نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2765Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 249
صفحه 8 از 32 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    95

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    وای لواشکم جا موند
    لواشک البالو



    مامی فریده جون
    لواشک البالو هم مثل بقیه لواشکها درست میشه
    البالو را هسته گیری میکنیم کمی لهش میکنیم تا به اب بیفته و میگذاریم بپزه و قوام بیاد بعد میکسش کنید و اگه میخواهید خیلی صاف و یکدست باشه از توری ردش کنید و روی سینی پهن کنید تا خشک بشه
    زمانش هم بستگی به ضخامتش داره اگه نازک بریزید نصفه روز جلوی افتاب باشه خشک میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ??

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    لواشک آلبالو به روش گیتای عزیز

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط *بیتا*
    سلام خانوما

    میشه بگید لواشک رو توی خونه اپارتمانی چجوری میشه خشک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من موادشو پختم و ریختم روی سفره یکبار مصرفی که توی سینی پهن کردم ..الان دوروزه..اما روش حبابای بزرگ تشکیل شده..میترسم خراب بشه

    باید جلوی پنکه بذارمش؟؟؟؟؟؟؟/

    لطفا راهنماییم کنید تا لواشکم خراب نشده :((((((((

    عزیزم لازم نبود رو سفره بزاری اونجوری بهش میچسبه .موادتو اگه میخواهی زود خشک بشه و به آفتاب هم دسترسی نداری نازک روی سینی که فقظ در حد چرب شدن اصلا نباید زیاد روغنی باشه مواد رو پهن میکنی روشو صاف میکنی اگه به آفتاب دسترسی داری 3 ساعته خشک میشه اگه نه تو فضای آشپز خونه من بالای یخچال میزارم کسی هم بهش ناخونک نزنه 2 روزه خشک میشه
    اگه جلوی پنکه هم بزاری زود خشک میشه .شما احتمالا مواد رو زیاد و کلفت پهن کردی ودلیل دیگش سفره ای که زیرش گداشتی اگه هنوز خیسه سفره رو از زیرش بدار موادو اونجوری که گفتم پهن کن .موفق باشی
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieh7
    خوش به حالتون
    من دیروز اومدم درست کنم آخرش دیدم خیلی ملس بود
    نمیدونم چون زیاد پخته بودمش یا به خاطر میوه ها بود؟؟؟
    با آلوچه و زرد آلو داشتم درست میکردم اصلا خوب نشد همش رو ریختم دور
    به نظرتون مشکل کارم چی بود؟؟؟

    خوب عزیزم زرد آلو شیرینه دیگه تو که ترش دوست داری با میوه ترش درست میکردی معلومه دیگه ملس میشه .اگه مزه ترش دوست داری در آخر پخت میوت بهش جوهر لیمو اضافه میکردی .ترش میشه وووووی
    من بچه هام ترش دوست دارن جوهر لیمو میزنم .خیلی خوب میشه .اخه دختر خوب چرا ریختی دور یه سوال میکردی بعد میریختی دور
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    130

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط *بیتا*
    سلام خانوما

    میشه بگید لواشک رو توی خونه اپارتمانی چجوری میشه خشک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من موادشو پختم و ریختم روی سفره یکبار مصرفی که توی سینی پهن کردم ..الان دوروزه..اما روش حبابای بزرگ تشکیل شده..میترسم خراب بشه

    باید جلوی پنکه بذارمش؟؟؟؟؟؟؟/

    لطفا راهنماییم کنید تا لواشکم خراب نشده :((((((((

    بیتا جان من هم شرایط شما رو دارم .... برای درست کردن لواشک ، مایه رو غلیظتر برمیدارم ... توی سینی رو سلفون میکشم ... سلفون باید صاف صاف باشه ... بعد مایه لواشک رو روی سلفون میریزم و با چاقو صاف میکنم ... مثل صاف کردن خامه .. اونقدر صافش میکنم که همه جای سینی پخش بشه .. یکمی نمک میپاشم وبعدش هم میذارم جلوی پنکه ... حتما باید جلوی پنکه باشه ... روزی چند ساعت کافیه ... 2 روزه خشک میشه و خیلی خیلی راحت از سلفون جدا میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #62
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11481
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    وااااااااای.. این چه تاپیکیه دیگه!! با دیدن عکسا فشارم افتاد!! آب دهنمم که .. ممممممم......
    اینم از لواشکای من







    گوجه سبز و آلبالو رو همراه با نمک گذاشتم جوشید. خنک که شد صافش کردم. تو یه سینی کیسه فریزر انداختم، پهن کردم تو سینی و گذاشتم تو تراس خشک شد...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده
    من دیروز یک جعبه الو سیاه رو لواشک درست کردم .همه چیزش خوب شده ولی نمیدونم چرا یه کوچولو به تلخی میزنه.

    6 تا سینی بزرگ شده.حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    آلو سیاه همینه. من پارسال حتی با الوچه قاطی اش کردم اما بازم به تلخی میزد. ولی فکرکنم اگه همونطور که یکی از دوستان تو همین تایپیک گفته بودن تو رب اناری که کمی رقیق شده و نمکم بهش اضافه کردین بزارین یه چند روز بمونه تلخیش کمتر حس بشه. خوشمزه هم میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1141
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    به به لواشك بسيار بسيار خوشمزه حتما امتحان كنيد من همه صفحاتو خوندم و بالاخره اينجوري درستش كردم
    ديدم دارن ميوه ها خراب ميشن به دادشون رسيدم
    حدود 1 كيلو زرد آلو و نيم كيلو آلو سياه و نيم كيلو آلو زرد و چند عدد هلو و 300 گرم اخته رو جوشوندم(اصلا آب نريختم خودش آب انداخت) و غليظ شد با نمك و بعد صافش كردم و رفت تو سيني تا خشك شه اول گفتم كاشكي پلاستيك فريزر زيرشو چرب كرده بودم اما وقتي خشك شد راحت جدا شد و ديدم اصلا نيازي به چرب كردن نبود .
    ميخواستم يه كم رب گوجه سبز و رب انار هم توش بريزم اما اينقدر خوشمزه و خوشرنگ شده بود دلم نيومد گفتم شايد ازين حالت در بياد
    ممنون از همه دوستان عالي شده بود



    اينم از بخش باقيمانده اش
    fatema.mirzayy و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

صفحه 8 از 32 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما