نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 249
صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دخترمیربون1 آواتار ها
    حدیث
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    649
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    9046
    پسند کرده
    6925
    خوب خودم دست به کار شدم همه میوها رو ریختم رو هم با یه کم اب ونمک گذاشتم بپزه
    نام: 2014-09-24-257.jpg نمایش: 753 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    بعد که خوب پختن از صافی ردشون کردم واین شد نتیجه اش
    نام: 2014-09-24-258.jpg نمایش: 735 اندازه: 95.1 کیلو بایت

    بعدش که یه کمی سرد شد داخل سینی رو پلاستیک کشیدم و روی اونا ریختم
    نام: 2014-09-24-260.jpg نمایش: 746 اندازه: 81.4 کیلو بایت
    این رنگش بهتر معلومه قرمزه قرمز
    نام: 2014-09-24-261.jpg نمایش: 772 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    ترشی که تا این لحظه خوب اما وقتی خشک شد عکس خشک شده اشم میزارم
    من گذاشتمشون داخل اشپزخونه یه قسمتش افتاب میگیره
    وکاری که دفعه بعد بکنم اینه که اول هسته شونو در بیارم بعد بپزم فکر کنم راحت تر باشه
    با 1/5کیلو البالو 1کیلو زردالو 1کیلو الو سیاه این چند تا سینی درست شد اما من کلفت ریختم چون لواشک نرم وکلفت دوست دارم اگه نازک بریزی فکر کنم 2برابر این داری
    atefeh jon, m1361, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    وضو میخواهد
    لمس تنت ،،،
    رو به قبله چشمانت که میشوم
    بی اختیار سجده شکر میگذارم
    به درگاه خالقی که
    مخلوقش تویی ...

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    اینم از لواشک درست کنون من:
    1 صندوق الوچه بود با 1 کم زردالو (زردالو باقی مونده یخچالی بود و خیلی کم بود)کلا منظورم اینه که موقع لواشک پزی هر چی میوه که خورده نمیشه یا شربت رو دستم مونده یا مربا میارم وسط(مثلا نمیام مربا هویج بزنما،حواستون باشه)
    اول پختمشون(قابلمه جاش کم بود 2 تاش کردم)نام: 1.jpg نمایش: 732 اندازه: 88.0 کیلو بایت
    نام: 2.jpg نمایش: 723 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    گذاشتم سرد شه تا دستم نسوزه و از ابکش رد کردم(با دست چنگ میزنیم)
    نام: 3.jpg نمایش: 714 اندازه: 101.6 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 704 اندازه: 97.5 کیلو بایت
    ادامه دارد:
    مامان غزل, m1361, دخترمیربون1 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    هسته ها و تفاله ها رو با اب باز پختم و باز صاف کردم تا چیزی اسراف نشه
    نام: 5.jpg نمایش: 695 اندازه: 101.1 کیلو بایتنام: 6.jpg نمایش: 707 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    نهایتا انقدر میذارم بپزه تا به غلظت و رنگ دلخواه برسه
    نام: 7.jpg نمایش: 726 اندازه: 94.5 کیلو بایت
    بعدشم قابلمه را برمیداریم میریم خونه مامانمون و تو سینی پاکت گذاشته و مایه رو میریزیم و میذاریم تو افتاب
    این عکس فرداشه
    نام: 8.jpg نمایش: 2330 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    اینم اماده شده ش:

    الان فصلی هست که تقریبا همه تون لواشک درست میکنید
    من خودم خیلی لواشک دوست دارم و میدیدم موقع خوردن لواشک دستام کثیف میشه
    دوست داشتم 1 جور باشه که راحت 1 ساعتی با لواشکم حال کنم
    و اما چیزی که به ذهنم رسید:
    بله
    لواشک رو قطعه قطعه مستطیلی بریدم و دور چوب بستنی پیچیدم
    این روش رو برا بچه هاتونم امتحان کنید
    خوشحال میشن
    دیگه هم نگران نمیشید دستشونو به جایی بزنن کثیف شه
    نام: 015.jpg نمایش: 653 اندازه: 103.5 کیلو بایتنام: 016.jpg نمایش: 2401 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۱ در ساعت ۰۲:۲۵ بعد از ظهر
    مامان غزل, دخترمیربون1, m1361 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    لواشک

    کلی گوجه سبز داشتم تو یخچال و کمی سیب + جند تا هلو.. همه رو با هم مخلوط کردم، همراه با کمی نمک ریختم تو قابلمه.. جوشید و له شد..
    بعد صاف کردم و ریختم تو سینی تا خشک بشه..

    باران67, دخترمیربون1, hengamehh و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  6. #125
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره جوون نمایش پست ها
    سلام دوستان هنرمند کارهمتون عالی بود
    من یک سوال دارم واسه لواشک میتونم از انگور سیاه *گیلاس* زرد الو اسفاده کنم ؟بعد اینکه چه قدر اب بریزم؟ اگه نخوام زیاد ترش بشه چی بریزم؟ ممنون میشم جواب بدین
    عزیزم ترشی لواشک به نوع میوه بستگی داره
    میوه های شما ه ترش نیستن
    پس نگران ترشی نباشین
    اب هم اول میریزیم با میوه و میپزیم
    من معمولا تا رو میوه اب بگیره میریزم تا خوب پخته بشن بعد هم باید صاف کنی و باز بجوشونی تا غلیظ بشه و تو سینی بریزی

  7. #126
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nilo0far نمایش پست ها
    من الان میخوام لواشک درست کنم...فقط آلو سیاه و آلو زرد و هلو دارم ...با همینا هم میشه؟؟خوب درمیاد؟
    عزیزم با هر میوه ای میشه
    تا پختی و میوه ها رو صاف کردی بعد بچش ببین دوست داری طعمشو(البته وقتی باز گذاشتی رو حرارت و غلیظ شد)
    من معمولا چیزی اضافه تو یخچال داشته باشم از شربت تا ترشک و ...بسته به اونچه حس میکنم لواشک نیاز داره بهش اضافه میکنم
    هیچی نداشته هم خب شکر یا نمک یا....
    nilo0far و آتامان این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    4399
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط رخساره جوون نمایش پست ها
    سلام دوستان هنرمند کارهمتون عالی بود
    من یک سوال دارم واسه لواشک میتونم از انگور سیاه *گیلاس* زرد الو اسفاده کنم ؟بعد اینکه چه قدر اب بریزم؟ اگه نخوام زیاد ترش بشه چی بریزم؟ ممنون میشم جواب بدین
    سلام دوست عزیز
    راستش منم تویمیوه های لواشکیم انگور هم بود اما دوستان گفتند که انگور نباید باشه چون توی حرارت پف میکنه و از نظر شرعی نیست.حالا شما هم حتما سوال کنین
    Shiva Sh و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56391
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    اینم لواشک من بدون شرحه دیگه
    میوه هارو با چاقو تیکه کردم با هسته هاش تو قابلمهع گذاشتم با نمک ویکم شکر سه ساعتی روز گاز
    بعدم....


    هسته هاشم همونطور که رو گاز بود با قاشق میاوردم بیرون چون میوه ها کاااااااااااملا له شده بودن وهسته ها جداشده بودن دیگه

    اینم بعد یه ظهر افتابی دااااااااااغ اوردمشون داخل

    پلاستیکارو فقط یه ذره با روغن با قلممو چرب کردم

    محدثه جون., pariya505, باران67 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما