نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1612Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 385 به 392 از 440
صفحه 49 از 55 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  1. #385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    باقالی پلو

    برنج خیس خورده رو داخل قابلمه آب جوش می ریزم و به محض اینکه دوباره جوش اومد باقالی رو اضافه می کنم و بعد آبکش می کنم و لا بلا شوید و دارچین می ریزم.
    برای گوشت هم اول گوشتو با پیاز تفت می دم و کمی رب و کاری و فلفل و زردچوبه و تخم گشنیز و زعفرون می ریزم و میزارم بپزه.

    نام: 20141114_192729.jpg نمایش: 672 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    الهه مشرق زمین, amir mami, *Afsaneh* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. #386
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    من هر وقت برای خودمون باقلا پلو میزارم کته میکنم که خوشمزه تر باشه و بهمون بچسبه اولشم یه دونه پیاز کوچولو رو ریز ریز میکنم و تفت میدم و شوید خشک اضافه یه کمی هم شنبلیله خشک درحد خیلی خیلی کم کم که فقط عطر بده به غذا وتلخش نکنه مزشم عالب نشه توی شویدو پیاز ریخته و باهاشون یه تفت چند ثانیه ای و سریع اب جوش اضافه میکنم و نمک و برنج را ریخته و دست اخرباقل رو اضافه میکنم ی بار امتحان کنین خوشتون میادنام: 20150104_143931-resized-800.jpg نمایش: 775 اندازه: 98.1 کیلو بایت
    amir mami, *Afsaneh*, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  3. #387
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    مرسی از همه دوستان بابت تجربه های خوبشون...
    بعد از کلی سعی و خطا این باقالی پلو به دلم نشست

    من گوشت رو با یک پیاز کوچک که رنده کرده بودم و زرد چوبه و فلفل و نمک ورز دادم و قلقلی کردم روی حرارت کم گذاشتم تا آب انداخت و بعد که آبش خشک شد کمی روغن ریختم تا تف بخوره بعد نصف استکان آب بهش اضافه کردم...
    باقالی رو جدا با کمی نمک جوشوندم به اندازه ای که داخلش کمی خام باشه و بعد آبکش کردم تا کف و لعاب و بوش به برنج نره...
    یک دقیقه آخر که برنج رو میخواستم بردارم بهش باقالی رو اضافه کردم و آبکش کردم ..
    داخل قابلمه یک لایه برنج یک قشق پر شوید خشک و گوشت و دارچین ریختم و بعد لایه بعدی رو ریختم آخر سر هم آب گوشت ها رو ریختم روش گذاشتم دم کشید

    الهه مشرق زمین, zendegi67, amir mami و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #388
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    آخرین باری که باقلی گرفتم دیرپز از آب دراومد.چون تجربه داشتم که وقتی عجله دارم باقلی انگار لج میکنه و دیرتر میپزه همشو سر فرصت پختم و پختشو فریز کردم.توی زیپ لاک.اصلا بوی فریزر نگرفت.کیفیتشم اصلا تغییر نکرد.حالا هروقت بخوام عجله هم که داشته باشم باقلی آماده دارم و در حد درست شدن کته ازم وقت میبره.وقتی آب کته داشت تموم میشد کمی شوید فریزری و کمی هم خشک +1 سیر رنده شده و باقلی رو میریزم توش و هم میزنم و دم میکنم.برای مهمون البته آبکش میکنم.
    مرغ زعفرانی برای پلو:
    مرغ رو توی آب و نمک یخ زدایی میکنم (نمک آب میان بافتی و بوی زهم رو میکشه بیرون).پیاز رو نگینی خرد کردم.توی قابلمه چرب شده کمی پیاز و زعفرون ریختم.روش مرغ.روش پیاز و زعفرون.با حرارت ملایم گذاشتم خودش آب انداخت و پخت و آبش کشیره شد و به روغن افتاد.نصف قاشق چایخوری رب زدم توش که در ترکیب با زعفرون رنگ نارنجی بده.من چون پیازاشو دوست داشتم ریختم رو برنج که بخوریمش.
    نام: P1170820.jpg نمایش: 2061 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    باران67, meli59, افسونی و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط بلور یخ نمایش پست ها
    من هر وقت برای خودمون باقلا پلو میزارم کته میکنم که خوشمزه تر باشه و بهمون بچسبه اولشم یه دونه پیاز کوچولو رو ریز ریز میکنم و تفت میدم و شوید خشک اضافه یه کمی هم شنبلیله خشک درحد خیلی خیلی کم کم که فقط عطر بده به غذا وتلخش نکنه مزشم عالب نشه توی شویدو پیاز ریخته و باهاشون یه تفت چند ثانیه ای و سریع اب جوش اضافه میکنم و نمک و برنج را ریخته و دست اخرباقل رو اضافه میکنم ی بار امتحان کنین خوشتون میاد
    اتفاقا ما هم شبیه این گاهی درست میکنیم.اسمشو گذاشتیم باقلی پلوی باقلی قاتوقی
    آخه مراحلش شبیه باقلی قاتوقه.سیر و (بجای پیاز که شما ریختین) با کره تفت میریم.باقلی که زودپز باشه و شوید خشک میریزیم و تفت میدیم (کمی.که شوید نسوزه) آب میریزیم. وقتی پخت و آبش کشیده شد با برنج آبکش کرده یا توی کته دم میکنیم.درست میگین.خیییلییی خوشمزه میشه.پیاز رو منم از این به بعد میریزم.راستش تا حالا به عقلم نرسیده بود.حتما خوب میشه چون به نظر من پیاز تو همه چی خوشمزه میشه.ممنون از این دستور.
    باران67 و mami 2m این نوشته را پسندیده.

  6. #390
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    باقالی پلو با ماهیچه




    روش پخت پلو:


    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    باقلا پلو (با مرغ یا گوشت) برای 6 نفر:
    3پ برنج
    3 پ باقلای سبز دو پوست کرده
    2 پ شوید ساطوری
    1ق چ زعفران
    روغن
    نمک
    باقلا پلو را همیشه با گوشت گوسفند یا بره یا مرغ درست میکنند.
    طرز تهیه:
    آبکش را در حوضچه ظرفشویی آماده کنید.از انجا که شوید ریز از سوراخ ابکش رد میشود بهتر است دیگ جاداری زیر ابکش بگذارید تا پس از ابکش کردن برنج بتوانید شوید را از اب برنج بگیرید و به ابکش برگردانید.
    3 لیتر اب را با اندکی نمک روی اتش تیز بجوش اورید.برنج خیسانده را در اب جوش بریزید.باقلا را اضافه کنید.پس از انکه دیگ باز به جوش امد کف برنج را بگیرید و با کفگیر دیگ را اهسته یک دور بگردانید.اتش را تیز نگه دارید
    پس از 12 دقیقه چند دانه برنج را از اب بگیرید و با انگشت یا دندان امتحان کنید همین قدر که استخوانی نباشد دیگ را در ابکش خالی کنید.چند لحظه پیش از ابکش کردن شوید را اضافه کنید.
    روی برنج یکی دو پارچ اب بریزید تا شوری و لعاب ان گرفته شود
    بچشید اگر شور بود یکی دو پارچ دیگر هم بریزید.ابکش را بردارید و گهواره کنید تا اب برنج گرفته شود و باقلا و شوید به طور یکنواخت در برنج پخش شود.
    دیگ را با شعله پخش کن روی اجاق بگذارید.1 پ اب روغن در دیگ داغ کنید برنج را با کفگیر روی اب روغن بریزید و کوت کنید.در دیگ را بگذارید.
    پس از انکه برنج دم بالا داد نیم پیمانه اب روغن داغ روی ان بدهید.
    اتش را کم کنید و دمکنی روی دیگ بگذارید.پس از 80-90 دقیقه پلو با ته دیگ امده است.هنگام کشیدن پلو زعفران را در 3-4 ق اب داغ حل کنید ودر کاسه بریزید و یک کفگیر از پلو بردارید و روی زعفران بریزید و زیر و رو کنید.
    پلو را در دیس بکشید.گوشت یا مرغ را روی ان بگذارید و با یکی دو کفگیر پلو بپوشانید سپس برنج زعفرانی را روی ان پخش کنید.
    اگر باقلای خشک به کار میبرید باید ان را در 6 پ اب و کمی نمک 20-15 دقیقه روی اتش ملایم بپزید سپس ابکش کرده و در برنج بریزید(در اب جوش)
    شوید خشک را هم بهتر است اول 1 ساعت در اب ولرم بخیسانید س با کفگیر بردارید و مانند شوید تازه در اب برنج بریزید
    و گر نه خشک میماند و عطر ان چنانکه باید در نمی اید.


    روش پخت ماهیچه:

    کف قابلمه روغن ریخته و پیاز فراوان خلال شده میریزم و ماهیچه ها رو روش قرار میدم و روی شعله متوسط قرار میدم تا پیاز همینطور که اب میشه عصاره و عطر خودش رو به گوشت بده و گوشت هم خوشمزه و خوش عطر بشه و هم سرخ بشه.
    فلفل سیاه و زردچوبه و اب زعفرون غلیظ روی گوشت میدم و خوب تفتش میدم.
    وقتی به این حد رسید اب میریزم و زمان میدم تا حسابی مغز پخت بشه.




    من با زودپز میپزم و حداقل دو ساعت زمان برا پختش میدم تا ماهیچه حسابی نرم و خوشمزه بشه.
    در اخر بهش نمک میزنم.
    اب خوشمزه و مقوی ماهیچه هم در ظرف جداگانه میکشم و سر سفره میبرم.
    احیانا اگه اضافه اومد هم داخل قالب یخ میریزم و فریز میکنم و به عنوان عصاره گوشت داخل غذاهام استفاده میکنم.





    behgol, Hope, *Afsaneh* و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Orchide آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    61
    پسند کرده
    13
    باقالي پلو با ته ديگ سيب زميني ، خوراك گوشت و ماست و خيار
    نام: image.jpg نمایش: 507 اندازه: 90.9 کیلو بایت
    باران67, Hope, آزاده 66 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    باقالی پلو با دستور لینک قبلیم باقالي پلو
    با این تزیین
    نام: 20141108-008.jpg نمایش: 1738 اندازه: 94.0 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    باران67, helia59, گیلاس من و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

صفحه 49 از 55 نخستنخست ... 3946474849505152 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما