نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 249
صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 212829303132 آخرینآخرین
  1. #241
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    دوستان یه سوال من شنیدم قبل ریختن مایه لواشک روغن میریزن عایا؟؟؟؟؟
    دوست گل من سلام
    ابتدا جواب سوالتون:
    گلم اگر نایلون کف سینی بذارین، نیازی به چرب کردن نداره .حتی داخل سینی بدون نایلون هم میشه مایه رو بدون روغن ریخت ولی بعضی از دوستان روغن هم میزنن
    من به شخصه نمیزنم

    و اما
    فدات شم بهتره برای اینکه بهتر تجربه کسب کنی و مطالب بیشتری هم یاد بگیری مطالب قبلی رو نگاه کنی
    این از قوانین سایته که اول مطالب اموزشی رو بخونیم در صورتی که جواب سوالمون رو نگرفتیم بعد سوال کنیم.

    حتی اگر فرصت ندارین همه صفحات رو مطالعه بفرمایین چند صفحه اخرش رو بخونین
    میس مهسا, kh*, najmehkhatoon و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    13128
    لواشک گل رز

    نام: IMG_8076.jpg نمایش: 819 اندازه: 68.1 کیلو بایت

    از مخلوط زردآلو وآلبالو استفاده کردم طعمش ملس شده بود ومورد پسند اهل خونه
    برای گل رز بعد از اینکه لواشک درست شد با قیچی به صورت نواری برش میدهیم دوباره هر نوار رو برش داده.
    اندازه طول وعرض نوار بستیگ به خودتون داره


    نام: IMG_8037.jpg نمایش: 782 اندازه: 80.9 کیلو بایت

    در مرحله بعد نوارها رو به شکل گیس بافته از ابتدا کار رول کرده در آخر با خلال فیکس میکنیم
    اینم نتیجه ش:

    نام: IMG_8077.jpg نمایش: 777 اندازه: 71.0 کیلو بایت
    ...
     
    irandokht216, ترنم63, سعیده بانو و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  4. #243
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    انواع لواشك
    نام: DSC07001.jpg نمایش: 1441 اندازه: 80.3 کیلو بایت
    فقط اینبا الو قرمز به جای الو طلایی بود
    .......
     
    m1361, amir mami, گیتار و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #244
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeganejan نمایش پست ها
    ببخشید دوستان من هر وقت لواشک درست می کنم خیلی سفت و خشک میشه چکار باید بکنم تا مثل لواشکای بیرون نرم بشه؟ممنون
    عزیز دلم چند حالت داره:

    -مایه لواشکت رقیقه
    در نتیجه بعد از خشک شدن اب اضافی که تبخیر میشه یه لایه نازک میمونه که خشک هست

    -لواشک رو بیش از حد نیاز میذاری بمونه و خشک بشه

    -مایه ی لواشک رو خیلی نازک داخل سینی میریزی

    انشا.. دفعات بعدی مایه ی لواشکت رو که اماده کردی یه کم حرارت بده تا خیلی ابکی نباشه و به یه ضخامت معقول در حد 1-2 س داخل سینی بریز و بذار افتاب
    انشاا.. نتیجه مطلوب میگیری
    hengamehh, yeganejan, ترنم63 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #245
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    لواشک هلو و شلیل





    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)
    hana67, منا ., mamienazi و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #246
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    لواشک خرمالو




    لواشک خرمالو که هم خیلی خوشمزه ست هم اسون هم مقوی
    خرمالو رو پوره کردم
    داخل سینی نایلون انداختم و پوره خرمالو رو داخلش ریختم
    بعد از اون میتونین به روش های مختلف عمل کنین تا لوشکتون خشک و اماده بشه.
    من از آفتاب استفاده میکنم.

    خرمالو رو حرارت نمیدم چرا که تجربه کردم خرمالو بعد از حرارت گرفتن حالت گس و بریده پیدا میکنه.


    بعد از اینکه لواشک اماده شد طرح برگ رو از نت گرفتم و در سایز های مختلف روی کاغذ کشیدم.
    الگوهای برگ رو روی لواشک گذاشتم و طبق اون لواشک ها رو با قیچی آشپزخونه بر زدم

    ایده ای بسیار زیبا و شیک مناسب پذیرایی های زمستانی(مثل یلدا)
    irandokht216, emetis, *شمیم* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    537
    پسند کرده
    721
    باران جون لواشک و نچوشونیم (خرمالو) کپک نمیزنه تا خشک بشه؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #248
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,158
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86623
    پسند کرده
    75985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون لواشک و نچوشونیم (خرمالو) کپک نمیزنه تا خشک بشه؟
    خب عزیز دلم مسلما نیاز داره به یکی از روش هایی که براتون مقدوره و میپسندین اون رو خشک کنین
    تو پستی که صفحات قبل بهش لینک دادم انواع روش های خشک کردن هست.
    *هما*, hengamehh و سادن این نوشته را پسندیده.

صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 212829303132 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما