نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2819Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 241 به 247 از 247
صفحه 31 از 31 نخستنخست ... 2128293031
  1. #241
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93801
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    لواشک هلو و شلیل





    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)
    hana67, منا ., mamienazi و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #242
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93801
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    لواشک خرمالو




    لواشک خرمالو که هم خیلی خوشمزه ست هم اسون هم مقوی
    خرمالو رو پوره کردم
    داخل سینی نایلون انداختم و پوره خرمالو رو داخلش ریختم
    بعد از اون میتونین به روش های مختلف عمل کنین تا لوشکتون خشک و اماده بشه.
    من از آفتاب استفاده میکنم.

    خرمالو رو حرارت نمیدم چرا که تجربه کردم خرمالو بعد از حرارت گرفتن حالت گس و بریده پیدا میکنه.


    بعد از اینکه لواشک اماده شد طرح برگ رو از نت گرفتم و در سایز های مختلف روی کاغذ کشیدم.
    الگوهای برگ رو روی لواشک گذاشتم و طبق اون لواشک ها رو با قیچی آشپزخونه بر زدم

    ایده ای بسیار زیبا و شیک مناسب پذیرایی های زمستانی(مثل یلدا)
    irandokht216, emetis, *شمیم* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #243
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93801
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تان تان نمایش پست ها
    باران جون لواشک و نچوشونیم (خرمالو) کپک نمیزنه تا خشک بشه؟
    خب عزیز دلم مسلما نیاز داره به یکی از روش هایی که براتون مقدوره و میپسندین اون رو خشک کنین
    تو پستی که صفحات قبل بهش لینک دادم انواع روش های خشک کردن هست.
    *هما*, hengamehh, سادن و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,829
    نوشته های وبلاگ
    102
    میزان امتیاز
    721
    پسند شده
    37738
    پسند کرده
    58009
    لواشک تابستانه : الو قرمز ، آلوچه و سیب گلاب بخشیش هم صادر کردیم خارجه

    وقتی پختمشون هسته و پوست آلوچه ها و آلوها جدا شد و برشون داشتم

    نام: lavashak1.gif نمایش: 580 اندازه: 73.2 کیلو بایت

    نام: lavashak2.jpg نمایش: 598 اندازه: 66.0 کیلو بایت
    باران67, m1361, golegandom1363 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #245
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93801
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr66 نمایش پست ها
    سلام ،ببخشید چون سوالم در مورد لواشک بود مجبور شدم اینجا بپرسم زودتر به جواب برسم.باران۶۷ عزیز میشه در مورد لواشک انار بیشتر توضیح بدید در مورد چاشنی که داخلش ریختید و اینکه وقتی میخواستید صافش کنید از صافی ردش کردید؟من دیروز۴تا انار رو با دوعدد سیب کوچیک گذاشتم رو گاز و میتونم بگم حدود ۲لیوان فقط آب ریختم داخلش که دونه های انار نرم بشه.البته در چندمرحله آب رو اضافه کردم،آخه دونه هاش نرم نمیشد،مثل میوه های تابستونه که نیست،بعد از صافی ردش کردم،اما گفتم فکر کنم میریختم تو مخلوط کن راحتتر باشه،چون با صافی سختم بود، گوشتاش به دونه هاش هی میموند منم هی چنگ میزدم به جونش بعد باران جان وقتی ازش چشیدم ماشاالله خیلی شیرین بود،چون انارامم شیرین بودن،نمکم ریختم،افاقه نکرد،مجبور شدم آبلیمو هم بریزم باز به خوشمزگی لواشکا میوه های تابستون نمیشه،چون پیش بخاریم خشکش کردم ازشم چشیدم بیشتر مزه شیرین میده و طعم آبلیمو هم تعجب میکنم توش معلومه. چه چاشنی ای بزنم که بهترش کنه؟وای ببخشیدا چه طوماری نوشتم

    سلام عزیز دلم
    گلم سیب شیرینه،انارتون هم شیرین بوده
    طبیعیه که شیرین میشه
    میتونی بهش تمر هندی بزنی مثلا

    انار هم بله گلم از صافی رد کردم و اخر کار داخل یه کیسه ریختم و فشار دادم تا ابش بیرون اومد و تفاله و هسته ی انار موند داخل کیسه
    مزه ش هم به قول شما به خوشمزگی میوه ها تابستون نیست.
    ولی خالی از لطف هم نیست.

    انشاا.. از ترکیب چیزای باب میلت یه لواشک خوشمزه ازش در بیاری گلم
    mehr66 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  7. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    970
    پسند شده
    8313
    پسند کرده
    9158
    نام: 1482064485434.jpg نمایش: 406 اندازه: 95.6 کیلو بایت
    ببخشید جایی براش پیدا نکردم.اگه جاش درست نیست ممنون میشم بگید تا جه به جاش کنم

    دو تا قالب با سایزهای متفاوت که با هم همخوانی سایز داشته باشن رو سلفون پیچ کردم تا تمیز و بهداشتی باشن.

    من اینجا از دوتا جعبه در دو سایز متفاوت استفاده کردم.به جای جعبه میشه از اسفنج و ... هم استفاده کنید
    .بعد از سلفون پیچیدن،روی قالب ها لواشک کشیدم.دقیقا مثل وقتی که*یه جعبه رو برای کادو دادن با کاغذ کادو کاور میکنیم. بعد از کاور کردن قالب ها یه نوار باریک از لواشک با رنگ دیگه پایینش انداختم.

    بخاطر چسبناک بودن لواشک دوتا باکس راحت روی هم میچسبن.
    حالا میریم سراغ درست کردن گلها.از لواشک نوارهای باریک و بلند قیچی میکنیم و مثل گلهای روبانی شروع به درست کردن گلها میکنیم.و بعد هم چیدمان گلها و برگها.....

    ایده ی اصلی این کار رو از وبلاک راضیه جون (باران ۶۷) گرفتم .واقعا خوشحالم که این همه کدبانوی هنرمند و با سلیقه تو مامی سایت داریم.که بی منت تمام هنر و علمشونو با بقیه به اشتراک میگذارن
    ویرایش توسط Miss Razieh : ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ در ساعت ۰۴:۱۱ بعد از ظهر
    گیتار, منا ., m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #247
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2240
    پسند شده
    93801
    پسند کرده
    79094

    ویترین مدال ها

    لواشک توت سیاه(شاتوت)




    لواشک توت سیاه

    این لواشک ملس و خوشرنگ هم مثل سایر لواشک ها آماده میشه.
    به این صورت که پوره ی میوه رو داخل سینی پهن کرده خشک میکنیم.
    اکثرا میوه ها رو حرارت میدیم ولی گاهی میشه که میوه رو بدون حرارت دادن تبدیل به لواشک کنیم.

    شاتوت رو میتونین هم به صورت پخته و هم خام پوره کنین و داخل سینی پهن کنین.

    من ابتدا توت ها رو با مقدار کمی اب روی حرارت قرار دادم و بعد از اون داخل مخلوط کن ریختم و خوب خوب میکس کردم تا کاملا پوره بشه.

    البته میتونین مثل سایر لواشک ها اون رو از صافی رد کنین ولی من دوست داشتم تا ذرات توت هم حس بشه و لواشکم یه دست نباشه.
    این مساله به دلخواه و سلیقه ی خودتون بستگی داره.


    غلظت پوره رو در این تصویر میتونین مشاهده بفرمایین:





    داخل سینی نایلون انداختم و پوره توت رو داخلش ریختم
    بعد از اون میتونین به روش های مختلف عمل کنین تا لوشکتون خشک و اماده بشه.
    من از آفتاب استفاده میکنم.






    برای اطلاعات بیشتر در مورد لواشک ها پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)
    hengamehh, pariyan, میس مهسا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 31 از 31 نخستنخست ... 2128293031
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما