نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1612Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 440
صفحه 42 از 55 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    باقالی پلو مثل همیشه

    برنج با باقالی آبکش کردم بعد لابلاش شوید ریختم و گذاشتم دم کشید

    نام: 20140530_130430.jpg نمایش: 336 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    nora1, DARYA DEL و amir mami این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    natty آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۵
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2453
    پسند کرده
    731
    منم وقتی برنج جوشید باقالی رو بهش اضافه کردم بعد شوید

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2014-05-06-0162.jpg
مشاهده: 576
حجم: 77.4 کیلو بایت
    مامان غزل, zardin و ostooreh این نوشته را پسندیده.

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    باقالی پلو با مرغ
    برنج و باقالی هارو با یه کم زردچوبه جوشوندم و بعد از صاف کردن ، شوید لابه لاش ریختم و دم کردم .

    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, Elsanaa, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4044
    پسند کرده
    2298



    باقالی تازه +شوید تازه +برنج (یعنی برنج و کته کردم بعد قابلمه رو عوض کردم نون برای ته دیگ گذاشتم و لابلای برنج شوید و باقالی ریختم)
    مامان غزل, zardin, raheleh_fenel و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17137
    پسند کرده
    20225
    باقالی پلو



    آب رو جوش میارم و بهش باقالی رو اضافه میکنم و به محض جوشیدم برنج خیس خورده رو هم اضافه میکنم و بعد از اماده شدن آبکش میکنم
    و روی حرارت لا به لا برنج و شوید خشک و دارچین میپاشم و دم میکنم - همون اول دم کردم هم تو یه ظرف اب رو روغن رو کمی میجوشنم و به کمک کف گیر سوراخ دار روی کل برنج میدم تا برنجم نرم و عالی در بیاد.
    با چلو گوشت سرو شد.

    لینک چلو گوشت
    http://mamisite.com/forum/t1948-p104...ml#post1048734


    samin93, نیکی گل, کیجا و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    باقالی پلو با ماهی سفید

    نام: IMG_8581[1].jpg نمایش: 509 اندازه: 96.0 کیلو بایت

    من برای مهمونیها شوید و باقالی رو با کمی روغن تفت میدم و بعد از آبکش کردن برنج، با برنج مخلوط میکنم

    اما برای خودمون به دلیل کمتر روغنی بودن غذا نزدیک آبکش کردن برنج باقالی رو بهش اضافه میکنم تا کمی نرم بشه .بعد از آبکش کردن برنج هم شوید خشک رو اضافه میکنم و مخلوط میکنم و همونطوری بدون روغن و ته دیگ دم میکنم

    البته اگه شوید تازه داشته باشم به همراه کمی پیازچه مخلوط میکنم که عالی میشه و طعم خیلی خوبی به باقالی پلو میده
    مامی رضا, ostooreh, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #335
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86639
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    باقلا پلو (با مرغ یا گوشت) برای 6 نفر:
    3پ برنج
    3 پ باقلای سبز دو پوست کرده
    2 پ شوید ساطوری
    1ق چ زعفران
    روغن
    نمک
    باقلا پلو را همیشه با گوشت گوسفند یا بره یا مرغ درست میکنند.
    طرز تهیه:
    آبکش را در حوضچه ظرفشویی آماده کنید.از انجا که شوید ریز از سوراخ ابکش رد میشود بهتر است دیگ جاداری زیر ابکش بگذارید تا پس از ابکش کردن برنج بتوانید شوید را از اب برنج بگیرید و به ابکش برگردانید.
    3 لیتر اب را با اندکی نمک روی اتش تیز بجوش اورید.برنج خیسانده را در اب جوش بریزید.باقلا را اضافه کنید.پس از انکه دیگ باز به جوش امد کف برنج را بگیرید و با کفگیر دیگ را اهسته یک دور بگردانید.اتش را تیز نگه دارید
    پس از 12 دقیقه چند دانه برنج را از اب بگیرید و با انگشت یا دندان امتحان کنید همین قدر که استخوانی نباشد دیگ را در ابکش خالی کنید.چند لحظه پیش از ابکش کردن شوید را اضافه کنید.
    روی برنج یکی دو پارچ اب بریزید تا شوری و لعاب ان گرفته شود
    بچشید اگر شور بود یکی دو پارچ دیگر هم بریزید.ابکش را بردارید و گهواره کنید تا اب برنج گرفته شود و باقلا و شوید به طور یکنواخت در برنج پخش شود.
    دیگ را با شعله پخش کن روی اجاق بگذارید.1 پ اب روغن در دیگ داغ کنید برنج را با کفگیر روی اب روغن بریزید و کوت کنید.در دیگ را بگذارید.
    پس از انکه برنج دم بالا داد نیم پیمانه اب روغن داغ روی ان بدهید.
    اتش را کم کنید و دمکنی روی دیگ بگذارید.پس از 80-90 دقیقه پلو با ته دیگ امده است.هنگام کشیدن پلو زعفران را در 3-4 ق اب داغ حل کنید ودر کاسه بریزید و یک کفگیر از پلو بردارید و روی زعفران بریزید و زیر و رو کنید.
    پلو را در دیس بکشید.گوشت یا مرغ را روی ان بگذارید و با یکی دو کفگیر پلو بپوشانید سپس برنج زعفرانی را روی ان پخش کنید.
    اگر باقلای خشک به کار میبرید باید ان را در 6 پ اب و کمی نمک 20-15 دقیقه روی اتش ملایم بپزید سپس ابکش کرده و در برنج بریزید(در اب جوش)
    شوید خشک را هم بهتر است اول 1 ساعت در اب ولرم بخیسانید س با کفگیر بردارید و مانند شوید تازه در اب برنج بریزید
    و گر نه خشک میماند و عطر ان چنانکه باید در نمی اید.

    دستور پخت گوشت و مرغ هم جداگانه میذارم براتون
    من واقعا ممنون اقای دریابندری هستم و عاشق این کتاب
    هر دستوری کلی نکته یاد میده و 1 مرجع جامع و کامل و بدون نقص هست.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ در ساعت ۰۳:۰۱ بعد از ظهر
    مامی رضا, amir mami, azmil و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #336
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86639
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    روش پخت گوشت:
    1 کیلو گوشت سردست یا سینه :چند پاره
    1 پیاز چارقاچ
    1 دسته کوچک چارسبزی(جعفری کرفس ترخون مرزه)
    1 هویج
    1 پر برگ بو
    نمک فلفل
    6 پ اب را به جوش اورید.گوشت را در اب جوش بیاندازید و کف ان را بگیرید سپس باقی اجزا را اضافه کنید و اتش را کم کرده در دیگ را بگذارید تا 90 دقیقه سپس گوشت را از اب بگیرید و برای چیدن در دیس بگذارید
    مامی رضا, رستگار, ostooreh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 42 از 55 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما