نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1697Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 448
صفحه 56 از 56 نخستنخست ... 4653545556
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,031
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    541
    پسند شده
    22688
    پسند کرده
    14782
    باقالی پلو با مرغ

    باقالی رو موقع آبکشی برنج بهش اضافه کردم و و موقع دم گداشتن لابلاش شوید پاشیدم

    برای مرغ پیاز داغ کردم و رب زذم مرغها رو تفت دادم کمی اب ریختم و گذاشتم بپزه

    mitra40, monir11, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    531
    پسند شده
    8845
    پسند کرده
    7567
    باقلی رو پختم.برنج خیسونده رو ریختم بجوشه باهاش یه مشت شوید خشک و کمی زردچوبه ریختم.وقت آبکش کردن باقلی رو ریختم که نصف مقدار برنج بود.یعنی دو پیمانه برنج یه پیمانه باقلی.خلاصه یه هم با برنج زدم و آبکش کردم.توی آبکش شوید و سیر تازه باهاش مخلوط کردم.ته دیگ کاهو گذاشتم.لا بلای برنج کمی دارچین پاشیدم و بجای روغن چند تکه کوچیک کره روی برنج گذاشتم.
    نام: P4050322.jpg نمایش: 3888 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    ستار, افسونی, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پیج اینستاگرام من:
    heli_beautiful_life

  3. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,064
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1420
    پسند شده
    22652
    پسند کرده
    18821
    باقالی رو اول میریزم توی آبجوش 10 دقیقه بعد برنج رو میریزم بعد از آبکشی لابه لاش شوید خشک میریزم
    با مرغ زعفرونی
    مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل مزه دار میکنم با کره سرخ میکنم بعدش پیاز داغ اضافه میکنم و نمک فلفل زردچوبه پودرسیر کمی دارچین با آب کم میزارم بپزه بعدم زعفرون برای سرو هم کمی آبلیمو چاشنیش میکنم

    نام: 20170501_205534.jpg نمایش: 415 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    ....
     
    nora1, باران67, zakizadeh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    933
    پسند شده
    17556
    پسند کرده
    10766

    ویترین مدال ها

    نام: 17883082_685025521702516_6332406739345866752_n.jpg نمایش: 377 اندازه: 106.4 کیلو بایت

    نام: 17932000_1675293689438562_9163090525882941440_n.jpg نمایش: 379 اندازه: 115.5 کیلو بایت

    برای تهیه ماهیچه:
    پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوسفند را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین و یک حبه سیر بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.. برای ته چین:
    ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده مخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف قابلمه را با روغن جامد و حیوانی ساری یاغ داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و باقالی پلو رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش.

    برای باقالی پلو:
    من از باقالی تازه استفاده کردم که با کمی آب و نمک پختم و آبکش کردم(نکته : از باقالی فریزری هم میشه استفاده کرد... براي فريز کردن باقلا در فصل بهار مي توان آن را در آب جوشان ريخت و بعداز پختن آن را درآب کش ريخت وبلافاصله درآب يخ ريخته وبعد از چند دقيقه آب کش کرده در ظرف يا کيسه فريزر فريزکرده و تاريخ زد وزن آن را يادداشت کرد)قبل از پختن باقالی بسته را نیم ساعت قبل از فریزیر خارج کرده تا یخش باز بشه.
    سپس برنج رو داخل قابلمه ریختم باقالی رو هم در اواخرمیریزم تا با هم بجوشن بعد باهم آبکش میکنم.ته قابلمه ته دیگ مورد نظرو میزاریم و باقالی پلو را میریزیم وشويد خشک را لابه لاي برنج وباقلا ريخته و کره یا روغن بریزید وبرنج رادم کنيد.
    باران67, میس مهسا, live و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,064
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1420
    پسند شده
    22652
    پسند کرده
    18821
    باقالی پلو با مرغ زعفرونی مامان پز

    باقالی رو اول میریزم توی آبجوش 10 دقیقه بعد برنج رو میریزم بعد از آبکشی لابه لاش شوید خشک میریزم

    با مرغ زعفرونی
    مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل مزه دار میکنم با کره سرخ میکنم بعدش پیاز داغ اضافه میکنم و نمک فلفل زردچوبه پودرسیر کمی دارچین با آب کم میزارم بپزه بعدم زعفرون برای سرو هم کمی آبلیمو چاشنیش میکنم

    نام: 20170728_212614.jpg نمایش: 273 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    ....
     
    m1361, ستار, باران67 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرگل صفارتلوری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
    محل سکونت
    گرگان شهری که عا
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    292
    سلام باقالی پلو باگردن میخام بزارم.
    اولین بارهپلیز یه کمک برسونید تا بحال درست نکردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    عشق من همسرم و دخترم.

  7. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    181
    پسند شده
    1567
    پسند کرده
    1485
    فرگل جان اگرچون گوشت گردن استخوان زیادی داره
    باید مقدار گوشت رو بیشتر در نظر بگیرید مثلا اگر برای گوشت لخم نفری 120 گ ، برای گوشت گردن نفری 250تا350گ بزارین، مراحل پخت هم مثل گوشت ماهیچه اول گوشت رو تفت بدین در روغن بعد پیاز داغ و نمک وفلفل سیاه وزردچوبه ا شاخه ساقه کرفس ا عدد هویج و کمی آب بزارین کامل بپزه در آخر کمی دارچین اضافه کنید وزعفران ، برای باقالی پلو بهتره گوشت زعفرانی باشه ولی برای چلو میتونین کمی رب گوجه رو تفت بدین نیم ساعت آخر توی گوشت بریزین
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #448
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,401
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    700
    پسند شده
    21247
    پسند کرده
    34120
    یاقلی پلو با گردن
    امسال من شوید تازه رو فریز کردم وهر وقت که بخوام استفاده کنم بیرون میارم (چه باقلی پلو چه باقلاقاتق )
    تقت میدم بعد باقلی رو اضافه می کنم وبا زردچوبه تفت میدم سپس آب رو اضافه می کنم که بپزه تا زمانی که آبش کاملا تموم شه
    برنج رو آبکش می کنم سپس لابلای برنج آبکش شده ای که کمی زنده تر بر میدارم مایه شوید وباقلی وزیره و گل محمدی خشک شده و ادویه پلویی تبریز میریزم
    روش هم زعفران
    نام: 20171229_125805.jpg نمایش: 65 اندازه: 96.4 کیلو بایتنام: 20171229_125957.jpg نمایش: 65 اندازه: 96.7 کیلو بایت

    و اما گردن روکاملا به شیوه تنبلانه می پزم
    گوشت +پیاز نگینی +هویج +فلقل دلمه ای + رب +زعفران +چوب دارپین+هل+ نمک وفلفل

    نام: 20171006_160421.jpg نمایش: 63 اندازه: 93.4 کیلو بایتنام: 20171229_130020.jpg نمایش: 63 اندازه: 82.4 کیلو بایت

    نام: 20171229_125651.jpg نمایش: 63 اندازه: 89.3 کیلو بایت
    خورشت آلو قیصی
     
    مینا.ک, *هما*, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 56 از 56 نخستنخست ... 4653545556
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما