رسانه مامی سایت
Like Tree1042Likes

موضوع: انواع پودینگ

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 446
صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,220
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    12689
    پسند کرده
    9763

    Re: انواع پودینگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam va hadi
    سلام
    من یه سوال تخصصی داشتم :دی
    میخواستم ببینم از پودینگ وانیلی میشه واسه وسط دسر ژله در طالبی استفاده کرد؟
    من کلاً ژله دوس ندارم ولی پودینگ دوست دارم
    میخوام ببینم میشه پودینگ درست کرد ریخت وسط طالبی بعد بزاریم خودش رو بگیره؟

    دوست عزیز پودینگ مثل ژله نمیبنده.حالت فرنی خودمون رو داره
    اگر میخوای ببنده حتما باید داخلش ژلاتین بریزی
    آشوبم آرامشم تويي
    به هر ترانه اي سر ميزنم تويي
    بيا كه بي تو من غم دوصد خرانم


  2. #82
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,220
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    12689
    پسند کرده
    9763

    Re: انواع پودینگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam va hadi
    مرسی پرپرک جونی

    ولی ژلاتین مزش بده
    نه عزیزم
    اصلا بد نیست
    وقتی با پودینگ خوشمزه قاطی میشه مزه اش اصلا معلوم نمیشه

    خود ژلاتین خالی که خیلی بدبو و بد مزه است.ولی وقتی با اسانس و شکر و ... مخلوط میشه مزه اش گم میشه

    شاید بتونی با آگار آگار هم درست کنی

    صبر کن تا مدیرها بیان و جواب بدن
    آشوبم آرامشم تويي
    به هر ترانه اي سر ميزنم تويي
    بيا كه بي تو من غم دوصد خرانم


  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    مشهد ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    2

    Re: انواع پودینگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    سعیده جون مشکل پودینگت چی بود دوستم؟
    هم یه کمی مزه آرد میداد هم خیلی شل و ول بود. رنگش هم تیره شده بود. من از یه قنادی پرسیدم گفت آرد ذرت با نشاسته ذرت فرقی نداره منم آرد ذرت داشتم زدم
    صبح یک روز خرداد آمدی...
    تمام روزهایم [HIGHLIGHT=#e5b9b7]خردادی[/HIGHLIGHT] شد...

  4. #84
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    2,209
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    3143
    پسند کرده
    2031

    Re: انواع پودینگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh62
    هم یه کمی مزه آرد میداد هم خیلی شل و ول بود. رنگش هم تیره شده بود. من از یه قنادی پرسیدم گفت آرد ذرت با نشاسته ذرت فرقی نداره منم آرد ذرت داشتم زدم
    برای شل و ول بودنش که باید روی حرارت بیشتر میذاشتی فکر کنم، در مورد آرد هم درسته آرد و نشاسته ی ذرت رو ما جای هم بکار میبریم (یعنی تو دستورات که اومده آرد ذرت ما نشاسته ش رو میریزیم مگه اینکه تاکید بشه آرد ذرت زرد رنگ) اما با هم فرق دارن اگه زرد رنگ باشه آردشه، اما در کل نمی دونم من چنین طعمی رو نداشتم! مثل پودینگای دیگه بود فقط این با طعم هندونه بوده


  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پودینگ

    پودینگ موزی آماده مارک کنتون که من خیلی ازش راضی نبودم . به نظر من داکتر اوتکر خوش طعم تره
    آمده ایم که با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ٬ نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

  6. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پودینگ

    اینم فکر کنم پودینگ باشه من همینطوری چشمی درست کردم با آرد برنج و شیر و شکر!! ولی چون ژلاتین نریخته بودم خیلی صاف و صوف درنیومد.



    اینم برش خورده اش هست که با چه بدبختی از سینی جدا کردم !!

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پودینگ

    اینم باز با بقیه همون مواد هست فقط بهش زعفرون زدم و بادوم خورده داشتم ریختم توش!!

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع پودینگ

    راجع به رنگاش هم توضیح بدم . زردش که معرف حضور همه هست زعفرون خانوم !! برای سرخابیه آب یه میوه محلی به نام دراگون فروت رو ریختم . آبیه هم فروشنده گفت که گیاهیه و مال یه گل محلیه که ازش رنگ میگیرن . شکل گلش مثل گل گاوزبون هست!! حالا راست و دروغش به پای خودش!!

    dragon fruit

    اینم اون گله هست

صفحه 11 از 56 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • وصال شاپ
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.