نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1612Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 440
صفحه 54 از 55 نخستنخست ... 445152535455 آخرینآخرین
  1. #425
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    باقالی پلو با باقالی تازه



    من برای سبزی باقالی پلو به شوید کمی هم گشنیز اضافه می کنم عطر خوبی به پلو میده
    موقع دم کردن برنج دارچین هم لابلای برنج و سبزی می ریزم.
    این بار بعد از پختن ماهیچه با کمی کره سرخ کردم که خیلی خوشمزه شد.
    ضحی 69, باران67, mitra40 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    290
    پسند شده
    6365
    پسند کرده
    3239
    باقالي پلو با مرغ
    من روشم مثل همه دوستان فقط من سير تازه رنده ميكنم موقع دم بين ما بين برنج اضافه ميكنم خيلي خوشمزه ميشه
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: GJHT3743.jpg
مشاهده: 642
حجم: 23.8 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    باران67, افسونی, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  4. #427
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11680
    پسند کرده
    13315
    باقلی پلو
    نام: 1000.jpg نمایش: 586 اندازه: 97.8 کیلو بایت
    باقلای تازه +شوید تازه....

    نام: 350.jpg نمایش: 593 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    مواد لازم

    برنج : 4 پیمانه
    خلال باقلای تازه : 2 پیمانه
    شوید خشک : یک پیمانه
    طرز تهیه





    برنج رو بسته به نوعش از 24 ساعت قبل یا کمتر با سنگ نمک خیس میکنید ، بعد اون رو ابکش کرده و یه سری سریع روش آب سرد میگیرید ، اب رو درقابلمه می جوشونید و برنج رو می ریزید توش همین که برنج یه جوش زد ومثل تصویر زیر کف کرد



    باقلا رو میریزید توش ( من چون همیشه ازباقلای تازه استفاده میکنم به لحاظ لطیف تر بودنش دیرتر ازبرنج داخل آب می ریزیم )



    وقتی برنج پخت ( نگران نباشید دراین مدت باقلا ها هم حتما پخته اند )



    اون رو آبکش میکنیم یه سری آب سرد روش میگیریم .( مدت زمان مناسب برای برداشتن برنج زمانی هست که وقتی دونه برنج رو بین دو انگشتتون له میکنید سه قسمت بشه )



    ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر تون رو بندازید و بعد لایه لایه ازمخلوط برنج و باقلا و شوید خشک داخل قابلمه بریزید ، برنج رو گنبدی بکنید کمی روغن روش بریزید ودم کنید.





    موقع سرو هم میتونید کمی ازبرنج رو زعفرانی کنید و پلو تون رو باهاش تزئین کنید.

    برای مرغ هم من مرغ رو با سیب سیر برگ بو پیاز و کرفس گذاشتم پخت بعدش رب رو تو کمی کره تقت دادم بهش ابغوره ، زردچوبه و زعفرون زدم و کمی هم از آب مرغ ( حدودا نصف فنجان ) ریختم توش و مواد رو هم زدم تا یکدست بشه بعد مرغ گذاشتم داخلش و روحرارت ملائم سرخش کردم.

    اگر خواستید به روش کاملا سنتی ازماهیچه استفاده کنید به نظرم بهترین روش پخت ماهیچه به شرح زیره :

    پیاز رو خلال کنید و تو کره تفت بدید بعد دو حبه سیر خلال شده هم بهش اضافه کنید کمی زعفران و زرد چوبه هم افزوده و ماهیچه رو تواین مخلوط تفت بدید بعد هر ادویه ای دلتون خواست بهش بزنید ( من ترجیح میدم هیچ ادویه ای نزنم ) و بعد دولیوان آب بریزید توش و بزارید خوب بپزه و بعد با سسی که ته ظرف جمع میشه سرو کنید . شک نکنید که ماهیچه بسیار خوشمزه ای خواهد شد .



    و اما نکات تهیه این غذا:

    1-باقلا پلو رو معمولا با روغن حیوانی میخورند ( هرچند من اصلا دوست ندارم !) اگه خواستید روغن حیوانی بریزید حتما موقع سرو روی غذا بدید چون اگه موقع دم کردن روی غذا بدید طعمش تا حدودی فرق خواهد کرد.

    2- اگه ازباقلای خشک استفاده کردید لازمه که قبل ازاستفاده 2 ساعت درآب سرد خیس کنید بعد جدا بپزید و موقع آبکش کردن برنج دراخرین لحظه بریزید تو برنج هم بزنید و آبکش کنید.

    3- اگر باقلای شما موقع تهیه و خلال کردنش تازه نباشه و لطافت لازم رو نداشته باشه باید 5 دقیقه قبل ازبرنج تو آب جوش ریخته بشه ، چون این باقلا ها مدت زمان زیادی برای پخت مصرف میکنند ، هرچند توصیه من به شما این است که حتما باقلای تازه رو خلال کرده و فریز کنید .

    4- میتونید ازشوید تر هم استفاده کنید دراین حالت مقدارش 2 پیمانه برای 4 پیمانه برنج خواهد بود ، هم میتونید این شوید رو درمرحله آخر به برنج اضافه کنید هم بزنید و ابکش کنید ( ممکنه برنجتون سبز بشه ! ) هم میتونید مثل شوید خشک لایه لایه موقع دم کردن داخل برنج بریزید اما درهردو حالت کیفیت باقلا پلو مثل باقلا پلو با شوید خشک عالی و یکدست نخواهد شد . عطر و کیفیت شوید خشک به نظر من بهتره .

    5- اگر شوید را چه خشک و چه تر داخل رنج بریزید و مخلوط کرده سپس ابکش کنید سه حالت قطعا” اتفاق خواهد افتاد:

    الف ) رنگ برنج سبزتر خواهد شد

    ب ) مقداری ازشوید شما دراثر ردشدن از آبکش و چسبیدن به اون به هدر خواهد رفت

    ج ) عطر شوید داخل غذا به دلیل جوشیدن کمتر خواهد شد .

    6- بعضی ها عادت دارند باقلا رو جدا بپزند و بعد شوید باقلا و برج رو لایه لایه داخل قابلمه ریخته ودم کنند اما درواقع نیازی به این کار نیست هنر کدبانوگری اینه که شما زمان پخت مواد روبا هم هماهنگ کنید و داخل یه ظرف بپزید اینطوری هم غذای شما یکدست تر میشه وهم وقت کمتری مصرف می کنید .
    60 دقیقه
    مواد اولیه: باقلا٬ برنج٬ شوید٬ مرغ یا ماهیچه

    http://chibepazam.com/1397/%D8%A8%D8...E%D9%84%D9%88/

    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۴/۲۷ در ساعت ۰۱:۱۱ بعد از ظهر
    *هما*, zakizadeh, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20282
    پسند کرده
    17488
    باقالی پلو با گوشت گردن
    باقالی رو میریزم توی آب جوش قبل از برنج یکم زمان میدم بعدم برنج رو میریزم وقتی برنج پخت آبکش میکنم شوید خشک لابه لاش میریزم
    گردن رو هم با یه پیاز سالم نمک فلفل زردچوبه پودرسیر و دارچین میزارم بپزه وقتی پخت کمی آبلیمو و زعفرونم بهش اضافه میکنم

    نام: 20160519_212448.jpg نمایش: 528 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, kurosh1, میس مهسا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540
    گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده سرخ کردم ادویه زدم نمک وفلفل ودارچین..بعد رب رو اضافه کردم هم زدو تا رب هم رنگ باز کرد بعد یه لیواناب جو.ش اضافه کردم گذاشتم بجوشه وغلیظ شه..
    برنج رو قبل از ابکش کردن باقالی رو بهش اضافه کردم چند جوش که خورد ابکش کردم وشوید خشک رو اضافه کردم ... وگوشت چرخ کرده رو لایه لایه بین برنج ریختم .
    zakizadeh, باران67, Behjat و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #430
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86536
    پسند کرده
    75920

    ویترین مدال ها

    باقالی پلو با ماهیچه





    باقالی پلو با ماهیچه به شیوه ی پسران کریم مشهد

    لینک اموزشی:

    http://mamisite.com/forum/blogs/b1716.html



    نماهای نزدیک تر:







  8. #431
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11680
    پسند کرده
    13315
    نام: 10.jpg نمایش: 1533 اندازه: 99.2 کیلو بایت
    باقلا پلو...
    با این دستور....
    مواد لازم باقلا پلو :
    مواد لازم اندازه مقدار / کالری
    برنج 1000 گرم 100 گرم / 360 کالری
    باقلا 3000 گرم 100 گرم / 59 کالری
    شوید یا شبت 1000 گرم 100 گرم / 25 کالری
    گوشت سر دست گوسفند 750 گرم 100 گرم / 320 کالری
    روغن 175 گرم 100 گرم / 900 کالری
    زعفران 1 قاشق مرباخوری 100 گرم / 310 کالری
    نمک قدری 100 گرم / 0 کالری
    طرز تهیه باقلا پلو : *. آکاایران : ابتدا برنج را به روش فوق خیس می کنیم : برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم. *. آب باید 4 انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم. *. در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.سپس باقلا را از دو پوست خارج میکنیم گوشت را قطعه قطعه کرده میشوئیم و با یک تا دو لیوان آب و یک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک میگذاریم گوشت بپزد. *. یطوریکه بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در صورتی که با این مقدار آب پخته نشد کمی آب بآن اضافه می کنیم شیت را تمیز کرده میشوئیم و ریز خرد میکنیم دیگ مناسبی را آب کرده می گذاریم جوش بیاید نمک روی برنج را بر میداریم آب آنرا خالی میکنیم و برنج را در دیگ میریزیم. *. باقلا را نیز اضافه می کنیم ( در صورتی که باقلا درشت و دیرپز باشد قبل از برنج باقلا را دو سه جوش داده بعد برنج را بآن اضافه میکنیم ) وقتی باقلا کمی پخت و مغز برنج نیز کمی نرم شد شبت خرد کرده را داخل دیگ میریزیم و بلافاصله برنج را در آبکش می ریزیم. *. روی آنرا مقداری آب نیم گرم می دهیم و برنج را میچشیم تا شور نباشد ، بعد سه تا چهار قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آبجوش ته دیگ می ریزیم نصف برنج را در دیگ میریزیم استخوان های درسته گوشت را میگریم و گوشت را روی برنج میگذاریم و با بقیه برنج روی گوشت را میپوشانیم. *. اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم دیگ را روی آتش می گذاریم و در آنرا میگذاریم چهار تا پنج قاشق روغن آب کرده را با آب گوشت مخلوط میکنیم و وقتی در دیگ عرق کرد روی سطح برنج می دهیم زعفران سائیده را در نصف استکان آبجوش حل کرده یک گوشه دیگ میریزیم . *. برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم .موقع کشیدن ، برنج زعفرانی را با کف گیر بر میداریم پلو را در دیس میکشیم گوشت را روی پلو قرار میدهیم و برنج زعفرانی را روی دیس میپاشیم و کمی روغن داغ کرده روی آن میدهیم.ممکن است از باقلای سبز خشک شده که در بازار یافت میشود. *. استفاده کرده در این صورت 300 تا 350 گرم باقلا خشک برا این مقدار کافی است باقلا را در دو سه ساعت قبل در آب سرد خیس میکنیم تا کاملا نرم شود و بعد ظرفی را در آب میریزیم جوش که آمد یک قاشق مربا خوری جوش شیرین در آن میریزیم. *. باقلای را در آن ریخته چند جوش میدهیم تا پخته شود وقتی برنج را آبکش کردیم آنرا با شبت مخلوط میکنیم و لابلای برنج در دیگ میریزیم ( در صورتیکه باقلا سبز تازه و نرم باشد آنرا با شبت مخلوط می نمائیم وقتی مغز برنج نرم شد در دیگ میریزیم و بلافاصله آنرا آبکش میکنیم. خواص باقلا : *. باقالا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می کند. کلسیم و پتاسیم موجود در باقالا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می کند. این دانه همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید. لازم به ذکر است که باقالای تازه طبع سرد و تر و باقالای خشک طبع سرد و خشک دارد. گل آن نیز طبع گرم دارد. ارزش غذایی باقالای خشک شده نیز بیشتر از باقالای تازه است اما ویتامین C باقالای تازه بیشتر است.
    .......
     
    ویرایش توسط مامان حدیثه : ۱۳۹۵/۰۴/۲۲ در ساعت ۰۷:۵۱ بعد از ظهر
    sita-golam, میس مهسا, ELAHE_ABAN و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #432
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    باقالی پلو با فیله ماهیچه به روش پسران کریم مشهد که راضیه جون زحمت دستورشو کشیده
    .

    .
    من مرغ رو هم به همین روش میپزم و فوق العاده خوشمزه میشه .... یه ردیف پیاز ته ظرف میچینم بعد مرغ ها روی پیازها فقط مرغها باید تو یه ردیف باشن یعنی یه کپه مرغ توی ظرف نداشته باشید ... مجددآ یه ردیف پیاز میچینم روش و روی پیازها هم برای طعم بهتر یه ردیف فلفل دلمه و هویج حلقه شده میچینم .... بهش ادویه میزنم و بدون هیچ آبی میذارم روی حرارت ... مرغها با آب خودش و پیازها میپزه
    .
    برای شوید باقالی پلو هم از شوید خشک استفاده کردم هم از شوید ساطوری .... ته دیگ سیب زمینیشم به عشق خودم کنجدی گذاشتم
    خورشت به آلو
     
    *هما*, نایاب 90, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

صفحه 54 از 55 نخستنخست ... 445152535455 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما