نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1612Likes

موضوع: باقالي پلو

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 440
صفحه 2 از 55 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: باقالي پلو

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    بچه ها من می خوام ته چین باقالی پلو با ماهیچه و یا باقالی پلو با ماهیچه درست کنم میشه در مورد تمام مراحلش بهم توضیح بدین چون من باقالی فریزر شده دارم و نمی دونم گوشت ماهیچه چه طور بپزم !!
    سلام فرزانه جون . من همیشه باقالی فریزری استفاده میکنم ... طرز پختشم که نوشتم . برای ماهیچه هم اول پیاز داغ درست کن .... زردچوبه و کلا ادویه بزن .... ماهیچه هاتو سرخ کن بذار یه کم آب بندازه بعد 1-2 تا لیوان اب بریز توش ... من اسرار خورشت مگی هم میریزم .... اگه نبود یه سیب زمینی بنداز که لعاب بده به غذات تازه بعدشم سیب زمینیش بسیار خوشمزه میشه ... همین دیگه 1 ساعت و نیم 2 ساعت بطور تقریبی با شعله ی کم میپزه . برای ته چین کردنش کمکت نمیکنم چون خودمم بلد نیستم :دی
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    finland
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: باقالي پلو

    اینم باقالی پلو من با ماهیچه و صد البته با باقالی فریز شده




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ای کاش حدیث کوچ ما کم میشد [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]دیواره این قفس پر از در میشد[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]من مانده ام و خیال سبز چمنی [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ایکاش دلم شبـــــی کبوتـر میشد .[/HIGHLIGHT]

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: باقالي پلو

    دوست جونا ، ما به باقالی پلو علاوه بر شوید خشک سبزی پلویی هم می ریزیم. یعنی وقتی برنج داره می جوشه ولی هنوز مغزش سفته سبزی پلویی و باقالی را اضافه می کنیم( اگه باقالی تازه نباشه و فریزری باشه قبلا توی یک ظرف آبجوش بصورت جداگانه می پزیم و به اصطلاح کفش رو می گیریم ضمن اینکه یه آب زرد رنگی میندازه که یه خورده تلخش می کنه ولی اگه جدا پخته بشه در حدی که نرم بشه و آبکش بشه بهتره و تلخیش از بین میره) بعدم موقه دم اومدن بهش کره یا روغن کرمانشاهی میزنیم . شمالی ها برگ سیر رو هم جداگانه خورد می کنن و لابه لای پلو میدن البته مقدارش خیلی کمه و فقط برگشه

  4. #12
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    Re: باقالي پلو

    باقلا پلوی من که نیمی از شوید رو با زردچوبه تفت دادم تا یه مقدار فسفری رنگ بشه برنجم

    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    47
    پسند کرده
    70

    Re: باقالي پلو

    یه تجربه هم از من داشته باشید برای فریز کردن باقالی : بعد از گرفتن پوست باقالی تو یه قابلمه آب رو بذارین جوش بیاد ، بعد باقالی ها رو اضافه کنین و دوباره صبر کنین تا جوش بیاد یکی دو قل که زد تو آبکش بریزن و روش آب سرد بدین . این کار رو شوک دادن میگن که باعث میشه باقالی هاتون سبز و خوشرنگ بشه و موقع پخت بدون اینکه وا بره کاملا" نرم باشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بيانديش چه چيزي بهترين است ؟....................... آنرا برايت آرزو ميكنم ( شكسپير )

  6. #14

    Re: باقالي پلو

    جالبه که من تازه امروز برای اولین بار این تاپیکو میبینم .حالا روش من

    من باقالی رو چه تازه باشه و چه خشک یا فریز شده جداگانه میپزم با نمک که وقتی باقالی نرم شد نمکو میزنم بعد برنجو که حتما با آب ولرم ونمک فراوون خیسوندم توی قابلمه ای که آبش جوش اومده میریزم و یکم زنده برنجو بر میدارم ولی قبل از برداشتن برنج و در یکی دوقل آخر باقالی رو بهش اضافه میکنم و با کفگیر یه هم میزنم که قاطی بشن و روی آبکش میریزم .بعد قابلمه رو میزارم رو شعله داغ شه که اگه تفلون باشه نیازی نیست بعد کفش روغن میریزم روغن هم که یه خورده داغ شد بستگی به میزان برنج نصف یا یه لیوان آب میریزم و شروع میکنم مخلوط برنج وباقالی رو با کفگیر توی قابلمه میریزم دوسه تا کفگیر میریزم و مقداری شوید خشک میدم روش به همین ترتیب تا آخر درشو میبندم شعله رو زیاد میکنم تا به بخار بیفته بعد دمکنی براش میزارم.آخر سر هم روغن داغ میدم روش.اگه دوست داشتین مجلسی تر باشه وقتی برنجو دم میکنین نزدیک کشیدن برنج کمی زعفرون آبکرده بدین روی برنج توی قابلمه.

    برای عدس پلو و لوبیاپلو(چشم بلبلی)باز همینکارو میکنم اول عدس یا لوبیا رو با نمک میپزم جوش آخری که میخوام برنجو بردارم صاف کنم عدس یا لوبیا رو میریزم توش بعد صاف میکنم حالا اگه میخواین برنجتون رنگ بگیر با همون آبشون بریزن توی قابلمه برنج ولی اگه دوست دارین برنجتون سفید بمونه آبش رو خالی کنید بعد بریزید توی قابلمه برنج و قاطی کنید .

    اضافه کردن آبلیمو به برنج برای هر جور پلویی که میخواید درست کنید از وار فتن برنج جلوگیری میکنه و برنج سفید و قد کشیده میشه و اگه برنجو توی ظرف روی میدرستید آبلیمو باعث میشه ظرفتون در اثر جوشیدن آب سیاه نشه.

    یه نکته برای خوشمزه شدن برنجاتون:وقتی برنجو آبکش میکنید یه کم ازش بچشید و بذارید کمی خوش نمک باشه یعنی نمک برنج کم نباشه برنج کم نمک بیمزه ست.
    یه نکته دیگه اینکه آب روغن دادن روی برنج به اندازه ی روغن داغ دادن برنجو خوشمزه نمیکنه . روغن داغ باعث میشه که بوی عطر برنج بلند شه (کاملا سنتی!!).
    باران67 و عطر سیب این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10399
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: باقالي پلو

    باقالی پلو با قلبهای زعفرونی ...

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #16
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10399
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: باقالي پلو

    باقالی پلو با زبان ...


    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 2 از 55 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما