نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2798Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 252
صفحه 27 از 32 نخستنخست ... 1724252627282930 ... آخرینآخرین
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,972
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1238
    پسند شده
    57587
    پسند کرده
    64064

    ویترین مدال ها

    سلاام

    امروز با یه پست جیزجیز اومدم😁😁👿
    من استارت#لواشک درست کردنو زدم ها🙈🙊
    این لواشک خوشمزه رو با میوه هایی ک دم دستم بود یاتوفریزرداشتم درست کردم.
    چندتاکیوی_چندتا سیب_یکمی زردآلوازون کوچولوها_دوگلابی فریزری_سه تا آلو قرمز فریزری
    همشونو هسته هاشونو جداکردم .ریختم تو قابلمه بهمراه آب .
    گزاشتم دوساعتی خوب بجوشه .بعد نمک و شکر بهش اضافه کردم .دوباره گزاشتم بجوشه تا حسابی غلیظ بشه و بپزه. آخر سر گازو خاموش کردم ریختم تو مخلوط کن خوب میکس کردم وبعد توی سینی دوسری سلفون پهن کردم و مایه رو ریختم تو سینی .
    گزاشتم زیر آفتاب و بعضا هم زیر پنکه تا خوب خشک بشه.
    و بعد ازینکه عکسمو گرفتم دادم ب بچه هام ترتیبشو دادن🙆😛😍😁😆
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۱۲:۰۵ قبل از ظهر
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,522
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2146
    پسند شده
    90729
    پسند کرده
    77829

    ویترین مدال ها

    لواشک کیوی





    لواشک کیوی
    اووووووووووووووووم


    برای تهیه ی این لواشک هم به شیوه ی ذکر شده مثل سایر لواشک ها کار میکنیم.

    برای اطلاعات بیشتر پست زیر را مطالعه بفرمایین:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)



    ***
    قبلا در این پست در مورد لواشک کیوی بدون پختن صحبت کردیم
    این بار کیوی رو بعد از پوره کردن حرارت دادم تا ابش کشیده بشه
    دقت کنین در این حالت رنگ لواشک تیره تر میشه و حالت پختگی به خودش میگیره

    در مورد مزه هم باید عرض کنم خدمتتون که،حرارت دادن کیوی باعث میشه از لحاظ ترشی تعدیل بشه و ملایم تر بشه
    پس عزیزانی که لواشک ترش تر میپسندن بهتره اون رو به صورت نپخته لواشک کنن
    مامان حدیثه, nora1, پرنسس.م و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    29
    جهت ایده واسه تزئین.من لواشکارو از بیرون میخرم.
    نام: photo_2016-05-30_20-51-00.jpg نمایش: 2023 اندازه: 50.6 کیلو بایت
    نام: photo_2016-05-30_20-47-43.jpg نمایش: 2046 اندازه: 86.5 کیلو بایت
    باران67, افسونی, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.mazhab1365 آواتار ها
    فاطمه مذهب جعفری
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,127
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    2337
    پسند کرده
    2800
    اینم لواشک زرد آلوی من با زردآلوهای تازه خریداری شده ایی که تا بذسن خونه چندتاشونو له شدن به اضافه ی دو تا هلو البته هنوز تستش نکردم ولی توی یه ظهر تا شب خشک شدش:
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۶۰۹_۱۴۰۳۲۴.jpg نمایش: 751 اندازه: 101.6 کیلو بایت اونم که زیر سینی هامه گاز توی تراسمه که ازش برای سرخ کردن استفاده میکنم اونم گاااهی بابت همین کثیفه چون تو گرما اصلا بلااستفاده است. به جز درمواقع نیاز شدید
    zakizadeh, باران67, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    جهت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات کامل و جلیل ختم کن.
    الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس، من الاولین و الآخرین.

  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    190
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    1126
    پسند کرده
    974
    [attach=config]224496[/att
    aمch] مخلوط زردآلو والوچه رو روی حرارت گذاشتم با در بسته تا با آب خودشون پخته و له بشن بعد توی صافی ریختم وهسته هاشو جدا کردم اگه قبل از پخت هسته ها رو جدا کنید نراز به صاف کردن نداره بعد کف سینی رو چرب کردم و مایه رو ریختم و زیر آفتاب خشک کردم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    مامان سیدکوچولو, zakizadeh, *هما* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,137
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    6284
    پسند کرده
    7220
    مواد لازم

    میوه ( دلخواه )
    میوه هایی که من استفاده کردم
    سیب 2 عدد
    زرد آلو 2 عدد
    هلو 3 عدد
    آلوچه 10 عدد


    طرز تهیه

    ابتدا میوه ها را بشویید و با چاقو برش داده و فقط هسته سیب را جدا کنید،
    سپس داخل قابلمه ریخته و تا نصف میوه آب بریزید. قابلمه را روی شعله گاز
    گذاشته و به مدت یک ساعت گذاشته تا میوه ها بپزد. بعد از اینکه خنک شد،
    میوه ها را داخل آبکش ریخته و یک کاسه زیرش بگذارید. با قاشق میوه ها را
    فشار دهید تا هسته و پوست جدا شود و عصاره میوه داخل کاسه زیری برود.
    این ترکیب میوه هایی که من استفاده کردم، طعم ملس داره. بسته به ذائقه
    و میوه انتخابی شما میتوانید برای ترش یا شیرین شدن لواشک به آن نمک یا
    شکر اضافه کنید. داخل سینی پلاستیک یا سیلیفون بکشید مایه را بریزید.
    روی سطح لواشک چیزی نگذارید چون باعث کپک زدن لواشک میشه. حالا
    سینی را زیر نور آفتاب، بخاری، شوفاژ و یا زیر باد پنکه به مدت 3 روز بگذارید
    تا خشک شود. فقط اگر در محیط بیرون از خانه خشک میکنید حتما یک توری
    روی آن بگذارید که گرد و خاک یا حشره به سطح لواشک نچسبد. توری را هم
    با فاصله روی لواشک قرار دهید.


    قیمه
     
    باران67, hengamehh, irandokht216 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #215
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,128
    میزان امتیاز
    678
    پسند شده
    12350
    پسند کرده
    13756

    مواد لازم:

    انواع میوه شامل زردآلو ,گوجه سبز ,آلبالو و .چندتا الو قرمز و هلو و گیلاس و کیوی و یه سیب....

    آب

    نمک

    نایلون مخصوص لواشک

    طرز تهیه:

    ابتدا دم آلبالو و هسته زردآلو را میگیریم و بعد همه میوه ها را درون قابلمه مناسبی ریخته و تا نصف قابلمه آب می ریزیم به حدی که میوه ها خوب بپزند اگر آب کم بود دوباره آب بریزید

    سپس صبر می کنیم تا محتویات قابلمه خنک شود

    بعد درون سبد یا آبکش متناسبی ریخته و بوسیله دست یا قاشق از صافی رد می کنیم و تفاله هاش را دور می ریزیم

    بعد نمک را اضافه کرده و هم زده و شوری آن را میزان می کنیم

    سپس درون سینی نایلون انداخته و مواد لواشک را به قطر نیم سانت پهن می کنیم



    حالا سینی را جلوی آفتاب یا در جایی گرم قرار می دهیم تا خشک شود

    بعد به شکلهای مورد دلخواه برش می دهیم

    نام: 201.jpg نمایش: 513 اندازه: 88.4 کیلو بایتنام: 20.jpg نمایش: 1857 اندازه: 59.9 کیلو بایت
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۴/۲۴ در ساعت ۱۲:۱۲ بعد از ظهر
    sita-golam, میس مهسا, m1361 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    166
    اینم لواشک آلو که با 4تا دونه آلو زرد و 5تا دونه آلو قرمز درستش کردم. فقط ببخشید عکسش خوشگل نیست چون هنوز فرصت نکردم قشنگ برشش بزنم ولی طعمش بیست بیست بودممنون از اموزش دوستای گلم

    راستی پوست میوه ها رو هم گذاشتم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, باران67, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 27 از 32 نخستنخست ... 1724252627282930 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما