نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree100Likes
  • 10 Post By Maryam53
  • 8 Post By Maryam53
  • 7 Post By Maryam53
  • 44 Post By atoosa92
  • 11 Post By ghazalh
  • 7 Post By rasta-93
  • 8 Post By Mrs Razieh
  • 5 Post By najmehkhatoon

موضوع: بیسکوئیت کره ای با دستگاه کوکی پرس

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    بیسکوئیت کره ای با دستگاه کوکی پرس

    این دستور از شف طیبه مهربون هست









    با دستگاه "كوكي پرس" ميشه بيسكويتهاي متنوعي درست كرد. كافيه طرز كار باهاش رو بلد باشيد بقيه اش ديگه ساده است.


    كره 100 گرم


    پودر قند دو سوم ليوان


    وانيل پودري يك هشتم ق چ


    زرده تخم مرغ 3 عدد


    آرد 2 ليوان









    كره و پودر قند رو خوب هم ميزنيم. (كره بايد نرم ولي سرد باشه)


    زرده ها و وانيل رو اضافه ميكنيم (سفيده هاش رو فريز ميكنيم)






    و خيلي خوب هم ميزنيم







    آرد رو توش الك ميكنيم و با دست خميريش ميكنيم . بهتره با يك ليوان آرد شروع كنيد چون جنس آردها فرق ميكنه و ما بايد خمير نرم و لطيفي داشته باشيم. خميرمون نبايد به دست بچسبه ولي نبايد هم زيادي سفت باشه وگرنه نميشه قالبش زد. پس آرد رو كم كم اضافه كنيد. اگه زيادي آرد ريختيد و خرابش كرديد بعد مجبوريد بهش كره اضافه كنيد و خيلي واستون سخت ميشه


    به هيچ عنوان ورز نديد. و توجه داشته باشيد كه هر چه نسبت "كره به آرد" توي بيسكويت ها بيشتر باشه طعمش بهتر خواهد بود.






    دستگاه هاي كوكي پرس انواع و مدلهاي مختلفي دارن ولي تقريبا كار باهاشون يكيه. اين دستگاه رو من سالها پيش خريدم. آلمانيه و ديگه هم تو بازار ازش نديدم. الان چند مدل ايتالياييش تو بازاره كه چك كردم تقريبا همين مدلي باهاش كار ميشه.








    براي شروع از يكي از ديسكها استفاده كنيد. توي رينگ پاييني دستگاه ميذاريمش







    و با يه چرخش روي دستگاه سوار ميشه









    حالا يه كم از خمير رو به شكل استوانه در آورده و توي دستگاه ميندازيم.

















    دستگاه پرس يه ضامن داره كه با فشار دادنش آزاد ميشه و ميله پرس رو؛ رو به بالا ميكشيم. و اين در رو روي دستگاه قرار داده و با يك چرخش محكم ميشه









    حالا دستگاه رو روي سيني فر كه كاغذ روغني انداختيم (چرب كردن نميخواد) قرار ميديم و دسته اش رو به حالت تلمبه زدن فشار ميديم تا هواي اضافي ازش خارج شه (با دست چپ هم بدنه دستگاه رو محكم نگه ميداريم كه تكون نخوره. من با دست چپم دوربين رو گرفته بودم واسه همين نتونستم نشون بدم). بعد كه خمير به سر ديسك رسيد ديگه فقط با يك بار فشار "يك بيسكويت" بوجود مياد. آهسته دستگاه رو بلند ميكنيم.








    خمير بايد به اندازه كافي نرم باشه كه به راحتي بشه قالب زد و فرم بيسكويتها خوشگل شه. ولي اگه زيادي شل باشه هم بيسكويت بد ريخت ميشه.









    به همين شكل دونه دونه بيسكويتها رو با فاصله قالب ميزنيم.








    اگه ديديد بيسكويتها خوب قالب نميخوره بايد به خمير دوباره آرد يا كره اضافه كنيد








    فر رو از قبل روي درجه 150 سانتيگراد قرار ميديم. زمان پخت 10 تا 15 دقيقه يا زماني كه ته بيسكويتها طلايي شه. توجه داشته باشيد كه بيسكويتها نبايد تغيير رنگ بدن







    اين مدل بيسكويتها به خاطر بالا بودن نسبت كره به آردش معمولا ترد و خوشمزه هستن.








    من رسپيهاي متفاوتي رو استفاده كردم و هر كدوم طعم متفاوت خوبي دارن دليلش هم كره اي بودنشونه.


    راستي اين يكي رسپي شيرينيش زياد نيست. من معمولا واسه نوروز بيسكويتها رو با رويال آيسينگ تزئين ميكنم كه باعث شيرين تر شدنش ميشه. حتي يك سال دو نفري با آقاي شوهر نشستيم و تزئينشون كرديم (قيف كاغذي ها رو خودم واسش درست ميكردم چون سخته) كه خيلي خوش گذشت و كلي خنديديم!
    pooneh 007, *Afsaneh*, sepide56 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299
    بیسکوئیت کره ای
    از مجله قناد باشی شماره 26
    کره 250 گرم
    پودر شکر الک شده 60 گرم
    شکر قهوه ای 100 گرم
    پودر کاکائو 2 ق سزرده تخم مرغ 1 عدد
    شیر 2 ق س
    ارد 315 گرم
    وانیل کمی
    کره را با همزن میزنیم 30 ثانیه+ پودر شکر خوب زده+ شکر قهوه ای به تدریج + زرده تخم مرغ هم زده + شیر و وانیل
    ارد را به تدریج اضافه کرده تا خمیر جمع شود
    مواد را 2 قسمت کرده به یکی 2 ق س پودر کاکائو و به یکی 2 ق س ارد اضافه میکنیم
    مواد را در دستگاه بیسکوئیت زن گذاشته در سینی میزنیم
    در فر 190 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه میپزیم
    وقتی خنک شد از سینی بر میداریم
    *Afsaneh*, maman_mahya, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299
    به پیشنهاد دوستان و برای دسترسی سریع ، دستورات کوکی پرس رو جدا کردیم ... لطفاً اگه جای دیگه به دستورات برخوردین بگین تا منتقلش کنم اینجا ♥
    *Afsaneh*, گوگوجی, مامی ارمانی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    493
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    بیسکوئیت با دستگاه کوکی پرس

    دقیقا با روش طیبه جون

    من مدتها بود که دستگاه رو خریده بودم ولی همت نمی کردم که باهاش کار کنم ؛ توی این چند روز گذشته می خواستم برای دوست عزیزی سوغاتی بفرستم ؛ تصمیم گرفتم که علاوه بر هدیه ؛ یه جعبه کوچولو هم بیسکوئیت درست کنم و بفرستم
    این بهترین فرصت برای امتحان دستگاه هم بود



    البته من ترجیح می دم همون روش خودم با کاتر کار کنم تا بادستگاه به نظرم کار خسته کننده ای اومد

    اینم نمای از بالا

    marziyeh.ali1, هستی ساغر, asma shiraz و 41 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghazalh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    491
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    27
    من هم با این دستور چند سال هست درست میکنم

    ارد 1/4 2
    کره 150 گرم
    پودر قند 1/2
    تخم مرغ 1 عدد
    جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
    وانیل 1/8 قاشق چ
    رنده چوست لیمو 1 ق چ
    شکر رنگی یا شکلات برای تزیین



    طرز تهیه:

    کره وپودر قند را با همزن زده تا چفکی بشه بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده با رنده چوست لیمو یا اسانس لیمو وبعد ارد را با جوش شیرین اضافه کرده به اندازهای که خمیر به دست نچسبه وخمیری لطیف داشته باشیم یک ساعت استراحت داده بعد یا با وردنه باز کرده وقالب میزنیم یا با دستگاه بیسکو ئیت زن اماده کرده وشکر رنگی روی ان پاشیده ودر فر فرار میدهیم


    این شیرینی را بعد از این که از فر خارج شد و سرد شد یک طرفش را در شکلات فرو کردم



    این مدل را با وردنه که باز کردم و قالب زدم شکر رنگی روی ان پاشیدم و در فر قرار دام



    این مدل را هم با دستگاه درست کردم

    مامان حدیثه, هستی ساغر, hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست انتخاب با خودتان است :
    تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بی نهایت ادامه دهید.....

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    341
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    2518
    پسند کرده
    1238
    سلام من این دستور رو از بهارستان برداشتم نمیدونم کجا بزارم اما چون تو روشش گفته بود با بیسکوییت زن میشه درست کرد اینجا میزارم. البته من هرکاری کردم نشد نمیدونم مشکل از کجا بود خمیر چسبنده بود و وقتی یه شلیک میرم برای بیرون آمدن خمیر اصلا از دستگاه جدا نمیشد منم گوله گوله برداشتم و وسط با نوتلا پر کردم و روش هم فندق خورد شده ریختم
    کوکیز سوئدی
    شکر قهوه ای دوسوم پ. کره صد گرم. عسل یک سوم پ. تخم مرغ یک عدد. آرد دو پ. نمک یک هشتم ق م. بیکینگ پودر یک دوم ق م. دارچین یک دوم ق م.
    دمای فر رو 180
    تخم مرغ و کره و شکر و عسل و سه دقیقه میزنیم. آرد و ب پ و نمک و دارچین و مخلوط کرده و به آرومی به مواد اول اضافه میکنیم بعد میریزیم تو دستگاه که البته من هر کار کردم نشد که نشد. بعد از سه سال گفتم ایول یه دستور برا بیسکویت زن پیدا کردم که با شکست روبرو شدم اما حتما دستور اینجا رو هم امتحان میکنم. مدل دستگاه عایا تاثیر داره؟
    زمان پخت هم 7 تا 10 دقیقه باید مدام چک بشه
    نام: IMG_20160615_160011.jpg نمایش: 2301 اندازه: 104.9 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10949
    پسند کرده
    9291
    نام: 1487676835084.jpg نمایش: 1428 اندازه: 97.4 کیلو بایت

    بیسکوییت کره ای
    كره 100 گرم
    پودر قند دو سوم ليوان
    وانيل پودري يك هشتم ق چ
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    آرد 2 ليوان

    .

