نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 249
صفحه 23 از 32 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    seemorgh363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    1293
    پسند کرده
    172
    سلام
    لواشک آلو وزرد آلو با کمی نمک وشکر جوشوندم خنک که شد توی صافی ریختم تو سینی سلفون کشیدم
    بهد از خشک شدن نوارهای باریک برش زدم ودور نی پیچیدم
    نام: 20150721_140826.jpg نمایش: 757 اندازه: 90.0 کیلو بایت
    نام: 20150721_140913.jpg نمایش: 763 اندازه: 84.3 کیلو بایتنام: 20150721_141148.jpg نمایش: 776 اندازه: 92.8 کیلو بایت
    مامان حدیث جون, سادن, mitra40 و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10032
    پسند کرده
    14006
    لواشک آلو، بیشتر آلوهه که با ۴تا دونه سیب گلاب و چندقاشق رب انار مامان پزم و یکم آب غوره و نمک و شکر بستگی به ذایقه گذاشتم خوب پخت و بعد تو مخلوط کن ریختم و سینی رو سلفون کشیدم و چندساعت در آفتاب داغ خشک شد
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۷۲۵_۲۰۰۹۱۹.jpg نمایش: 800 اندازه: 79.2 کیلو بایت
    مامان حدیث جون, m1361, آتامان و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  3. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56393
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    لواشک سیب
    سیبها رو پوست کندم...هسته شو جدا کردم وریختم تو قابلمه...یه چندتا آلو سیاه وزرد هم بهش اضافه کردم ...اب ریختم روشون ...یکم نمک ویکم شکر هم بهش اضافه کردم...
    سه ساعتی رو گاز بود..تا خووووب نرم بشن...
    وبعد با گوشتکوب برقی کاملا پوره ش کردم...
    وبعد در سینی که کف اون پلاستیک پهن کردم مواد رو ریختم...
    بعد از خشک شدن زیر افتاب لواشکارو رول کردم...
    *شمیم*, الهه مشرق زمین, hengamehh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56393
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    به به میبینم که خودم این تایپیکو گرفتم ب دست...
    بازم لواشک مخلوط
    چندتا هلو-چندتا شلیل-چندتا سیب-چندتا الو سیاه
    هسته هاشونو جدا کردم ریختم تو قبلمه ..پر ابش کردم
    یکم شکر ویکم نمک هم بهش اضافه کردم گزاشتم سه ساعتی روی گاز بجوشه تا وقتی که خوب میوه ها نرم وله شدن.
    خاموشش کردم وبا گوشتکوب برقی خوب میکسش کردم.
    توی سینی که پلاستیک پهن کرده بودم موادمو ریختم وگزاشتم زیر افتاب خشک بشه.بعد از خشک شدن برش ورول....
    اکی شمس, zakizadeh, سادن و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #181
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    لواشک غوره:




    لواشک غوره یه روش کاملا من دراوردی هست
    شایدم واقعا یه چیز رایج هست و من خبر ندارم.نمیدونم!

    ابغوره نگه داشتن فضای زیادی میخواد،گرد غوره درست کردن هم سختی هایی داره..
    با توجه به این موارد من تصمیم گرفتم از غوره لواشک درست کنم
    به این صورت عصاره ای از غوره دارم که هر دفعه تو غذاهایی که دلم بخاد یه چاشنی ترش خوشمزه بزنم یه دونه از همین مستطیلا رو میندازم

    درست کردنش هم خیلی خیلی آسونه
    نیاز نیست حتما غوره بی هسته یا پوست نازک یا فلان و بهمان داشته باشین
    هر غوره ای دارین بشورین و با اب بریزین تو قابلمه
    نیازم نیست دان بشه
    بذارین پخته و له بشه کاملا
    بعد از اون زمان بدین تا خنک بشه و دستتون نسوزه
    یه ابکش به اندازه ی محتویات داخل قابلمه و کاسه ای مناسب با سایز آبکش بردارین و آبکش رو روی کاسه قرار بدین
    وقتی غوره ها کاملا خنک شد ،مواد داخل قابلمه رو داخل ابکش بریزین و با دست چنگ بزنین تا خوب هسته و پوسته (تفاله ها)جدا بشه و ابش در بره و داخل کاسه ی زیری بریزه
    هر از گاهی کمی اب روی دستتون و محتویات داخل سبد بریزین تا به جدا شدن تفاله ها کمک کنه.
    مثل وقتایی که برای قلیه تمبر هندی رو صاف میکنیم دقیقا
    این روش صاف کردن لواشکه که خیلی هم آسونه و سریع
    بعد از اون اگه دیدین مایه ی لواشکتون رقیقه به قابلمه ای منتقل کنین و حرارت بدین تا غلیظ تر بشه
    اگر هم خیلی غلیظ بود کمی اب بهش اضافه کنین

    من این روش رو برای تمامی لواشک هام استفاده میکنم
    در این مرحله ینی دقیقا قبل از پهن کردن،لواشکم رو میچشم و به نسبت مورد نیازش نمک بهش میزنم
    به این موضوع هم دقت کنین که لواشک قراره ابش تبخیر بشه و خشک بشه
    پس حواستون به میزان نمک باشه

    حتی میتونین نمک نزنین چون غذاهایی که از لواشک غوره داخلش استفاده میکنین خودشون نمک دارن

    داخل سینی یا سلفون بکشین یا نایلون بندازین و مایه ی لواشک رو داخل اون بریزین

    برای خشک شدن لواشک میتونین اون رو جلوی پنکه قرار بدین یا اینکه زیر نور افتاب بذارین
    حتی بعضیا از فر استفاده میکنن که من فر رو تست نکردم.

    بعد از اماده شدن لواشک با قیچی آشپزخانه اون رو برش هایی به اندازه ی مصرف هر وعده میزنم و داخل نایلون یا ظرف در بسته نگهداری میکنم.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۱۷ در ساعت ۰۴:۳۲ قبل از ظهر
    sita-golam این نوشته را پسندیده.

  6. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1164
    پسند شده
    20305
    پسند کرده
    17526
    لواشک برای اولین بار بود درست می کردم
    2کیلو آلوقرمز خریدم یه دونه سیب داشتم یه خوشه انگور و یه بسته آلو خورشتی گذاشتم با یه لیوان آب بپزه نرم بشه بعد که خنک شد با آبکش صافش کردم گذاشتم روی گاز تا غلیظ بشه یه ق غ رب انار شیرین و 1 ق غ رب انار ترش و مقداری نمک و شکر بهش اضافه کردم غلظتش که مثل ماست شد خاموشش کردم سرد که شد توی سینی سلفون کشیدم و ریختم توی سینی یه شب تا صبح جلو کولر بود بعدش به روز جلو آفتاب
    نام: 20150809_195110.jpg نمایش: 558 اندازه: 64.8 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۴/۰۵/۲۸ در ساعت ۱۲:۴۶ بعد از ظهر
    mehr banoo, malihejoon773, irandokht216 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10032
    پسند کرده
    14006
    باز هم لواشک آلو،۳کیلو آلو سیاه،۴تا سیب،۶عددخرما به توصیه مهساجون(Hope)،یکی دوتا هلو وچنتا هم آلو زرد،رب انارخانگی هم ۳قاشق غذاخوری واندازه یک قاشق غذاخوری آب لیمو،چون دوست داشتم ترش بشه،نمک وشکرم به اندازه لازم.این دفعه نسبت به همیشه از طعمش خیلی خوشم اومد

    نام: IMG_۲۰۱۵۰۸۱۱_۱۰۱۲۰۰.jpg نمایش: 1713 اندازه: 83.4 کیلو بایت
    اکی شمس, مامان غزل, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  8. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr banoo آواتار ها
    مهر بانو
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    338
    پسند شده
    3519
    پسند کرده
    5830

    ویترین مدال ها

    لواشک الو سیاه همراه با زرشک. وسری دوم با خرما و رب انار

    نام: DSC00325.jpg نمایش: 593 اندازه: 50.3 کیلو بایت
    خورشت کرفس
     
    kurosh1, zakizadeh, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    حوا که بغض می کند،حتی اگر خدا هم اجازه برداشتن سیب سرخ را بدهد،بازهم تنها آغوش آدم آرامش می کند...........

صفحه 23 از 32 نخستنخست ... 1320212223242526 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما