نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 249
صفحه 28 از 32 نخستنخست ... 1825262728293031 ... آخرینآخرین
  1. #217
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86548
    پسند کرده
    75930

    ویترین مدال ها

    لواشک آلوچه






    اسمش آدم رو به هوس میندازه


    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)


    البته کمی گیلاس هم داشتم و باهاش مخلوط کردم که به خوش رنگ تر شدنش کمک کرد.
    مامان غزل, sita-golam, *شمیم* و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #218
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86548
    پسند کرده
    75930

    ویترین مدال ها

    لواشک مخلوط





    لواشک مخلوط
    از اون ترکیبایی که باش خونه تکونی یخچال و فریزر و .... رو انجام میدیم

    به شیوه ی ذکر شده در این پست:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)



    تاکید میکنم که همیشه برای تهیه ی لواشک ،پوره ی میوه رو بچشین و تصمیم بگیرین که چی نیازه بهش اضافه کنین و طبق ذائقه و پسند خودتون موادش رو کم و زیاد کنین.

  3. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    637
    پسند شده
    6533
    پسند کرده
    7630

    ویترین مدال ها

    لواشک آلوزرد
    البته شکل زردآلو بود ولی طعم آلو میداد! نفهمیدم چی بود آخرش.... هرچی ک بود خوشمزه بود
    گوشت میوه رو از هسته جدا کردم و حدود 30 دقیقه پختم و با گوشتکوب برقی یکدستش کردم و اواخرش نمک زدم (من دوست ندارم صاف کنم چون هم ظرف اضافه کثیف میشه هم اون پوستای میوه هم ک خاصیت داره و قابل خوردنه حذف میشه)
    3-4 روز طول کشید تا خشک بشه ،سینی هایی ک ضخیم بودن مواد لواشک 4روز طول کشید . از 1ظهر تا 6عصر توی آفتاب میزاشتم هرروز
    نام: IMG_5954.jpg نمایش: 1041 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    باران67, پرنسس.م, *Elsa* و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  4. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    لواشک

    طعمش فوق العاده بود


    مواد لازم

    میوه ( دلخواه )
    میوه هایی که من استفاده کردم
    سیب 2 عدد
    زرد آلو 2 عدد
    آلوچه فک کنم 20 تا بود
    آلبالو 10 عدد


    طرز تهیه

    ابتدا میوه ها را بشویید و با چاقو برش داده و فقط هسته سیب را جدا کنید،
    سپس داخل قابلمه ریخته و تا نصف میوه آب بریزید. قابلمه را روی شعله گاز
    گذاشته و به مدت یک ساعت گذاشته تا میوه ها بپزد. بعد از اینکه خنک شد،
    میوه ها را داخل آبکش ریخته و یک کاسه زیرش بگذارید. با قاشق میوه ها را
    فشار دهید تا هسته و پوست جدا شود و عصاره میوه داخل کاسه زیری برود.
    این ترکیب میوه هایی که من استفاده کردم، طعم ملس داره. بسته به ذائقه
    و میوه انتخابی شما میتوانید برای ترش یا شیرین شدن لواشک به آن نمک یا
    شکر اضافه کنید. داخل سینی پلاستیک یا سیلیفون بکشید مایه را بریزید.
    روی سطح لواشک چیزی نگذارید چون باعث کپک زدن لواشک میشه. حالا
    سینی را زیر نور آفتاب، بخاری، شوفاژ و یا زیر باد پنکه به مدت 3 روز بگذارید
    تا خشک شود. فقط اگر در محیط بیرون از خانه خشک میکنید حتما یک توری
    روی آن بگذارید که گرد و خاک یا حشره به سطح لواشک نچسبد. توری را هم
    با فاصله روی لواشک قرار دهید. من به مدت 2 روز جلوی پنکه گذاشتم. عااااالی شد. بعدش قالب زدم.

    قیمه
     
    افسونی, Hope, zakizadeh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3017
    پسند کرده
    2019
    اینم خونه تکونی یخچال من که دو تا سینی لواشک بهم داد.
    سیب وزرد الو وگیلاس والو البالو فریز شده وکمی نمک رو جوشندم وبعد از خنک شدن صاف کردم و توی سینی هم سلفون ضخیم انداختم وروی پشت بوم یک روز ونیم طول کشید خشک بشه .در عرض یک ساعتم توسط دو وروجکم غیب شد.نام: ۲۰۱۶۰۶۲۸_۱۳۵۳۰۲.jpg نمایش: 720 اندازه: 71.8 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۶۲۸_۱۳۳۸۳۵.jpg نمایش: 727 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    *هما*, parizad63, باران67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #222
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11682
    پسند کرده
    13315

    اینم لواشک الو طلایی..............
    نام: 12.jpg نمایش: 1798 اندازه: 64.8 کیلو بایت

    آلو 1 کیلو*گرم
    آب
    1/2پیمانه
    نمک به میزان لازم



    1. ابتدا آلو*ها را بشویید و در صورت تمایل آن*ها را نصف کنید و هسته آن*ها را جدا کنید. شما همچنین می*توانید از آلو کامل استفاده نمایید.


    1. آلو*ها را به قابلمه بزرگی منتقل نمایید و روی حرارت ملایم نمک و 1/2پیمانه آب به آن اضافه کنید تا مانع از ته*گرفتن آن*ها شود.


    1. پس از اینکه آلو*ها کاملا له شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس بوسیله گوشت*کوب برقی و یا مخلوط*کن آلوها را پوره کنید. اگر از آلو کامل و با هسته استفاده کرده*اید ، آلوها را درون سبد بریزید و با پشت قاشق آن*ها را نرم کنید تا هسته و پوست آلو جدا شود و در نهایت پوره آلو حاصل شود.


    1. در این مرحله پوره آلو را به سینی منتقل نمایید و به قطر نیم سانتی*متر پهن کنید.


    1. سینی را به حیاط برده و زیر نور خورشید

    پس از خنک*شدن لواشک*ها را بوسیله پیتزا*بر به اندازه دلخواه برش بزنید
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۴/۲۴ در ساعت ۱۲:۰۸ بعد از ظهر
    m1361, sita-golam, مامی مهراد و مهرسا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2389
    نوش جان باشد لواشک های خوشمزه تان. اما یکبار درست کردم با چندتا سیب و الو و زردالو جوشاندم و روی نایلون پهن کردم. روبروی کولر زیر پنجره گذاشتم لایه اش نازک بود اما روز دوم کپک زد و کلللللی دلم سوخت دوستان کمکم کنند بدانم علتش چه بود لطفا.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #224
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86548
    پسند کرده
    75930

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    نوش جان باشد لواشک های خوشمزه تان. اما یکبار درست کردم با چندتا سیب و الو و زردالو جوشاندم و روی نایلون پهن کردم. روبروی کولر زیر پنجره گذاشتم لایه اش نازک بود اما روز دوم کپک زد و کلللللی دلم سوخت دوستان کمکم کنند بدانم علتش چه بود لطفا.
    گلم لواشکت رو باید زیر افتاب میذاشتی یا جلو*پنکه
    پنکه چون باد میزنه به تبخیر مایعات داخل لواشک کمک میکنه
    و از همه بهتر افتابه
    من تو*افتاب میذارم تا خشک شد میام خونه کل لواشک رو*با اب میشورم و دست میکشم روش و میذارم جلو پنکه تا باز خشک بشه
    اینجور یه لواشک تمیز و خوب خونگی تحویل میگیرم
    nazi15, efil, ترنم63 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 28 از 32 نخستنخست ... 1825262728293031 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما