نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2850Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 250
صفحه 30 از 32 نخستنخست ... 20272829303132 آخرینآخرین
  1. #233
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,140
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1342
    پسند شده
    59557
    پسند کرده
    66284

    ویترین مدال ها

    سلام
    اینم لواشک مخلوط خوشمزه
    صبور باشید تا دستورشم بنویسم...


    واشک_مخلوط #خوشمزه
    شلیل و هلو و آلو قرمز رو ریختم تو قابلمه پر آب کردم .گزاشتم رو گاز تا خوووب بپزه و هسته ها کامل جدا بشه.اواخر یکمی شکر و یکمی نمک هم بش اضافه کردم.
    بعد با آبکش صافش کردم و هسته هاشونو جدا کردم.و بعد تو مخلوط کن ریختم و خوب میکسش کردم.
    و بعد تو سینی که پلاستیک گزاشته بودم ریختم.
    یه روز و نصفی البته ظهرا ک افتاب داغه گزاشتم تا خشک بشن.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۵/۰۹ در ساعت ۰۶:۳۶ بعد از ظهر
    ELAHE_ABAN, سادن, سارا(: و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ

  2. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    214
    میزان امتیاز
    338
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    15205
    لواشک غوره
    اول غوره رو مثل رب کردم بعد روی کیسه نایلون پهن کردم وجلوی افتاب خشکش کردم
    فقط یه مشکلی بااین لواشک دارم اینکه چسبیده به پلاستیک ول کن نیست من تا حالا هر لواشکی درست کردم راحت جدا میشد ولی این بد چسبیده به پلاستیک
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20160728_123519.jpg
مشاهده: 881
حجم: 104.7 کیلو بایت
    باران67, *هما*, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #235
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94767
    پسند کرده
    79723

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sita-golam نمایش پست ها
    لواشک غوره
    اول غوره رو مثل رب کردم بعد روی کیسه نایلون پهن کردم وجلوی افتاب خشکش کردم
    فقط یه مشکلی بااین لواشک دارم اینکه چسبیده به پلاستیک ول کن نیست من تا حالا هر لواشکی درست کردم راحت جدا میشد ولی این بد چسبیده به پلاستیک
    گل من لواشک وقتی سخت جدا میشه که خیلی خشک بشه
    احتمال زیاد لایه رو نازک ریختی و*خیلی هم خشک شده
    فدات شم کمی اب بریز تو سینی لواشکت بذار یه کوچولو بمونه تا نرم شه و قابل جدا کردن
    بعد روی سفره ای جایی بذار جلو پنکه تا ابشو کشید بذار بمونه دیگه و تاخوب و خشک شد بردار
    اگرم لواشکاتو قیچی کردی که همین قطعاتو بذار تو کاسه اب و همون مراحل بالا
    sita-golam, hengamehh, mami 2m و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #236
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94767
    پسند کرده
    79723

    ویترین مدال ها

    لواشک آلو زبرایی






    لواشک بسیار خوشمزه و البته زیبای الو زرد و سیاه به صورت زبرا
    ایده ی کار رو الی خانوم پارسال برامون گذاشتن


    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)



    مایه ی لواشکی آلو سیاه و آلو زرد رو به صورت جداگانه آماده کردم و به صورت زبرا کار کردم.
    (آلو ها رو داخل قابلمه ریختم و از نصف کمتر آب ریختم.
    گذاشتم یکی دو قل بزنه و تا آلو نرم و پخته بشه
    صافشون کردم و بعد از اون بهش نمک و یا در صورت دلخواه شکر بزنین و داخل سینی نایلون انداخته بریزین.)


    برای زبرایی کردن لواشک ها
    ابتدا یک رنگ رو داخل سینی ریختم و مایه ی رنگ دیگر رو داخل قیف ریختم و به صورت دوار روی لواشک زیری کشیدم




    بعد از اون با کمک سیخ چوبی به صورت رفتی برگشتی روی اون نقش انداختم.


    zakizadeh, hengamehh, golbarg. و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #237
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94767
    پسند کرده
    79723

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط kh* نمایش پست ها
    دوستان یه سوال من شنیدم قبل ریختن مایه لواشک روغن میریزن عایا؟؟؟؟؟
    دوست گل من سلام
    ابتدا جواب سوالتون:
    گلم اگر نایلون کف سینی بذارین، نیازی به چرب کردن نداره .حتی داخل سینی بدون نایلون هم میشه مایه رو بدون روغن ریخت ولی بعضی از دوستان روغن هم میزنن
    من به شخصه نمیزنم

    و اما
    فدات شم بهتره برای اینکه بهتر تجربه کسب کنی و مطالب بیشتری هم یاد بگیری مطالب قبلی رو نگاه کنی
    این از قوانین سایته که اول مطالب اموزشی رو بخونیم در صورتی که جواب سوالمون رو نگرفتیم بعد سوال کنیم.

    حتی اگر فرصت ندارین همه صفحات رو مطالعه بفرمایین چند صفحه اخرش رو بخونین
    میس مهسا, kh*, najmehkhatoon و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,069
    میزان امتیاز
    1553
    پسند شده
    22834
    پسند کرده
    19731
    لواشک گل رز

    نام: IMG_8076.jpg نمایش: 1235 اندازه: 68.1 کیلو بایت

    از مخلوط زردآلو وآلبالو استفاده کردم طعمش ملس شده بود ومورد پسند اهل خونه
    برای گل رز بعد از اینکه لواشک درست شد با قیچی به صورت نواری برش میدهیم دوباره هر نوار رو برش داده.
    اندازه طول وعرض نوار بستیگ به خودتون داره


    نام: IMG_8037.jpg نمایش: 1182 اندازه: 80.9 کیلو بایت

    در مرحله بعد نوارها رو به شکل گیس بافته از ابتدا کار رول کرده در آخر با خلال فیکس میکنیم
    اینم نتیجه ش:

    نام: IMG_8077.jpg نمایش: 1174 اندازه: 71.0 کیلو بایت
    ...
     
    irandokht216, ترنم63, سعیده بانو و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  7. #239
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,165
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    13040
    پسند کرده
    14369
    انواع لواشك
    نام: DSC07001.jpg نمایش: 1937 اندازه: 80.3 کیلو بایت
    فقط اینبا الو قرمز به جای الو طلایی بود
    .......
     
    m1361, amir mami, گیتار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  8. #240
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,739
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2274
    پسند شده
    94767
    پسند کرده
    79723

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeganejan نمایش پست ها
    ببخشید دوستان من هر وقت لواشک درست می کنم خیلی سفت و خشک میشه چکار باید بکنم تا مثل لواشکای بیرون نرم بشه؟ممنون
    عزیز دلم چند حالت داره:

    -مایه لواشکت رقیقه
    در نتیجه بعد از خشک شدن اب اضافی که تبخیر میشه یه لایه نازک میمونه که خشک هست

    -لواشک رو بیش از حد نیاز میذاری بمونه و خشک بشه

    -مایه ی لواشک رو خیلی نازک داخل سینی میریزی

    انشا.. دفعات بعدی مایه ی لواشکت رو که اماده کردی یه کم حرارت بده تا خیلی ابکی نباشه و به یه ضخامت معقول در حد 1-2 س داخل سینی بریز و بذار افتاب
    انشاا.. نتیجه مطلوب میگیری
    hengamehh, yeganejan, ترنم63 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 30 از 32 نخستنخست ... 20272829303132 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما