نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 249
صفحه 3 از 32 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    لواشک آلو :
    آلوها رو جوشوندم بعد هستشون رو گرفتم و لهشون کردم و نمک زدم و توی سینی که سلفون کشیده بودم ریختم و بعد یک روز تو آفتاب گذاشتم . عالی شد .
    سلفون خیلی خوب بود و راحت و تمییز



    نقل قول نوشته اصلی توسط کتایون نمایش پست ها
    مامک جان سلفون رویی رو چطوری گذاشتی؟ روی پوره آلو کشیدی یا روی سینی و با فاصله از مواد؟
    من می خواستم سلفون رو روی سینی بکشم اما ترسیدم عرق کنه و کپک بزنه. از طرفی اگه بچسبونم به مواد، راحت جدا می شه؟
    [QUOTE=mamak_h;109218]
    نقل قول نوشته اصلی توسط کتایون


    [/quote:3pp1bvue]

    کتایون جان ببخشید دیر دیدم ولی من دیده روش سلفون نکشیدم فقط زیرش سلفون داشت که روی سینی سلفون کشیدم و پوره آلو رو روش ریختم . بعد که برش زدم روی هم که قرا میگرفت دیگه به هم نمیچسبیدن .
    قبلا همین طوری روی سینی که چربش میکردم میریختم ولی طعم روغن میداد و یا بهم گفتن روی سفره یکبار مصرف درست کنم که اونم چون طرح داره و طرحاش هم چاپ شده و کنده میشه درست نکردم که چند روز پیش به فکرم رسید از سلفون استفاده کنم و فقط هم زیرش گذاشتم . همونطور که گفتی کپک میزنه اگر روش هم بزاری .


    منم گذاشتم تو بالکن و برای اینکه کبوترا زودتر از من از لواشکه نخورن روش رو یه سبد بزرگ برگردوندم و دو روزه هم خشک شد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    لواشک : آلو قرمز زیااااااااااااااد و جند تا زرد آلو
    بعد از جوشوندنشون هسته ها رو جدا کردم و با غذا ساز میکسش کردم و کمی نمک زدم بعدشم سینی و آفتاب و اینا .......طعمش هم ملس شده


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    322
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    2

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    اینم لواشکهای من , عرض ادب و احترام دارن ;)

    لواشک آلبالو و لواشک زردآلو+ آلو : آلبالو خیلی خیلی ترش شده اما زردآلو و آلو ترش و شوره .
    باران67 و topol khanoom این نوشته را پسندیده.
    درد من تنهايي نيست؛
    بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت؛
    بي عرضگي را صبر
    و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خداوند مي نامند.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    اینم لواشک شلیل و غوره..........



    مثلا غوره ریختم که ترش بشه ولی فکر کنم به نسبت شلیل ها کم بودش به خاطر همین ملس شد.....
    باران67 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  5. #21
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    لواشک آلو زرد



    آلوزرد و نمک

    من اول آلوها رو چاقو زدم تا زودتر نرم بشن.بعد با نمک رو حرارت ملایم گذاشتم و مرتب به هم زدم.
    2 تا آلو قرمز داشتم که اونا رو هم اضافه کردم.رنگش به خاطر همون 2 تا رو به قرمزه.

    خوب که نرم شد رو صافی ریختم و هسته و پوستها رو جدا کردم.
    گذاشتم از حرارت بیفته.وقتی کامل سرد شد روی یه سینی رویی کیسه فریزر انداختم و با قاشق پوره آلو رو روی کیسه پهن کردم و گذاشتم جلو آفتاب.

    برای جدا کردنش هم چون کامل خشک شده بود به راحتی هر چه تمامتر جدا شد.
    سری اول که نازکتر بود دو روزه خشک شد اما سری دوم چون میخواستم ضخیمتر باشه 4-5 روز طول کشید.

    من فکر میکردم لواشک سازی کار سختیه اما برین تو کارش که از همه چی راحتتره.تازه طعم واقعی لواشک رو درک می کنید.
    راستی آلوهام شیرین بود اما لواشکم بسیوووووور ترش و خوشمزه است.





    --------
    به کتایون:من دیگه روش سلفون نکشیدم.چون آبکیه و نمیذاره لواشک خشک بشه.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  6. #22
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط کتایون
    مریم عزیز ممنون از توضیحات کاملت. من اولین باره می خوام درست کنم و هی نگرانم چون معمولا اینطوریم که اگه اولین پروژه م خراب بشه دیگه هیچ وقت سراغش نمی رم.
    فقط دو تا سوال (ببخشید هی سوال می پرسما! به خدا من گیج نیستم اما چون پای لواشــــک وسط اومده وسواس گرفتم)

    1- لازم نیست روی پلاستیک رو چرب کنم؟

    2- برای این که تو هوای آلوده تهران سطح لواشک گرد و خاک دار نشه چی کار کنم؟
    ببین وقتی من بی هنر درست کردم دیگه همه میتونن

    من اولین بارم 10-12 تا آلو رو لواشک کردم.چون میترسیدم
    اما اونقدر خوب شد که نزدیک 5 کیلو آلو رو تو چند مرحله لواشک کردم.بقول همسرم کارخونه لواشک سازی زدم

    1.من هیچوقت چرب نکردم.چون لواشک کامل خشک شده بود به راحتی جدا شد.
    2.من روشو یه توری کشیدم اما در واقع فقط برای جلوگیری از نشستن چیزای بزرگه وگرنه تو هوای آلوده تهران چاره ای نیست جز جذب اونا توسط لواشک مربوطه !!
    اصل مزه اش هم به همون سرب و ریز آلاینده هاست
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط 16ordibehesht
    من یه سوال خیلی مهم دارم لطفا دوست جونا جواب بدین لواشک جلوی باد کولر خشک میشه؟ شما چی جوری بیرون میذارین که خاک نگیره؟
    عزیزم غزل بانو جلوی باد کولر خشک کرده بود ولی فکر کنم باید نازک پهن کنی که زود خشک بشه و گرنه خراب میشه.....
    کتایوون جون اگه خیلی اصرار داری که این مواد مغذی با لواشکت مخلوط نشه توی دستگاه میوه خشک کن میتونی بدرستی خیلی هم تمییز مثل M&M عزیز.
    مریم بانوو جونم ایضا بنده همش در حال لواشک پزونم .....همسری دیگه صداش در اومده...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  8. #24
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوستان من پریشب لواشک درست کردم گذاشتم جلوی افتاب .کار درستی کردم یا نه جلوی افتاب خراب میشه؟
    جلو آفتاب از همه چي بهتره
    اما پريشب آفتاب كوجا بود؟
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

صفحه 3 از 32 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما