نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2766Likes

موضوع: انواع لواشك

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 249
صفحه 14 از 32 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    532
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    606
    پسند کرده
    351

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    یه عالمه آلبالو از باغ
    +
    پنج کیلو آلوی قرمز
    +
    یه بسته 200 گرمی زرشک
    +
    همون لواشک آلبالوهای شور شده
    =


    حدود سه متر لواشک نه خیلی نازک!

    زهره .م و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    532
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    606
    پسند کرده
    351

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    یه مقدار از آلو قرمزها رو خشک کردم. از آب باقی مونده که برای جوشوندن و پوست کندن از اونها توی ظرف بود یه چیز مشت درست کردم . اول آب رو غلیظ تر کردم روی گاز و کمی هم نمک زدم بعد یه مقدار آلبالو خشکه داشتم که ریختم داخلش.
    اعتراف میکنم تا حالا به این قرمزی و شفافی چیزی درست نکرده بودم. منتظرم اینها به خورد آلبالوها بره و من نتیجه اش رو یک ثانیه ای تموم کنم



    این آبه



    اینم با آلبالو خشکه مخلوط شده.
    زهره .م, somaye.80, مامان غزل و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678

    Re: لواشك، آلوچه، تمبر هندي و ... اوووووم

    4تا هلو +1دونه سیب+کمی شکر


    tarsim88, somaye.80 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7411
    پسند کرده
    1993


    آلو قرمز رو پختم بعد تو سبد هسته و پوستش رو گرفتم با نمک دوباره روی گاز گذاشتم تا غلیظ شد بعد داخل سینی پلاستیک گذاشتم وتوش ریختم گذاشتم تو آفتاب تا خشک بشه
    hengamehh, somaye.80, mary524 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    رب آلوچه .. اووووووووم (نمک+رب انار ملس)



    لواشک آلوچه

    ویرایش توسط *سایه روشن* : ۱۳۹۲/۰۷/۰۶ در ساعت ۰۹:۵۶ بعد از ظهر
    titish khanoom, aftab shiraz, somaye.80 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان پریا نازی آواتار ها
    وجیهه سادات
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1065
    پسند کرده
    911
    این لواشک آلو سیاهه خیلی ترش و خوشمزه هست
    *سایه روشن*, somaye.80, mary524 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به خدا نگوییم مشکلات بزرگی دارم به مشکلات بگوییم خدای بزرگی دارم

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خورشیدبانو آواتار ها
    مهرناز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۵
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    2215
    پسند کرده
    2180
    همینطور که میبینید هرچی میوه مونده بود به جهت پاکسازی یخچال پختیم بعد میکس کردیم و نمک زدیم و ریختیم توی سینی البته 2بار درست کردیم ولی هربار همین دستور بود(البته با میوه های تابستان)







    Negara, مامان غزل, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق،
    آمدنی ست
    جستنی نیست.

  9. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,248
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    3165
    پسند کرده
    17108
    لواشک خرمالو

    با تشکر از طیبه عزیز






    هيچوقت يادم نميره اولين باري رو كه لواشك درست كردم. دبستاني بودم. ماماني خانم داشت تلفني با يكي از دوستاش صحبت ميكرد رسيدند به اينجا كه : آره لواشك اينجور و لواشك اونجور. من كنجكاو شده بودم تا تلفن رو قطع كرد پرسيدم مگه ميشه تو خونه لواشك درست كرد؟ (آخه من مرده لواشك بودم) و ماماني خانم گفت آره اينطوريه. منم تندي پريدم تو آشپزخونه و در يخچال رو باز كردم ديدم چند تا دونه زردآلو داريم. صبر كردم تا بعد از ظهر بشه و ماماني خانم بخوابه (كه اگه خراب شد كسي نباشه دعوام كنه!) تندي زردآلو ها رو انداختم تو ديگ آب جوش و گذاشتم نرم شدند. بعد ريختمشون توي صافي و با قاشق اينقدر روشون فشار دادم تا فقط هسته هاش باقي موند. داداشم اومد سراغم و گفت : اين دفعه داري چي درست ميكني؟ گفتم: لواشكه. اونم كنجكاو شد و كنارم نشست. خلاصه ريختمش توي يه سيني بزرگي كه چربش كرده بودم و گذاشتم توي حياط. ولي ناچار بوديم كنارش بشينيم چون ميترسيدم گربه بياد ليسش بزنه!
    تو بوشهر هيچي به اين سادگيها خشك نميشه. ولي ما موفق شديم لواشك درست كنيم و هنوز هم كه هنوزه بعد از اين همه سال مزه اش يادمه!


    خب... از اونجايي كه من سالهاست ديگه معضل "خشك كردن" رو واسه خودم حل كردم الان سالهاست كه توي فر لواشك درست ميكنم و در عرض دو سه ساعت واسه خودم لواشك خونگي دارم. نه اينكه خيلي كدبانو باشم ها! اشتباه برداشت نكنيد... من فقط وقتي لواشك درست ميكنم كه يه سري ميوه مدتي توي يخچال بمونه و مصرف نشه و روي وجدانم باشه. مخصوصا كيوي.





    امسال تصميم گرفتم به مناسبت يلدا شيوه درست كردن لواشك رو آموزش بدم و خب يه گزينه بسيار مناسب با اين حال و هوا خرمالو بود. من شيوه كلي رو براتون توضيح ميدم و تقريبا براي تمامي ميوه ها صدق ميكنه.





    دو فلسفه رو براي تهيه لواشك ميشه در نظر گرفت.
    فلسفه اول اينكه:
    شما اعتقاد زيادي به اين موضوع داريد كه ميوه ها رو نبايد حرارت داد و بهترين شيوه مصرف ميوه براي حفظ خواصش اينه كه خام خورده بشه.
    فلسفه دوم:
    بي خيال بابا كي ميره اين همه راه رو!


    با در نظر گرفتن اين دو فلسفه و اينكه شما از كدومش پيروي ميكنيد كار رو آغاز ميكنيم.
    ميوه رو اگر هسته داره بايد هسته هاش رو جدا كرد و ريخت توي بلندر و پوره اش كرد.
    تصميمش با خودتونه كه پوستش رو بگيريد يا اينكه نه به خوردن فيبر اعتقاد داريد پس پوستش رو هم حفظ ميكنيد.


    اگر نميدونيد بلندر چيه به اين پست مراجعه نماييد.




    تجربه به من ثابت كرده كه سخت ترين قسمت در تهيه لواشك وقتيه كه ميخواي بخوريش!!! چطوري؟ خب ... ميچسبه و كنده نميشه.
    ولي من اون مشكل رو هم حل كردم. لازمه قبلش توضيح بدم كه شما ميتونيد توي سيني كاغذ روغني بندازيد. يا فويل آلومينيوم يا پلاستيك و اينكه اصلا هيچي فقط سيني رو چربش كنيد. و تمامي اينها جواب ميده. ممكنه در بعضي از قسمتهاش كه زيادي نازك بوده اندكي بچسبه ولي در كل تمامي مواردي كه ذكر كردم قابل اجراست.
    اما به عنوان يك دوست من فقط يك گزينه رو به شما توصيه ميكنم و اگر مايليد كارتون تضميني باشه لطفا هميني رو كه ميگم انجام بديد. مرسي.


    چيزي كه من خودم با تجربه بهش رسيدم و بي اندازه ازش راضي هستم استفاده از كيسه تنورك پخته. اين كيسه ها براي تحمل حرارتهاي بالا طراحي شدند و اصلا جون ميده واسه لواشك. چون قراره ما لواشك رو توي فر درست كنيم توصيه ميكنم تشريف ببريد سوپر ماركت يه دونه كيسه پخت بخريد و برگرديد خونه و باهاش لواشك درست كنيد.






    به اندازه سايز سيني هاتون از كيسه برش بزنيد.
    حتي نيازي به چرب كردن هم نداره.
    پوره ميوه رو روي پلاستيك و توي سيني ريخته و بعد توي فر قرار بديد


    ضخامتش دست خودتونه. من دوست دارم لواشكهام نازك و لاستيكي باشند. شما ميتونيد با ذائقه تون تنظيمش كنيد كافيه چند باري لواشك درست كنيد دستتون مياد كه چقدر توي هر سيني بايد پوره ميوه بريزيد. من معمولا دو سه ميلي متر ميريزم.






    و اما خشك كردن لواشك. بازم دو فلسفه ميتونه وجود داشته باشه.
    فلسفه اول:
    شما همون فردي هستيد كه اعتقادي به پختن ميوه ها نداره.
    فلسفه دوم:
    مثل من معمولا همه چيز رو فداي "سرعت عمل" ميكنيد!


    معتقدين به فلسفه اول ميتونن از انرژي خورشيدي بهره بگيرند.


    ما هم كه ميذاريشم توي فر.
    فر رو روي 100 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد و يا كمتر. هر چي كمتر بهتر. ببينيد در حدي بايد حرارت كم باشه كه شما قادر باشيد به راحتي سيني رو بدون دستگيره تو دست بگيريد و جابجا كنيد و يا از فر خارج كنيد. اگر بعد از ده دقيقه در فر رو باز كرديد و به سيني دست زديد و گرماش براتون قابل تحمل نبود با يه چنگال يا قاشق چوبي در فر رو نيمه باز نگه داريد و بعد از ده دقيقه باز چك كنيد ببينيد آيا دماي سيني قابل تحمله يا نه. اين موضوع رو من بارها گفتم ولي متاسفانه باز مرتب توي كامنتها پرسيده ميشه. پس دقت داشته باشيد راه خشك كردن ميوه ها و سبزيجات در فر همينه. دما بايد تا اين حد كم باشه.





    معمولا با شرايط فر من و ضخامت لواشكي كه دوست دارم حدود دو سه ساعته لواشك ها آماده هستند. كافيه هر از گاهي يه دستي به لواشكه بزنيد ببينيد تا اون حدي كه دوست داريد خشك شده يا نه.





    همينطور كه ميبينيد من دوست دارم لواشكها خيلي نازك و خشك باشند.


    لواشك خرمالو رو اگر بذاريد كاملا مثل تصوير خشك خشك بشه طعمش مثل برگه خرمالو يا چيپس خرمالو خواهد بود.
    واجبه تذكر بدم كه ذائقه ها متفاوتند و هر كسي لزوما همه لواشكها رو دوست نداره مخصوصا طعمهاي نا آشنايي مثل خرمالو و كيوي و آناناس و انبه و موز.





    من سعي كردم خيلي واضح توضيح بدم كه سوالي باقي نمونه ولي باز خلاصه اش رو توضيح ميدم.
    پس اگر خواستيم لواشك يك ميوه رو درست كنيم چيكار ميكنيم؟
    ميوه رو پوره ميكنيم. خام يا پخته تصميمش با خودمونه.
    توي سيني پلاستيك ميندازيم و پوره رو روش ميريزيم.
    ميذاريم خشك بشه. حالا با نور آفتاب يا حرارت كم فر.
    تناول ميكنيم.


    اگر احيانا براي ميوه خاصي سوال خاصي در ذهنتون به وجود اومده بايد منتظر بمونيد تا براي اون ميوه خاص پست ويژه اي اختصاص بدم.






    تنها نكته اي كه باقي ميمونه بگم اينه كه حتما دقت داشته باشيد كه برخي از خرمالوها هسته دارند پس قبل از پوره كردنش حتما با چاقو برش زده و داخلش رو بررسي كنيد. يه موضوع ديگه هم اينكه جديدا بعضي از خرمالوها يه مزه شيميايي دارند از استفاده اشون خودداري كنيد.


    لواشك رو با قيچي يا كارد به ابعاد مورد نظر برش زده و از پلاستيك جدا كرده و ميل ميكنيم. اگر چيزي اضافه اومد توي ظرف در بسته در يخچال نگهداري ميكنيم. ولي واسه ما كه هيچوقت چيزيش اضافه نمياد كه بخوايم نگران نگهداريش باشيم



    منبع : http://www.cheftayebeh.ir/2013/12/blog-post_10.html
    مامان غزل, مامی رضا, 123anita و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

صفحه 14 از 32 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما