نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 210
صفحه 6 از 27 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    دوستان اینم از کالباس مرغ دستورشو تو پستای قبلی گذاشتم


    بسیار عالی و خوشمزه هس حتمن امتحان کنین
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ساجده
    ببخشید من هرچه گشتم لینگش پیدا نکردم

    کالباس خانگی


    1..تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری اسیاب شده 1/
    2..تخم کرفس2 قاسق چایخوری پودر شده
    3..میخک 1عدد را بکوبید
    4..جوز هندی 1/4قاشق چایخوری پودر شده
    5..فلفل سیاه ونمک به دلخواه
    6..هل اسیاب شده 1/2قاشق چایخوری
    7..دارچین 1/4قاشق چایخوری
    8..زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
    9..1/3از یک فلفل دلمه ای
    10..قارچ 5عدد
    11..سیر 3حبه
    12..زرده تخم مرغ 3عدد
    14..روغن مایع 3قاشق غذاخوری
    15..پودر اویشن 1/2قاشق چایخوری
    16..گوشت سینه مرغ سه بار چرخ کرده 1کیلو و100گرم گوشت قرمز که با سینه مرغ 3بار چرخ شده
    17..هویچ نیمه پز نگینی خرد شده 2عدد
    18..ارد 2قاشق غذاخوری
    سیر+فلفل دلمه ای +3عدد قارچ را همراه گوشت چرخ کنید
    2عدد قارچ را خرد کنید و با هویچ مخلوط و به همراه بقیه ادویه ها وزرده تخم مرغ به گوشت چرخ شده مخلوط کنید و داخل فویل بگذارید و مثل شکلات بپیچانید ودوباره به داخل سلفون پیچ کنید و مطمئن باشید که اب نفوذ نمی کند در ظرف پر ابی که می جوشد مدت 2 ساعت بگذارید وبعد از این مدت 4 ساعت هم داخل یخچال بماند و بعد از این مدت فویل را باز کنید
    [http://www.mamipic.com/share-5351_4EC87FDD.html|
    این نوع کالباس خونگی خیلی عالی و سالمه فقط یه مشکل بزرگی داره واونم پیچیدنش توی سلفون وقراردادنش توی آب داغه که بسیارخطرناکه.حالا دوست داشتم ببینم این که اول توفویل بپیچیم و بعدسلفون همونطورکه شماتوضیح دادی دیگه اون مشکل رونداره؟ اگه نداشته بشه که خیلی خوب میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نیا باران
    زمین جای قشنگی نیست
    من ازاهل زمینم
    خوب میدانم که گل درعقدزنبوراست
    ولی سودای بلبل داردوپروانه راهم دوست میدارد

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    کالباس خانگی


    1..تخم گشنیز 1/2 قاشق چایخوری اسیاب شده 1/
    2..تخم کرفس2 قاسق چایخوری پودر شده
    3..میخک 1عدد را بکوبید
    4..جوز هندی 1/4قاشق چایخوری پودر شده
    5..فلفل سیاه ونمک به دلخواه
    6..هل اسیاب شده 1/2قاشق چایخوری
    7..دارچین 1/4قاشق چایخوری
    8..زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
    9..1/3از یک فلفل دلمه ای
    10..قارچ 5عدد
    11..سیر 3حبه
    12..زرده تخم مرغ 3عدد
    14..روغن مایع 3قاشق غذاخوری
    15..پودر اویشن 1/2قاشق چایخوری
    16..گوشت سینه مرغ سه بار چرخ کرده 1کیلو و100گرم گوشت قرمز که با سینه مرغ 3بار چرخ شده
    17..هویچ نیمه پز نگینی خرد شده 2عدد
    18..ارد 2قاشق غذاخوری
    سیر+فلفل دلمه ای +3عدد قارچ را همراه گوشت چرخ کنید
    2عدد قارچ را خرد کنید و با هویچ مخلوط و به همراه بقیه ادویه ها وزرده تخم مرغ به گوشت چرخ شده مخلوط کنید و داخل فویل بگذارید و مثل شکلات بپیچانید ودوباره به داخل سلفون پیچ کنید و مطمئن باشید که اب نفوذ نمی کند در ظرف پر ابی که می جوشد مدت 2 ساعت بگذارید وبعد از این مدت 4 ساعت هم داخل یخچال بماند و بعد از این مدت فویل را باز کنید
    [|



    //www.mamip
    Andrew, باران67 و marie این نوشته را پسندیده.
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: امـــــــــــــــروز غذا چی پختی ؟؟؟؟

    [quote=بهار60]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "ساجده":ymw130v0
    این نوع کالباس خونگی خیلی عالی و سالمه فقط یه مشکل بزرگی داره واونم پیچیدنش توی سلفون وقراردادنش توی آب داغه که بسیارخطرناکه.حالا دوست داشتم ببینم این که اول توفویل بپیچیم و بعدسلفون همونطورکه شماتوضیح دادی دیگه اون مشکل رونداره؟ اگه نداشته بشه که خیلی خوب میشه[/quote:ymw130v0]
    بهارجون من اول توی فویل پیچیدم وبعد دورش سلفون کشیدم
    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    681

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام دوستان..نمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی جای دیگه ای برای طرح کردنش پیدا نکردم... می خواستم ببینم کسی طرز تهیه ماکارونی رو تو خونه بلده؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atena711 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    252
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    27

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام خانم گلا میخواستم بپرسم یخ رو واسه چی میریزیم تو کالباس ؟ چکارش میکنه ؟
    و یخها باید چه اندازه باشن ؟ مرسی بوس
    عشق یعنی نگاه کردن تو چشمای خندون یه کوچولوی 6 ماهه.چون مطمئنی نه رنگ و ریایی توشه.نه دروغ و کلکی.نه کینه و حسدی.نه پنهون کاری

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    798
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    2738

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    وااااااااااااای چه عالیه ! دست همگی درد نکنه
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سوسیس خانگی

    سردست گوساله 1 کیلو
    قلوه گاه گوسفندی 600 گرم
    پیاز رنده شده 100 گرم
    سیر 50 گرم
    گشنیز ساطوری 150 گرم
    ارد سوخاری 100 گرم
    اویشن 1 قاشق سوپخوری
    تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
    میخک 1/2 قاشق چای خوری
    جوز هندی 1/2 قاشق چای خوری
    نمک 2 قاشق سوپخوری
    فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    گوشت را 3 بار چرخ کرده، آب پیاز را هم کمی میگیریم و با سیر و آرد سوخاری و گشنیز ساطوری و تمام ادویه ها به گوشت اضافه کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه ورز میدهیم البته میتوانیم از غذاساز هم در این مرحله استفاده کنیم، سپس مواد را به شکل سوسیس در آورده و دور آن را سلفون می پیچیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در بخار پز می پزیم.

    Andrew, باران67, samane0101 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 27 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما