نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 210
صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    خانومای هنرمند سلام
    از اشناییم با مامی سایت خیلی خوشحالم اولین ارسالم رو اینجا انجام میدم چون پسر کوچولوی سختگیرم از کالباس خونگی بشدت استقبال کرد و کلی خوشش اومد و کلی مامانی رو بوسید. از ساجده عزیز ویژه تشکر میکنم چون طبق دستور ایشون عمل کردم و بسیار خوب و راحت بود من البته نسبت گوشت و مرغ رو تقریبا مساوی زدم و از گوشت کوب برقی بجای چرخ گوشت استفاده کردم که کارم راحتتر بشه ولی مزش خوب بود وقتی پسرک 4 ساله شیطون و عاشق کالباس بگه خوبه حتما خوبه
    بازم متشکرم
    به مامانای دیگه هم توصیه میکنم حتما درست کنین چیز جالبیه من تصمیم گرفتم زیاد زیاد درست کنم چون روغن هم نداره و ابپز هستش برای مصرف بزرگترا هم خوبه
    راستی دوستان کسی فریز کرده این کالباسای خونگی رو؟ مثلا برای مصرف دو هفته میشه درست کرد و فریز کرد؟
    موفق باشین

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    بچه ها کالباس درست کردم الان داره میجوشه من هم تو سلفون گذاشتم وبعد تو یه ورق آلمینیوم از اون صخیم ها !اشکال نداره ؟

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    دوستان بهتون پیشنهاد میدهم به جای سلفون از پوست مرغ سالم ( بدون پارگی ) استفاده کنید
    Andrew و مامان ناز مهدی این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,251
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    3164
    پسند کرده
    17098

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط baharAtena
    سلام خانم گلا میخواستم بپرسم یخ رو واسه چی میریزیم تو کالباس ؟ چکارش میکنه ؟
    و یخها باید چه اندازه باشن ؟ مرسی بوس

    استفاده از یخ به خاطر حفره هایی هست که در کالباش به وجود میاد و طبیعی تر یا به قولی شکل بازاری میگیره و گرنه کار به خصوصی انجام نمیده
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام...با عرض تشکر فراوان از تمامی عزیزانی که تو این تاپیک اطلاعاتشون رو در دسترس بقیه می ذارن می خواستم بگم که عالییییییییییییییییی بود...خانواده خودم و همسری داشتن از خوشحالی پر در میاوردن و خیلی از طعمش خوششون اومده بود..من با توجه به دستورهایی که دوستان گذاشته بودن به این روش درست کردم:
    250گرم گوشت مرغ
    50 گرم گوشت گوسفند بدون چربی
    1 عدد زرده تخم مرغ
    1 ق مربا خوری آرد
    1 قاشق مربا خوری روغن
    1 عدد قارچ رنده شده
    خلال پسته به میزان دلخواه
    ادویه دلخواه شامل نمک..فلفل قرمز و سیاه..دارچین..پودر سیر و خیلی کم آویشن
    گوشت مرغ و گوسفند رو توی غذاساز انداختم و وقتی خوب مخلوط و چرخ شدن به ترتیب زرده تخم مرغ،روغن و آرد رو اضافه کردم و بعد نمک و ادویه رو مطابق ذائقه مون تنظیم کردم..بعد قارچ رنده شده و پسته خلال شده رو ریختم و با قاشق هم زدم..مواد مخلوط شده رو به صورت لوله ای توی کاغذ آلومینیوم پیچیدم و 1 ساعت توی بخارپز گذاشتم..قصد داشتم 2 ساعت بذارم توی یخچال اما به خاطر عجله ی پدر شوهر گرامی نیم ساعت یخچال و نیم ساعت فریزر گذاشتم..بعد از تو کاغذ در آوردم و برش زدم و بسیار عالی و خوشمزه بود...
    راستی به نظرم اگه 2 ساعت تو یخچال بمونه بهتره چون دور کالباسم بعد از خنک شدن خیلی کم خیس شده بود و من فکر می کنم به علت سرد شدن سریع داخل فریزر باشه
    Andrew و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  6. #54
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    ناز بانو جان پودر سیر یا سیر نزدی؟؟
    غذا
     
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط مام بهار
    ناز بانو جان پودر سیر یا سیر نزدی؟؟
    بهار جون پودر سیر استفاده کردم..تو قسمت ادویه ها نوشتم

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    من برای درست کردن کالباس از اولین دستور همین تاپیک که دستور مریم گلی عزیزه استفاده کردم ....
    بی نهایت راحت و خوشمزه ....
    این هم لینک
    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    در ضمن من به جای شیر خشک نیدو از شیر خشک بچه استفاده کردم و باز هم عالی بود









    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۱۰:۰۵ بعد از ظهر
    دوقلوها, sara chef, Andrew و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما