نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree180Likes

موضوع: سس مايــــــونز

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 49
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  1. #41
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    مایونز آندلس

    مایونز آندلس

    2 پیمانه مایونز
    2 گوجه فرنگی رسیده پوست کنده ساطوری
    1-2 فلفل قرمز یا سبز ساطوری
    نمک و فلفل

    این سس را در جنوب اسپانیا برای ماهی سرد، سالاد تره بار خام یا پخته و سیب زمینی و تخم مرغ سفت سرد درست می*کنند.
    گوجه فرنگی و فلفل قرمز را روی مایونز بریزید نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید 1-2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
    kurosh1, m1361, negar_sirish و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    مایونز هندی (فرانسه)

    مایونز هندی (فرانسه)

    1 پیمانه مایونز
    1 پر سیر کوبیده
    1 قاشق چ زنجبیل ساییده
    1 قاشق م گرد کاری
    1-2 قاشق آبلیموی تازه
    1 قاشق م عسل
    این همان مایونز فرانسوی است که به واسطه گرد کاری هندی شده است و به ویژه با سالاد مرغ خورده می*شود.
    اب لیمو را در باقی اجزای سالاد بریزید و هم بزنید سپس 1-2 ساعت در یخچال بگذارید.

    نکته:
    به این سس میتوانید 2 دانه غیسی ساطوری و یک قاشق بادام مقشر یا مغز گردو یا فندق نیمکوب اضافه کنید.
    kurosh1, m1361, negar_sirish و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    سس رمولاد

    سس رمولاد

    برای درست کردن سس رمولاد یک پیمانه سس مایونز را با یک تخم مرغ سفت ساطوری و 2-3 قاشق جعفری و ترخون و خیارشور ساطوری و یک قاشق مرباخوری خردل و 1-2 پر سیر کوبیده مخلوط کنید.

    اگر دستتان به مهیاوه هم رسید یک قاشق مرباخوری مهیاوه هم به این سس اضافه کنید.
    kurosh1, m1361 و negar_sirish این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    مایونز صورتی

    مایونز صورتی

    1 پیمانه سس مایونز
    نیم پیمانه شیر
    3 قاشق رب گوجه فرنگی
    2-3 قاشق آب لیموی تازه
    1-2 قاشق شکر
    1 قاشق چ فلفل قرمز ساییده
    1 قاشق چ زنجبیل ساییده
    1 قاشق م ترخون خشک کف مال
    نمک

    آبلیمو و شکر و زنجبیل و فلفل قرمز را با اندکی نمک روی رب گوجه فرنگی بریزید و هم بزنید تا صاف شود. کنار بگذارید. مایونز را با شیر مخلوط کنید مایه رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و هم بزنید. سس را در ظرف بکشید و ترخون را روی آن بپاشید.


    برای انواع سالاد سبز مناسب است.
    kurosh1, zahra113, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    سلام
    سال نو مبارک
    دلیل شل شدن سس مایونز چیه؟
    سرکه زیاد یا روغن زیاد؟
    و اینکه روغن زیتون و روغن مایع فرقی میکنه؟
    فسنجون
     
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    990
    پسند کرده
    673
    سلام دوست عزیز، دلیل شل شدن مایونز اینه که نباید روغن رو یک مرتبه بریزین بلکه به تدریج بریزن البته بستگی داره از چه دستوری برای تهیه سس استفاده میکنید، روغن مایع یا زیتون فرقی نداره فقط طعم مایونز با روغن زیتون قویتره
    ما کارونی
     
    mar mar67, mami zahra و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    من از دستور صفحه اول استفاده کردم نوشته بود همه مواد داخل مخلوط کن میریزیم منم همین کارو کردم
    حالا راه حلی برای این مشکل نیست!!؟؟
    فسنجون
     
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    سلام مرمر جان
    سال نو مبارک
    شما از دستور ماهک استفاده کردین ؟ توی دستورهایی که به این صورت هست باید روغن کم کم اضافه بشه تا سس سفت بشه . اگه نگاه کنی دستور شف طیبه هم همینجوره
    به نظرم در حالیکه توی مخلوط کن داره هم میخوره یه مقدار دیگه روعن ولی خیلی کم در حد قطره قطره بهش اضافه کن
    امیدوارم سفت بشه . البته در حال چرخش بخاطر گرمای حاصله یه مقدار شلتر هست و شاید هم بره توی یخچال سفتتر بشه . امیدوارم کمکی کرده باشم
    پنجه طلايي, sahel_m, کیجا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما