نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 210
صفحه 9 از 27 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    کالباس مرغ !!



    خیلی خوب بود ... 2 بار درست کردم ... قارچ نریختم ... بچه ها دوس ندارن

    من همینطوری چشمی ریختم

    حدود 300 گرم سینه مرغ بود
    آرد 1 ق غذاخوری پر
    سیر 5 حبه
    فلفل و نمک و جوزبویا و خردل و زنجبیل
    یخ خرد شده 3 قاشق حدودا
    پسته 10 تا


    یه بارتوی یه کیسه ی نخی ریختم یه بار ته نایلون ...نایلون بهتربود چون بعد پخت نمیچسبه به کالباس ولی پارچه رو وقتی جدا میکردم سطح کالباس صاف درنمیاد...می چسبه

    40 دقیقه بخارپز...3 ساعت یخچال
    Andrew, beautiful_lie و samane0101 این نوشته را پسندیده.
    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    دوستان سلام من امروز کالباس مرغ درست کردم بیشتر با تکیه بر دستور روژان جون ولی ادویه ها چشمی بود جوز را 1 عدد رنده کردم و خردل و زنجبیل و کمی شیر خشک همه چیش خوب بود و تو ساندویچ معلوم نمیشد اما وقتی خالی میخوردی ته مزه اش به تلخی میزد آیاجوز زیاد ریختم یا به خاطر خردله؟در ضمن از نظر من 5 حبه سیر کم بود .

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    فاطمه جون 1 جوز بویا خیییییییلی زیاده !! احتمالا خردل هم زیاد بوده !!

    امضا:آشپزچشمی !!!!!
    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7395
    پسند کرده
    6515

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    ممنون روژان عزيز ،شك خودمم بيشتر به خردله ،آخه وقتي جوز بويا خريدم تا بو كردم گفتم چقد بو كالباس ميده حدس زدم ادويه غالب بايد جوز باشه برا همين هي رنده كردم تا بوش مثل بيروني ها بشه!!!
    beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عسل60 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام من طبق دستور مریم گلی درست کردم ولی افتضاح شد

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    راضیه جون لطف میکنی بگی از چه ادویه ای وچقدراستفاده کردی اخه شف طیبه عزیزهیچ ادویه یاحتی سیر هم اضافه نکرده واین که چرا دستور سوسیس رو توی قسمت کرانچی مرغ گذاشتن//؟
    دل رازعلی اگربگیرم چه کنم
    بی مهر علی اگر بمیرم چه کنم

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط *شمیم*
    نقل قول نوشته اصلی توسط baharAtena
    سلام خانم گلا میخواستم بپرسم یخ رو واسه چی میریزیم تو کالباس ؟ چکارش میکنه ؟
    و یخها باید چه اندازه باشن ؟ مرسی بوس

    استفاده از یخ به خاطر حفره هایی هست که در کالباش به وجود میاد و طبیعی تر یا به قولی شکل بازاری میگیره و گرنه کار به خصوصی انجام نمیده


    علاوه بر شکل ظاهری مطمئنا دلیل دیگه ای هم برای یخ توی دستور کالباس وجود داره که این جواب شما رو میده :


    نقل قول نوشته اصلی توسط saran
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    خانوما کسی میدونه دلیل استفاده *یخ * توی تهیه کالباس چیه؟؟؟؟
    فاطمه جان برای کنترل دما حین پخت کالباس استفاده میشه یعنی یخ دمای داخلی کالباس رو یواش یواش میبره بالا( با اب شدن) و کالباس مغز پخت میشه
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    402
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    3 دستور مختلف تهیه سوسیس کالباس در منزل را برای شما عزیزان گردآوری نموده ایم. امیدواریم مورد توجه قرار گیرد

    دستور 1:
    مواد لازم :
    گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
    سیر : 3 حبه
    زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
    آرد : 3 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
    نمک : 1 قاشق مربا خوری
    دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
    زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
    هل : 5/0 قاشق مربا خوری
    میخک : اندازه ی یک عدس
    جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
    ( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

    دستور شماره 2:
    شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
    آرد سفید نصف پیمانه
    یخ حدودا 2 پیمانه
    سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
    نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
    قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
    سیر به میزان دلخواه

    سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه.

    دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است

    دستور شماره 3:
    امروز من هم طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذارم كه می تونین با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست كنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.

    این دستور رو من از یكی از دوستانم گرفتم..... تذكری كه ایشون برای این دستور داده بود این بود كه به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند دستور نباید بكنیم و باید اون طور كه خودمون دوست داریم ادویه ها رو كم و زیاد كنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش كنیم!!!!!!!!!
    این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
    یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این كه برای درست كردن كالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد تا جایی كه ممكنه دستورهایی كه براتون می گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.

    مواد لازم:
    فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو
    سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)
    آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم
    زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
    یخ: 6 تكه
    جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
    تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری
    شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان
    فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
    نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه
    دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
    زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
    هل : نصف قاشق مربا خوری
    میخک : نوك قاشق مرباخوری
    جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)
    آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
    اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
    روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
    كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
    دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید
    پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید
    قارچ: به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم.

    سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........

    سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.

    البته من خودم یك نوع دیگه كالباس درست كردم كه از نوع اول به مراتب كارمندی تر هست..... من یك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من همیشه گوشت رو به اندازه ی غذای دو نفر داخل كیسه می ریزم و فریز می كنم بنابراین وزنش نكردم) یك بار كه تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمك و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط كردم.......

    مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل كیسه ی پلاستیكی ریختم و به صورت استوانه بستمش..... كیسه رو باز داخل چند كیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند.....

    بعد داخل یخچال و همین كه سرد شد سروش كردیم...... قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود.....داخل ساندویچ به همراه كاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!
    http://www.irannaz.com/news_detail_13273.html
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 27 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما