نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1708Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 449
صفحه 56 از 57 نخستنخست ... 465354555657 آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    541
    پسند شده
    22695
    پسند کرده
    14782
    باقالی پلو با مرغ

    باقالی رو موقع آبکشی برنج بهش اضافه کردم و و موقع دم گداشتن لابلاش شوید پاشیدم

    برای مرغ پیاز داغ کردم و رب زذم مرغها رو تفت دادم کمی اب ریختم و گذاشتم بپزه

    mitra40, monir11, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    532
    پسند شده
    8848
    پسند کرده
    7567
    باقلی رو پختم.برنج خیسونده رو ریختم بجوشه باهاش یه مشت شوید خشک و کمی زردچوبه ریختم.وقت آبکش کردن باقلی رو ریختم که نصف مقدار برنج بود.یعنی دو پیمانه برنج یه پیمانه باقلی.خلاصه یه هم با برنج زدم و آبکش کردم.توی آبکش شوید و سیر تازه باهاش مخلوط کردم.ته دیگ کاهو گذاشتم.لا بلای برنج کمی دارچین پاشیدم و بجای روغن چند تکه کوچیک کره روی برنج گذاشتم.
    نام: P4050322.jpg نمایش: 4366 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    ستار, افسونی, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پیج اینستاگرام من:
    heli_beautiful_life

  3. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    باقالی رو اول میریزم توی آبجوش 10 دقیقه بعد برنج رو میریزم بعد از آبکشی لابه لاش شوید خشک میریزم
    با مرغ زعفرونی
    مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل مزه دار میکنم با کره سرخ میکنم بعدش پیاز داغ اضافه میکنم و نمک فلفل زردچوبه پودرسیر کمی دارچین با آب کم میزارم بپزه بعدم زعفرون برای سرو هم کمی آبلیمو چاشنیش میکنم

    نام: 20170501_205534.jpg نمایش: 465 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    ....
     
    nora1, باران67, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    869
    میزان امتیاز
    935
    پسند شده
    17567
    پسند کرده
    10772

    ویترین مدال ها

    نام: 17883082_685025521702516_6332406739345866752_n.jpg نمایش: 427 اندازه: 106.4 کیلو بایت

    نام: 17932000_1675293689438562_9163090525882941440_n.jpg نمایش: 429 اندازه: 115.5 کیلو بایت

    برای تهیه ماهیچه:
    پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوسفند را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین و یک حبه سیر بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.. برای ته چین:
    ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده مخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف قابلمه را با روغن جامد و حیوانی ساری یاغ داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و باقالی پلو رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش.

    برای باقالی پلو:
    من از باقالی تازه استفاده کردم که با کمی آب و نمک پختم و آبکش کردم(نکته : از باقالی فریزری هم میشه استفاده کرد... براي فريز کردن باقلا در فصل بهار مي توان آن را در آب جوشان ريخت و بعداز پختن آن را درآب کش ريخت وبلافاصله درآب يخ ريخته وبعد از چند دقيقه آب کش کرده در ظرف يا کيسه فريزر فريزکرده و تاريخ زد وزن آن را يادداشت کرد)قبل از پختن باقالی بسته را نیم ساعت قبل از فریزیر خارج کرده تا یخش باز بشه.
    سپس برنج رو داخل قابلمه ریختم باقالی رو هم در اواخرمیریزم تا با هم بجوشن بعد باهم آبکش میکنم.ته قابلمه ته دیگ مورد نظرو میزاریم و باقالی پلو را میریزیم وشويد خشک را لابه لاي برنج وباقلا ريخته و کره یا روغن بریزید وبرنج رادم کنيد.
    باران67, میس مهسا, live و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    باقالی پلو با مرغ زعفرونی مامان پز

    باقالی رو اول میریزم توی آبجوش 10 دقیقه بعد برنج رو میریزم بعد از آبکشی لابه لاش شوید خشک میریزم

    با مرغ زعفرونی
    مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل مزه دار میکنم با کره سرخ میکنم بعدش پیاز داغ اضافه میکنم و نمک فلفل زردچوبه پودرسیر کمی دارچین با آب کم میزارم بپزه بعدم زعفرون برای سرو هم کمی آبلیمو چاشنیش میکنم

    نام: 20170728_212614.jpg نمایش: 323 اندازه: 100.8 کیلو بایت

    ....
     
    m1361, ستار, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرگل صفارتلوری
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
    محل سکونت
    گرگان شهری که عا
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    292
    سلام باقالی پلو باگردن میخام بزارم.
    اولین بارهپلیز یه کمک برسونید تا بحال درست نکردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    عشق من همسرم و دخترم.

  7. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    1660
    پسند کرده
    1589
    فرگل جان اگرچون گوشت گردن استخوان زیادی داره
    باید مقدار گوشت رو بیشتر در نظر بگیرید مثلا اگر برای گوشت لخم نفری 120 گ ، برای گوشت گردن نفری 250تا350گ بزارین، مراحل پخت هم مثل گوشت ماهیچه اول گوشت رو تفت بدین در روغن بعد پیاز داغ و نمک وفلفل سیاه وزردچوبه ا شاخه ساقه کرفس ا عدد هویج و کمی آب بزارین کامل بپزه در آخر کمی دارچین اضافه کنید وزعفران ، برای باقالی پلو بهتره گوشت زعفرانی باشه ولی برای چلو میتونین کمی رب گوجه رو تفت بدین نیم ساعت آخر توی گوشت بریزین
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #448
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,419
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    713
    پسند شده
    21410
    پسند کرده
    34384
    یاقلی پلو با گردن
    امسال من شوید تازه رو فریز کردم وهر وقت که بخوام استفاده کنم بیرون میارم (چه باقلی پلو چه باقلاقاتق )
    تقت میدم بعد باقلی رو اضافه می کنم وبا زردچوبه تفت میدم سپس آب رو اضافه می کنم که بپزه تا زمانی که آبش کاملا تموم شه
    برنج رو آبکش می کنم سپس لابلای برنج آبکش شده ای که کمی زنده تر بر میدارم مایه شوید وباقلی وزیره و گل محمدی خشک شده و ادویه پلویی تبریز میریزم
    روش هم زعفران
    نام: 20171229_125805.jpg نمایش: 114 اندازه: 96.4 کیلو بایتنام: 20171229_125957.jpg نمایش: 115 اندازه: 96.7 کیلو بایت

    و اما گردن روکاملا به شیوه تنبلانه می پزم
    گوشت +پیاز نگینی +هویج +فلقل دلمه ای + رب +زعفران +چوب دارپین+هل+ نمک وفلفل

    نام: 20171006_160421.jpg نمایش: 113 اندازه: 93.4 کیلو بایتنام: 20171229_130020.jpg نمایش: 113 اندازه: 82.4 کیلو بایت

    نام: 20171229_125651.jpg نمایش: 113 اندازه: 89.3 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    مینا.ک, *هما*, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 56 از 57 نخستنخست ... 465354555657 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما