نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 249
صفحه 2 از 32 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    لواشك آلو





    مواد اولیه :
    آلو و نمک به ميزان لازم


    طرز تهيه:

    آلوها را شسته، دم آن را گرفته و روي حرارت كم بگذاريد تا با آب خودش بپزد. وقتي كاملا پخت آن را در آبكش ريخته، هسته و پوست آن را گرفته و صاف كنيد. درون سيني نايلون پهن كرده، از آلوهاي صاف شده داخل آن ريخته و در آفتاب بگذاريد تا خشك شود.
    من همیشه با همین روش لواشک درست می کردم ولی یکبار مثلا ابتکار به خرج دادم و بعد از پخت آلوها دیگه اونا رو توی آبکش نریختم فقط هسته هاشو دونه دونه در آوردم و پوست و گوشت آلوها رو با گوشتکوب برقی پوره کردم بطوریکه دیگه اصلا پوستها دیده نمی شدند و کاملا یکدست شده بود بعد هم توی سینی توی آفتاب خشکش کردم و نتیجه اینکه خیلی خیلی ترش تر از همیشه شده بود چون پوستش هم توش بود اگه دقت کرده باشید پوست آلو خیلی ترشه از شدت ترشی خودم نتونستم زیاد بخورمشون ولی بعضیها که می خوردند خیلی خوششون میومد به هر حال تجربه خودمو گفتم برای کسایی که ترشی زیاد رو می پسندند این دفعه با این روش لواشک خیلی خیلی ترش درست کنند
    محیا خانوم, • ♡ MeLi ♡ • و باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21261
    پسند کرده
    15599

    ویترین مدال ها

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    اووووووووووووووووووووم
    به به هههههههههههههههه
    وای ی ی



    لواشک مخلوط گوجه سبز و زردآلو و غوره و آبلیمو نمک و یکمی هم توی یخچال از این ترشک های مخلوط خیلی ترش داشتم اونم قاطیش کردم.

    زردآلوها رو هسته هاش رو گرفتم با گوجه سبز و ترشکی که گفتم و آب گذاشتم بجوشه.2-3ساعتی جوشید
    بعد غوره روریختم و با پشت قاشق حسابی توی قابلمه لهشون کردم
    بعد از صای رد کردم و حسابی با دستم فشار دادم تا هرچی داره و نداره بیرون بیادوآخرش فقط هسته گوجه سبزها موند و یکمی هم پوست.
    دوباره گذاشتم روی شعله که یکمی غلیظ تر بشه .نمک و آبلیمو هم اضافه کردم.
    یکمی که غلیظ شد شعله رو خاموش کردم و گذاشتم یکمی از داغی بیوفته.توی سینی نایلون انداختم و لواشک رو ریختم روش و گذاشتم توی آفتاب و روش توری کشیدم
    4 روز توی آفتاب موند و خشک شد . بعدش 1 روز هم توی خونه.
    از نایلن جدا کردم و رول کردم و با قیچی برش زدم


    سارا مامی آرشیدا, فرشته 65 و باران67 این نوشته را پسندیده.


  4. #11
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    21261
    پسند کرده
    15599

    ویترین مدال ها

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    پرپرک جون رنگ تیره ش بخاطر کدوم میوه ست . من همیشه آلو و زردالو رو که لواشک میکنم رنگ قهوه ای متمایل به نارنجی دارن .یعنی غوره یا گوجه سیاهش میکنه ؟

    شاید به خاطر موندن زیاد توی آفتاب باشه .من 4 روز گذاشتم زیر آفتاب.

    شایدم مال غوره باشه
    نمیدونم بوخودا

    ولی غوره طعمش رو خیلی خوب میکنه.حتما امتحان کن
    فرشته 65 و باران67 این نوشته را پسندیده.


  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    رنگ و طعم لواشک بستگی به میوه تون داره من یه بار که با آلو زرد لواشک درست میکردم آلبالو هم داشتم بهش اضافه کردم هم ترش مزه شد و هم خیلی خوشرنگ شد قرمز رنگ شد
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    بمیرم اگه دلتون خواست
    لواشک آلو قرمز و زرد که قرمزاش بیشتر بود فوق العاده ترش شد .همشو ریختم توی قابلمه یه لیوان کمتر آب ریختم روش و گذاشتم 1 ساعت غلید و به ریختم توی سبد گزاشتم تا آبش کاملا گرفته شه هسته هاش گرفته شه البته یه کم با دست هسته هاشو سابیدم و پوستشو تهاله هاشم ریختم توی آبش و بع با گوشتکوب برقی افتادم به جونش و یکدستش کردمو ریختم روی سفره بزرگ و صافش کردم 2 روز توی اتاق که باد کولر خشکش کرد جاتون خالی....خوشمزه و ترش


    فرشته 65 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    من هفته پیش لواشک گوجه سبز درستیدم وای ترش ترش.
    اول گوجه سبزها رو شستم بعد بدون آب با کمی نمک توی قابلمه پختم (چون گوجه سبز خودش کمی نرم بود دیگه اب نریختم) بعدش هسته هاش توی ابکش راحت جدا شد .بعد از اینکه مایه لواشک کمی سرد شد، چون پوست گوجه سبز کمی سفت بود توی مخلوط کن ریختم و مایه لواشکم یکدست شد زیر آفتاب گذاشتم یک روزه خشک شد.
    ولی خیلی ترش شده بود هووومممم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    با سنگهایی که در سر راهت میگذارند هم میتوانی چیز قشنگ بسازی

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    434
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    159
    پسند کرده
    39

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    اینم لواشک های من با آلو قرمز
    یکی از دوستام برام آلو قرمز تعارفی آورده بود منم ترتیبشو اینجوری دادم
    آلو ها رو ریختم داخل قابلمه یکمی هم بهش آب اضافه کردم تا نسوزه یکمی هم شکر زدم چون خیلی ترش بود
    وقتی آلو ها له شدند از و گاز برداشتم و ریختم تو صافی
    تو سینی پلاستیک پهن کردم و موادم رو روش پهن کردم و گذاشتم جلوی پنکه
    وقتی هم که سفت شد یه لایه دیگه پلاستیک روش کشیدم و بعدم تکه تکه اش کردم



    اکی شمس و باران67 این نوشته را پسندیده.

    در عجبم از زنان...!!!که از خدای به این منزلت و بزرگی فقط یک شوهر میخواهند و از شوهر به این درماندگی...! همه ی دنیا را ...!!!(شكسپير)

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    لواشك آلو خوشمزه

    آلو و نمک


    طرز تهيه:

    آلوها رو شسته
    دم آن را گرفته و روي حرارت كم بگذاريد تا با آب خودش بپزد.
    وقتي كاملا پخت آن را در آبكش ريخته و هسته و پوست آن رو بگيريد و صاف كنيد.
    درون سيني نايلون پهن كردهاز آلوهاي صاف شده داخل آن بريزيد و در آفتاب بذاريد تا خشك بشن .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    در تمام بود و هستی با تمام شور و مستی
    دلم من یه آرزو داشت جایی باشم که تو هستی

صفحه 2 از 32 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما