
برای درست کردن سس رمولاد یک پیمانه سس مایونز را با یک تخم مرغ سفت ساطوری و 2-3 قاشق جعفری و ترخون و خیارشور ساطوری و یک قاشق مرباخوری خردل و 1-2 پر سیر کوبیده مخلوط کنید.
اگر دستتان به مهیاوه هم رسید یک قاشق مرباخوری مهیاوه هم به این سس اضافه کنید.
-
۱۳۹۴/۱۱/۲۷, ۰۱:۴۰ قبل از ظهر #44مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مایونز صورتی
مایونز صورتی
1 پیمانه سس مایونز
نیم پیمانه شیر
3 قاشق رب گوجه فرنگی
2-3 قاشق آب لیموی تازه
1-2 قاشق شکر
1 قاشق چ فلفل قرمز ساییده
1 قاشق چ زنجبیل ساییده
1 قاشق م ترخون خشک کف مال
نمک
آبلیمو و شکر و زنجبیل و فلفل قرمز را با اندکی نمک روی رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید تا صاف شود. کنار بگذارید. مایونز را با شیر مخلوط کنید مایه رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و هم بزنید. سس را در ظرف بکشید و ترخون را روی آن بپاشید.
برای انواع سالاد سبز مناسب است.
-
۱۳۹۵/۰۱/۱۶, ۰۲:۵۱ بعد از ظهر #45
-
۱۳۹۵/۰۱/۲۱, ۰۶:۱۲ بعد از ظهر #46عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 426
- میزان امتیاز
- 200
- پسند شده
- 2750
- پسند کرده
- 1476
عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱تقریبا بیشتر از دو سال هست سس مایونز رو با این دستور که نجمای عزیز زحمت کشیدن و گذاشتن درست میکنم
سس مايــــــونز
یک تخم مرغ رو با یک چهارم ق چ پودر خردل و کمی فلفل توی مخلوط کن میریزم و کمی مخلوط میکنم بعد مقداری از روغن مایع رو اضافه و کمی هم میزنم . میبینید که مخلوط زرد رنگه
حالا مایه نشاسته ذرت و سرکه و آب رو (در حالیکه هنوز داغ هست ) رو در سه یا چهار مرحله بهش اضافه میکنم و هربار مخلوط کن رو روشن میکنم تا مواد مخلوط بشه . حالا تخم مرغمون با حرارت این مایه پخته و مخلوط سفید رنگ میشه .
و در حالیکه مخلوط کن روشنه بقیه روغن رو اضافه میکنم .از این دستور کاملا راضیم و حتی پیش اومده که بیشتر از یکماه توی یخچال بمونه ولی اصلا خراب نشده .به نظرم سسهای بیرون فقط طعم دهنده و نگهدارنده به این سس اضافه میکنند .
سس مایونز داغ توی شیشه
سس مایونز سرد شدههر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران
тягач бу в москве...
آموزش عروسک و وسایل تزئینی بافتنی