    كره و پودر قند رو خوب هم ميزنيم. (كره بايد نرم ولي سرد باشه)

    زرده ها و وانيل رو اضافه ميكنيم
    و خيلي خوب هم ميزنيم
    آرد رو توش الك ميكنيم و با دست خميريش ميكنيم . بهتره با يك ليوان آرد شروع كنيد چون جنس آردها فرق ميكنه و ما بايد خمير نرم و لطيفي داشته باشيم. خميرمون نبايد به دست بچسبه ولي نبايد هم زيادي سفت باشه وگرنه نميشه قالبش زد. پس آرد رو كم كم اضافه كنيد. اگه زيادي آرد ريختيد و خرابش كرديد بعد مجبوريد بهش كره اضافه كنيد و خيلي واستون سخت ميشه
    به هيچ عنوان ورز نديد. و توجه داشته باشيد كه هر چه نسبت "كره به آرد" توي بيسكويت ها بيشتر باشه طعمش بهتر خواهد بود
    فر رو از قبل روي درجه 150 سانتيگراد قرار ميديم. زمان پخت 10 تا 15 دقيقه يا زماني كه ته بيسكويتها طلايي شه. توجه داشته باشيد كه بيسكويتها نبايد تغيير رنگ بدن

    با دستور شف طیبه درست کردم
    ولی مقدار شکرش رو نصف ریختم دقیقاااا و برای ما به اندازه بود.مقدار ارد هم یک پیمانه برد شاید یکم بیشتر.
    بهتر هست خمیر کمی چسبناک باشه و با استراحت در یخچال چسبندگیش از بین بره

    درمورد درجه حرارت هم اصلا درجش واسه من خوب نبود
    من ده دقیقه با درجه ۱۸۰ گذاشتم.وسط این مدت هم یه بار سینی رو چرخوندم تا همه جاش یکدست بشه
    بعد هم دو دقیقه شعله بالا رو زدم.
    چون دوست نداشتم روش سفید و بیرنگ باشه.قبلا گفتم باز هم میگم.اول دوتا دونه از شیرینی ها رو برای به دست اوردن دما و زمان بر حسب فر خودتون تست کنید.
    بیسکوییت کره ای،بهترین کوکی پایه برای تزیین با رویال ایسینگ هست.
    طعمشم عالیه به شرطی که زیاد نپزه سنگ و سفت بشه و مقدار ارد هم اندازه باشه.

    درمورد تمام کوکیها و بیسکوییتها به محض اینکه دیدید براقیت سطح روی بیسکوییت از بین رفت یعنی زمان پختش کامل هست و نیاز نیست بیشتر بپزه.دراکثر مواقع وسط بیسکوییت ها هنوز کمی خیس و نپخته بنظر میرسه.که بعد از سرد شدن این مشکل برطرف میشه.پس زمان پخت رو بیشتر نکنید

    این کوکی رو میتونید با قیف و ماسوره2d فرم بدید و هم با دستگاه کوکی پرس(بیسکوییت زن).من خودم با دستگاه کوکی پرس کار کردم
    zakizadeh, khanoom pasand, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    500
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    622
    پسند شده
    8451
    پسند کرده
    12044
    نام: IMG_20180402_193414_381.jpg نمایش: 579 اندازه: 70.3 کیلو بایت

    با دستور از کانال لذت آشپزی


    شیرینی_کره ای :
    کره نرم شده ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ ۱عدد
    وانیل نوک ق چ
    پودر قند نصف پیمانه
    آرد دو و نیم پیمانه


    طرز تهیه:


    ابتدا کره نرم شده و پودر قند الک شده رو با همزن بزنید تاکاملا یکدست و کرم رنگ بشه .و بعد بهش تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد بهش آرد الک شده رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و ب دست نچسبه . و بعد داخل یخچال بذارید و اجازا بدید یک ساعت استراحت کنه . و بعد سطع کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی فر ک کاغذ روغنی انداختید و کمی چرب کردید قرار بدید و داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید . میتونید وقتی شیرینی خنک شد داخل شکلات بزنید و بعد داخل ترافل و پودر پسته بزنید .

    نام: IMG_20180402_193420_547.jpg نمایش: 575 اندازه: 74.5 کیلو بایت
    عدسی
     
    مریم.ع, zakizadeh, *هما* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما