نمایش نتایج: از 1 به 8 از 35
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۲, ۰۸:۲۳ قبل از ظهر #1مدیر بازنشسته
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 184
- میزان امتیاز
- 7
- پسند شده
- 241
- پسند کرده
- 0
كباب پلو خوشمزه و مقوی براي نی نی ها
مواد لازم
برنج
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده
سیب زمینی
گوجه فرنگی
نمک و فلفل
زرد چوبه
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک وفلفل و زردچوبه خوب ورز میدیم(مقدار پیاز همون مقدار کباب تابهای است)
برنج رو ابکش میکنیم ته قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی ورقه ورقه شده میچینیم(همون ته دیگ سیب زمینی) یه لایه برنج رو سیب زمینی ها میریزیم گوشت آماده شده رو به صورت گرد گرد رو برنج چیده و یه لایه برنج دیگه روش میریزیم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و یه لایه میچینیم بقیه برنج رو هم روش می ریزیم. و دم میکنیم
توجه
1- چون کبابها با بخار برنج می پزن نباید رو هم گذاشته بشن و برای اینکه خوب بپزن بهتر تو
ماهیتابه در دار و با شعله کم دم کنیم
2-برا این پلو بهتر برنج رو کمی زنده تر ورداریم
2- به دلخواه میتونین یه لایه سماق هم به برنجتون اضافه کنین
www.saranserve.com
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۰۸:۱۵ قبل از ظهر #2مدیر بازنشسته
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 184
- میزان امتیاز
- 7
- پسند شده
- 241
- پسند کرده
- 0
Re: یه پلو خیلی ساده خوشمزه و مقوی برا نی نی مامانیا
نوشته اصلی توسط mahshid7
نوشته اصلی توسط aram_khp
و اما ارام جونم بین خودمون باشه من و آقای همسر بیشتر از پسرم این پلو رو دوست داریمدرست کردی بیخبرمون نذار
نوشته اصلی توسط aram_khp
آرام جونم نوش جونت
من به خاطر پسرم همیشه کبابارو خام میزارم ولی حتما سرخ کردش هم خوشمزه میشه امتحانش میکنم
راستی سماقو به کبابت زدی یا یه لایه رو برنج ریختی
نوشته اصلی توسط aram_khp
نوشته اصلی توسط homa2
نوش جونتون . از پیشنهاد خوبت هو ممنون
نوشته اصلی توسط baran13527
نوشته اصلی توسط جودی ابوت
www.saranserve.com
-
۱۳۹۰/۰۴/۲۴, ۰۹:۱۵ بعد از ظهر #3عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 16
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 2
- پسند کرده
- 0
ساران جان، ممنون از دستورت خیلی* عالی* بود، برای اولین بار درست کردم ، شوهرم و پسرم سوال کردند ناهار چیه؟ من هم گفتم پلو کباب، سر ناهار گفت پس چرا یک قابلمه روی گاز است پس کبابها کوو؟ وقتی* غرض آوردم قابلمه را برگرداندم مثل ته چین براشون جالب بود ، و خیلی* خوششون اومد ،من هم اول کبابها و گوجه*ها را آماده کردم بعد روی برنج گذاشتم روی هر کباب هم یک گوجه گذاشتم ،
ممنون از دستورت
-
۱۳۹۱/۰۱/۱۲, ۱۲:۰۴ بعد از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 145
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 55
- پسند کرده
- 0
خيلي وقته كسي اينجا سر نزده ولي بازهم ميگم چون حيفه نگم! كساني كه اين مدلي درستش كنند ديگه تا آخر مشتريش مي مونند . ما به اين غذا مي گيم ته چين گوشت چرخ كرده! من درآورديه ديگه! ما با نمك كم و پياز كبابها رو درست مي كنيم( يعني گوشت خام و پياز و نمك كم رو ورز داده و گردالي گردالي مي كنيم) و بعد ادويه مخصوصمون رو كه يك جاي ديگه هم گفتم روش مي پاشيم . كه شامل مخلوطي از نمك فلفل قرمز و سياه و دارچين و مهمتر از همه اينها گردغوره است ، كه اين آخري هم توي بعضي مغازه ها شايد پيدا بشه . ما كه هر سال وقت اومدن غوره كمي گرد غوره درست مي كرديم . اين ادويه رو روي هر دو لايه كباب يعني پشتو روش مي ريزيم . من كه يك لايه پر مي ريزم . بعد از پخت باعث مي شه يك لايه تيره روي كباب باشه كه...
كباب هاي ادويه زده لاي برنج و بدون گوجه دم. فوق العاده مي شه . ترشيش و تنديش بسته به سليقتون فرق مي كنه ديگه. ولي چيزي از ادويه رو حذف نكنيد ابدا. بريد حالشو ببريد.
اين ادويه مؤجزست. مامان من اين غذارو قبلا با گوشت استيك شده و نازك كرده گوسفندي لاي برنج درست مي كرد كه ديگه حرف نداشت ولي درد سر پختش بيشتر بود . اين خيلي سريع و راحته. در ضمن نمك توي كباب رو حتما حواستون باشه چون خود ادويه هم نمك داره
-
۱۳۹۱/۰۲/۰۲, ۱۱:۴۴ قبل از ظهر #5عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 296
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 462
- پسند کرده
- 706
-
۱۳۹۱/۰۳/۱۴, ۰۸:۳۲ قبل از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 2,980
- میزان امتیاز
- 15
- پسند شده
- 904
- پسند کرده
- 99
این غذا هم خیلی خوشمزه و هم خیلی مقویه و من این غذا رو از مادرم یاد گرفتم ...
و ترتیب لایه ها به این صورت بود که برنج ,پیاز ریز خرد شده ,گرد غوره ,مخلوط گوشت چرخ کرده و نمک و پیاز رنده شده و کمی فلفل سیاه ورز داده شده (همون کباب تابه ای) ,گرد غوره ,پیاز ریز خرد شده و دوباره برنج ...
و معمولا هم اون لایه برنج زیری رو که عصاره گوشت رو به خودش گرفته بود میدادن به کوچولوهای خونه !
پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...
-
۱۳۹۱/۰۴/۲۳, ۱۰:۳۲ بعد از ظهر #7
Re: كباب پلو خوشمزه و مقوی براي نی نی ها
ساران عزيز ممنون بابت دستور غذاي خوشمزت
منم اين غذا رو درست كردم خوشمزه شده بود فقط نميدونم چرا كباباي گرداليم انقدر سفت شده بود؟؟؟؟
اگه كسي دليلشو ميدونه لطفاً راهنماييم كنه
بازم ممنون :*
-
۱۳۹۱/۰۸/۲۳, ۰۸:۱۸ بعد از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 348
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 485
- پسند کرده
- 158
من هم دیشب این غذای بسیار راحت وخوشمزه را درست کردم البته من روی برنج آب زعفران هم ریختم خیلی عالی بود حتما درست کنید.
وای عاشقشم عالیه این رب یکبار خوردم ولی محشره ...
رب غوره