نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2866Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 252
  1. #225
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,168
    میزان امتیاز
    795
    پسند شده
    13102
    پسند کرده
    14386
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    خانم ها من لواشك كيوي درست كردم ولي نتونستم هسته هاشو جدا كنم شما چطوري جدا مي كنيد.؟
    لواشک کیوی با هسته هاشه

    انواع لواشك

    .......
     
    باران67, Mrs Razieh, samane0101 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    efil آواتار ها
    نازنین
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۱۵
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    546
    پسند کرده
    592
    لواشک آلوی.... سیاه؟ قرمز؟ بنفش؟!!
    با تشکر فراوان از :

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)




    یه عالمه آلوی سیاه، هسته هاش و چوبش رو گرفتم و اندازه نصف مقدارشون آب ریختم و گذاشتم 45 دقیقه ای جوشید و پخت. کف های روش رو هم گرفتم نمی دونم لازم بود یا نه؟ چون هم می خواستم ترش تر بشه هم اینکه اسراف نشه، همه ش رو میکس کردم و سه قسمتش کردم: یه قسمت ساده بدون اضافه کردن چیزی، یه قسمت آبغوره و نمک و قسمت بعدی هم آبلیمو و نمک. بعد هم بدون چرب کردن یا کار دیگه، کف سینی ها پلاستیک نسبتا ضخیم (در حد همون پلاستیک جلد دفتر) گذاشتم و روش از مایه ها ریختم و صاف کردم و رفت زیر آفتاب بالاش هم توری... هوا هم گرم بود و نصف سینی هام دو روزه خشک شدن خوشمزه و بهداشتی و راحت... از آموزش ها بسیار ممنونم

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    ELAHE_ABAN, zakizadeh, .افسوس. و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چرا توقف کنم چرا



  3. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    70
    پسند شده
    2092
    پسند کرده
    3383
    لواشک آلبالو

    آلبالو رو هسته گرفتم و میکس کردم و جوشوندم
    فقط یکم زیاد جوشید و سفت شدش و با چنگال صافش کردم

    سارا(:, golbarg., hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  4. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    248
    پسند کرده
    594
    بازم لواشک

    دوتا هلو
    یه دونه شلیل
    یه مشت البالو

    یه تا دونه الو سیاه و زرد

    دوحبه قند
    نصف لیوان اب


    ابتدا هسته میوه های درشت(هلو و شلیل) رو جدا کردم و میوها رو خرد کردم بعد با بقیه میوها به همراه کمی اب گذاشتم خوب بپزه و نرم بشه . دفع قبل کمی نمک زدم اما طعمش مثل لواشک بیرونی نشد اینبار به پیشنهاد مامانم دوحبه قند استفاده کردم که طعمش رو فوق العاده کرد پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید عالی میشه
    بعد داخل سینی نایلون فریزی انداختم و کمی چربش کردم و پوره میوه رو گذاشتم جلو پنکه که چون لواشکهارو نازک گرفته بودم یه روزه خشک شد. بهداشتی و خوشمزه. شرمنده فقط این تیکه ش موند برای عکس
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    golbarg., باران67, mami 2m و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    598
    پسند شده
    9247
    پسند کرده
    8780
    لواشک خوشمزه..مخلوط الوی سیاه وزرد+یه کم البالو /انگور
    هسته الو والبالو رو گرفتم وگذاشتم با اب کاملا پخته شدن بعد پوره کردم+کمی نمک زدم واز صافی رد کردم کف سینی خیلییی کم چرب کردم وبعد نایاون گذاشتم پوره غلیظ شده رو ریختم .3روزه خشک شدن..
    ممنون از **باران عزیزم** که طرز تهیه لواشکو تو این تاپیک کامل توضیح دادن
    m1361, میس مهسا, mehr banoo و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    233
    پسند شده
    3167
    پسند کرده
    2125
    لواشک البالو وگیلاس
    البالو روبا نمک وکمی اب وباهسته ریختم گذاشتم خوب پخت بعداز خنک شدن از صافی ردشون کردم وتوی سینی جلوی افتاب خشک کردم.
    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۳_۱۰۰۷۴۹.jpg نمایش: 802 اندازه: 92.6 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۷۲۳_۰۹۵۹۱۵.jpg نمایش: 803 اندازه: 92.7 کیلو بایت
    باران67, sita-golam, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #231
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,767
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94969
    پسند کرده
    80063

    ویترین مدال ها

    لواشک گیلاس





    لواشک خوشرنگ و زیبای گیلاس


    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)
    nora1, mehr banoo, mahshid و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #232
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,767
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94969
    پسند کرده
    80063

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    راضیه جون این لواشک های خرد شده را چزوری بسته بندی و نگاه داریمی کنی ممنون
    سلام گل من
    عزیزم من همیشه روی اپن آشپزخونه یه ظرف دارم که داخلش چند مدل تنقلات میذارم برای مصرف روزمره خودمون یا پذیرایی مهمون ها و دوستام
    لواشک هم یا برش میزنم مثل نمونه ها که قبلا گذاشتم مثلا شکل قلب و اینا یا اینجور و داخلش میذارم
    برای اینکه لواشک ها به هم نچسبن دقت میکنم دو سطح رویی لواشک روی هم قرار نگیرن
    ینی اگه یه لواشک به رو داخل ظرفه،بعدی رو دقت میکنم پشتش که نایلون داره به سمتش باشه
    اینجور به راحتی بدون اینکه اذیت کنه و به هم بچسبه قابل برداشان هست.
    sita-golam, میس مهسا, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما