نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1101Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 214
صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    خانومای هنرمند سلام
    از اشناییم با مامی سایت خیلی خوشحالم اولین ارسالم رو اینجا انجام میدم چون پسر کوچولوی سختگیرم از کالباس خونگی بشدت استقبال کرد و کلی خوشش اومد و کلی مامانی رو بوسید. از ساجده عزیز ویژه تشکر میکنم چون طبق دستور ایشون عمل کردم و بسیار خوب و راحت بود من البته نسبت گوشت و مرغ رو تقریبا مساوی زدم و از گوشت کوب برقی بجای چرخ گوشت استفاده کردم که کارم راحتتر بشه ولی مزش خوب بود وقتی پسرک 4 ساله شیطون و عاشق کالباس بگه خوبه حتما خوبه
    بازم متشکرم
    به مامانای دیگه هم توصیه میکنم حتما درست کنین چیز جالبیه من تصمیم گرفتم زیاد زیاد درست کنم چون روغن هم نداره و ابپز هستش برای مصرف بزرگترا هم خوبه
    راستی دوستان کسی فریز کرده این کالباسای خونگی رو؟ مثلا برای مصرف دو هفته میشه درست کرد و فریز کرد؟
    موفق باشین

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    بچه ها کالباس درست کردم الان داره میجوشه من هم تو سلفون گذاشتم وبعد تو یه ورق آلمینیوم از اون صخیم ها !اشکال نداره ؟

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    دوستان بهتون پیشنهاد میدهم به جای سلفون از پوست مرغ سالم ( بدون پارگی ) استفاده کنید
    Andrew و مامان ناز مهدی این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,196
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    3228
    پسند کرده
    18060

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط baharAtena
    سلام خانم گلا میخواستم بپرسم یخ رو واسه چی میریزیم تو کالباس ؟ چکارش میکنه ؟
    و یخها باید چه اندازه باشن ؟ مرسی بوس

    استفاده از یخ به خاطر حفره هایی هست که در کالباش به وجود میاد و طبیعی تر یا به قولی شکل بازاری میگیره و گرنه کار به خصوصی انجام نمیده
    Andrew و Mrs Razieh این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    684

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام...با عرض تشکر فراوان از تمامی عزیزانی که تو این تاپیک اطلاعاتشون رو در دسترس بقیه می ذارن می خواستم بگم که عالییییییییییییییییی بود...خانواده خودم و همسری داشتن از خوشحالی پر در میاوردن و خیلی از طعمش خوششون اومده بود..من با توجه به دستورهایی که دوستان گذاشته بودن به این روش درست کردم:
    250گرم گوشت مرغ
    50 گرم گوشت گوسفند بدون چربی
    1 عدد زرده تخم مرغ
    1 ق مربا خوری آرد
    1 قاشق مربا خوری روغن
    1 عدد قارچ رنده شده
    خلال پسته به میزان دلخواه
    ادویه دلخواه شامل نمک..فلفل قرمز و سیاه..دارچین..پودر سیر و خیلی کم آویشن
    گوشت مرغ و گوسفند رو توی غذاساز انداختم و وقتی خوب مخلوط و چرخ شدن به ترتیب زرده تخم مرغ،روغن و آرد رو اضافه کردم و بعد نمک و ادویه رو مطابق ذائقه مون تنظیم کردم..بعد قارچ رنده شده و پسته خلال شده رو ریختم و با قاشق هم زدم..مواد مخلوط شده رو به صورت لوله ای توی کاغذ آلومینیوم پیچیدم و 1 ساعت توی بخارپز گذاشتم..قصد داشتم 2 ساعت بذارم توی یخچال اما به خاطر عجله ی پدر شوهر گرامی نیم ساعت یخچال و نیم ساعت فریزر گذاشتم..بعد از تو کاغذ در آوردم و برش زدم و بسیار عالی و خوشمزه بود...
    راستی به نظرم اگه 2 ساعت تو یخچال بمونه بهتره چون دور کالباسم بعد از خنک شدن خیلی کم خیس شده بود و من فکر می کنم به علت سرد شدن سریع داخل فریزر باشه
    Andrew و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.

  6. #54
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,138
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1498
    پسند کرده
    1162

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    ناز بانو جان پودر سیر یا سیر نزدی؟؟
    غذا
     
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    684

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط مام بهار
    ناز بانو جان پودر سیر یا سیر نزدی؟؟
    بهار جون پودر سیر استفاده کردم..تو قسمت ادویه ها نوشتم

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    152
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    من برای درست کردن کالباس از اولین دستور همین تاپیک که دستور مریم گلی عزیزه استفاده کردم ....
    بی نهایت راحت و خوشمزه ....
    این هم لینک
    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    در ضمن من به جای شیر خشک نیدو از شیر خشک بچه استفاده کردم و باز هم عالی بود









    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۱۰:۰۵ بعد از ظهر
    دوقلوها, sara chef, Andrew و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 7 از 27 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما