نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree180Likes

موضوع: سس مايــــــونز

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 49
صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز ساده

    مایونز ساده
    2 زرده تخم مرغ
    1 تخم مرغ
    1 قاشق م خردل
    2 قاشق سرکه
    2 قاشق آب لیموی تازه
    2 پیمانه روغن
    اندکی نمک


    تخم مرغ را بشکنید و همراه با زرده*ها در کاسه مخلوط کن یا چرخ همه کاره بریزد ظرف روغن را دم دست بگذارید. سرکه و آب لیمو و نمک و خردل را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و دم دست بگذارید.
    مخلوط کن را روشن کنید و یک دقیقه بگردانید تا تخم مرغ زده شود. سپس در حالی که مخلوط کن می*گردد روغن را به باریکی دم موش از سوراخ در مخلوط کن روی تخم مرغ بریزید. وقتی که مایع شروع کرد به سفت و سفید شدن دم موش را می*توانید کمی کلفت*تر کنید. وقتی که بیش از نیمی از روغن ریخته شد، مخلوط سرکه و آب لیمو را با قاشق چای خوری در مخلوط کن بریزید، ولی پیش از تمام شدن آن مخلوط کن را خاموش کنید و مایونز را بچشید، مبادا زیاد ترش شود. سپس باقی روغن را به همان ترتیب به مایونز بزنید و نمک و فلفل آن را هم اندازه کنید.
    مایونز آماده را در ظرف در داری بریزید و دست کم یک ساعتی در یخچال بگذارید تا سرد شود.
    به جای آمیزه سرکه و آب لیمو می*توانید سرکه تنها یا آب لیموی تنها به کار برید.
    می*توان خردل را حذف و نمک را کم و زیاد کرد. فلفل سیاه یا قرمز بهتر است سر سفره اضافه شود تا رنگ مایونز را تیره نکند. اندکی فلفل سفید می*توان به کار برد.
    m1361, amir mami و Mahi site این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز تاتار

    مایونز تاتار
    1پیمانه مایونز
    1 قاشق م خردل
    1 تخم مرغ سفت خرد کرده
    2-3 تکه موسیر ترشی، ساطوری
    1 خیارشور کوچک ساطوری
    1-2 قاشق جعفری ساطوری
    1 قاشق سرکه یا آبلیمو
    نمک و فلفل



    تارتار فرنگی همان تتر یا تاتار فارسی است، ولی سس تارتار که ما آن را سس تاتار می*نامیم هیچ ربطی به قوم تتر ندارد، مگر از این جهت که موسیر و خیارشور آن را ممکن است زیر دندان قدری چغر احساس کنیم. در هر حال برای ماهی سرخ کرده و بخار پز خوب است.
    همه اجزای سس را مخلوط کنید و در یک بادیه روی سالاد بریزید و زیر و رو کنید و در ظرف سالاد بکشید.
    بهتر است اجزای سالاد قبلاً در یخچال سرد شده باشند.
    kurosh1 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  3. #35
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز سبز (جنوب آمریکای شمالی)

    مایونز سبز (جنوب آمریکای شمالی)


    1 پیمانه مایونز
    نیم پیمانه خامه
    1 پر سیر کوبیده
    2-3 برگ اسفناج
    5-6 شاخه جعفری
    3-4 ساقه تره
    1 قاشق چ خردل
    1 قاشق چ فلفل بهار، ساییده
    نمک و فلفل


    اسفناج و تره و جعفری را با سیر و فلفل بهار و نمک و فلفل بکوبید و در ظرف در داری با باقی اجزای سس مخلوط کنید دو ساعت در یخچال بگذارید سپس در ظرف سس بریزید.
    kurosh1, m1361 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز زرد برای سالاد میوه

    مایونز زرد برای سالاد میوه


    1 پیمانه مایونز
    نیم پیمانه خامه سفت
    1 پشت ناخن پوست نارنگی کوبیده
    نیم پیمانه آب نارنگی
    2-3 قاشق گرد شکر
    اندکی زعفران ساییده

    زعفران را در یک قاشق آب داغ حل کنید و بگذارید خنک شود. پوست نارنگی را با آب نارگی و شکر و زعفران روی مایونز و خامه بریزید و هم بزنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

    نکته:مقدار زعفران به جنس زعفران و رنگی که میخواهید بستگی دارد.
    kurosh1 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #37
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز گلی برای سالاد میوه

    مایونز گلی برای سالاد میوه


    1 پیمانه مایونز
    نیم پیمانه خامه سفت
    3-4 قاشق آب شاه توت
    2-3 قاشق گرد شکر

    همه اجزای سس را در یک ظرف بریزید و هم بزنید. 1-2 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

    نکته:
    رنگ سس را با مقدار آب شاه توت اندازه کنید.
    kurosh1, m1361 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  6. #38
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز شیرین برای سالاد میوه

    مایونز شیرین برای سالاد میوه
    1 پیمانه مایونز
    نیم پیمانه آب کمپوت آناناس
    1 پشت ناخن پوست پرتقال کوبیده

    همه اجزای سس را با هم مخلوط کنید
    به جای اب کمپوت آناناس،می*توانید آب پرتقال و 2-3 قاشق شکر به کار برید.
    kurosh1 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز زرده سفت

    مایونز زرده سفت


    3 تخم مرغ سفت
    1-2 قاشق جعفری ساطوری
    2-3 ساقه تره ساطوری
    1 فلفل ترشی ساطوری
    1 قاشق چ خردل
    نیم پیمانه سرکه
    یک و نیم پیمانه روغن
    نمک و فلفل


    با زرده تخم مرغ سفت هم نوعی سس مایونز می*توان ساخت که به نام مایونز گرپش معروف است.
    زرده تخم مرغ را جدا کنید و در یک کاسه با چنگال له کنید. نمک و فلفل بپاشید و با خردل مخلوط کنید. سرکه و روغن را اندک اندک روی زرده بریزید تا سفت شود. آنگاه سفیده تخم مرغ را ساطوری کنید و با جعفری و تره و فلفل ترشی روی سس بریزید و هم بزنید.
    این سس را غالباً با گوشت سرد می*خورند.
    kurosh1, m1361 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  8. #40
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86526
    پسند کرده
    75806

    ویترین مدال ها

    مایونز هزار جزیره آمریکای شمالی

    مایونز هزار جزیره آمریکای شمالی
    1 پیمانه مایونز
    یک چهارم پیمانه سس گوجه فرنگی
    1-15 زیتون سبز هسته گرفته خرد کرده
    1 تخم مرغ سفت خرد کرده
    2-3 بته پیازچه یا تره ساطوری
    1-2 قاشق جعفری، ساطوری
    2-3 فلفل سبز ساطوری


    هزار جزیره نام مجمع الجزایری است در مصب رودخانه سنت لورنس میان ایالت نیویورک امریکا و اونتاریوی کانادا ولی هیچ کس نمی*داند چرا نام یکی از انواع رایج مایونز را هزار جزیره گذشته اند، لابد این سس در یکی از آن جزایر اختراع شده است. در هر حال این سسی است که غالباً با سالاد کاهو و تخم مرغ سفت و گوشت سفید سرد خورده می*شود. همه اجزای سس را در ظرف جاداری روی هم بریزید. زیر و رو کنید و در ظرف سس بکشید. این سس را باید هر چه تازه تر مصرف کنید مایونز و سس گوجه فرنگی آن را بهتر از قبلاً در یخچال بگذارید تا سرد شود.
    اگر در نظر دارید سس هزار جزیره را روی سالاد تخم مرغ بدهید، عقل سلیم حکم می*کند که آن یک دانه تخم مرغ خود سس را حذف کنید.

    kurosh1, m1361 و amir mami این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما