نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2972Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 257 به 262 از 262
صفحه 33 از 33 نخستنخست ... 2330313233
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,159
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    11115
    پسند کرده
    8978
    سلام دوستان کسی راجع به خشک کردن لواشک تو فر تجربه ای داره؟
    ویرایش توسط الهام بانو : ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ در ساعت ۰۲:۵۰ بعد از ظهر
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  2. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    2295
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهام بانو نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی راجع به خشک کردن لواشک تو فر تجربه ای داره؟
    سلام الهام جان
    گلم شما هر میوه ای و که دوست داری
    بشورید بعد داخل قابلمه بریزید
    و یک پیمانه اب بهشون اضافه کن عزیزم
    بیشتر از یک پیمانه اب نریز چون خود میوه هم با حرارت اب میندازه
    حرارت و ملایم کن
    در قابلمه و بزار
    تا کاملا میوه ها بپزند و له بشن
    وقتی میوه ها پختن حدود یک ساعت بعد زیر گاز و خاموش کن و در قابلمه و بردار
    تا کاملا خنک بشن
    بعد از سرد شدن میوه ها رو صاف کن تا کاملا پوست و هسته ها جدا بشن
    بعد از صاف کردن میوه ها
    دوباره اب خالص و برگردون داخل قابلمه و نمک بریز و بزار کمی ابش غلیظ و تبخیر بشه
    حدود نیم ساعت کافیه فقط هر از چند گاهی با قاشق چوبی هم بزن تا ته نگیره
    بعد ته سینی و یک لایه کاغذ روغنی بزار عزیز دلم
    بعد پارچه نسوز فر که لوازم قنادی ها دارن بزاریدش روی کاغذ روغنی
    بعد مایه لواشک به قطر نیم سانت روی لواشک بریز گلم
    عزیز دلم مایه باید غلیظ باشه
    بعد سینی و در بالاترین طبقه فر با کمترین دما حدود سه تا چهار ساعت بزار
    فقط بیشتر نزار چون کنارای لواشک سیاه میشه
    اگر دیدی هنوز کمی وسطاش روانه کمی حدود چند ساعتی بزار بیرون
    عزیز دلم امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
    بازم سوای بود من و دوستان گلم در خدمتتونیم
    چلو گوشت
     
    hasti68, ELAHE_ABAN, Ladddy و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  3. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    L0vℓY ḠḯƦȴ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    6
    چیکار کنم که لواشکم خشک و سفت نشه و حالت نرمی داشته باشه دوستان ؟
    saeedeh mansoori و khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  4. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    474
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    302
    پسند شده
    2897
    پسند کرده
    3427
    نقل قول نوشته اصلی توسط L0vℓY ḠḯƦȴ نمایش پست ها
    چیکار کنم که لواشکم خشک و سفت نشه و حالت نرمی داشته باشه دوستان ؟
    سلام دوست گلم، عزیزم اگر پوره ی میوه ت رو ضخیم بریزی حالت نرمی پیدا میکنه
    ***
     
    khanoom pasand, باران67 و الهام بانو این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

  5. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    2295
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط L0vℓY ḠḯƦȴ نمایش پست ها
    چیکار کنم که لواشکم خشک و سفت نشه و حالت نرمی داشته باشه دوستان ؟
    سلام دوست گلم
    کاملا فرمایش دوست عزیزم سعیده جان درست هستش
    فقط یک نکته دیگه
    بعضی لواشک ها مخصوصا لواشک های بیرون نرم تر هستن
    چون داخلشون جوهر لیمو یا همون اسید سیتریک میریزن
    که در نوشابه هم همین ماده استفاده میشه
    البته شما تو خونه هم میتونی به مقدار کم در لواشک تون بریزی
    ولی به معده و مینای دندان اسیب میرسونه گلم
    بارم هر سوالی بود من و دوستان گلم در خدمتتونیم
    چلو گوشت
     
    باران67, kati a و الهام بانو این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

  6. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    497
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    6176
    پسند کرده
    854
    نام: photo_2018-07-23_10-27-00.jpg نمایش: 520 اندازه: 87.1 کیلو بایت

    برای درست کردنش از شلیل و آلو استفاده کردم
    از همون اول هسته ش رو در آوردم
    بعد از پخت و تبخیر آب اضافی
    ریختمش توی مخلوط کن و حسابی زدم
    اینطوری دیگه نیازی به گرفتن پوست میوه ها نیست و زمان کمتری ما رو درگیر کار می*کنه
    باقالی پلو
     
    zakizadeh, hasti68, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

صفحه 33 از 33 نخستنخست ... 2330313233
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما