نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 210
صفحه 5 از 27 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    اینم از کالباس من با دستور مریم گلی عزیز
    من پودر خردل و زنجبیل نداشتم فقط پودر سیر و فلفل قرمز زدم
    خیلی خوشمزه شده بود ولی خواهرم می گفت ملایم شده یعنی مثل کارخونه ای ها تند نیس
    فکر کنم پودر زنجبیل و خردل بیشتر شبیه مزه ی بیرونش می کنه حالا رفتم خریدم این دفعه اونطوری درست کنم

    منم سرخش کردم
    خیلی مغز پخت نشده بود با اینکه 20 دقیقه گذاشتم
    ولی کلاً سرخ شده خوشمزه تر میشه
    کلاً همه راضی بودن
    بابام که کلی ذوق زده شده بود


    >
    sara chef, Andrew, beautiful_lie و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    واقعا از شكسته نفسي شما اساتيد فن در عجبم! به جاي پاسكاري جواب ما را بديد مگر نه ........
    هم اكنون نيازمند ياري كالباسيتون هستيم!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۲
    محل سکونت
    وین
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    یه سوال اینکه برای شیر خشک یکی از دوستان گفته شیر خشک نیدو ولی اینجا همجین چیزی نداره من میتونم از پودر شیر استفاده کنم یا
    [HIGHLIGHT=#dbeef3][HIGHLIGHT=#ccc1d9][HIGHLIGHT=#b8cce4]عشق کوچه باغیست که از خواب خدا سبزتر است و در ان عشق به اندازه پرهای صداقت آبیست [/HIGHLIGHT] [/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]

  4. #36

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghande asal
    یه سوال اینکه برای شیر خشک یکی از دوستان گفته شیر خشک نیدو ولی اینجا همجین چیزی نداره من میتونم از پودر شیر استفاده کنم یا
    قند عسل جان
    اخرین پست صفحه اول این تاپیک شاید بهت کمک کنه....
    پست مهنوش جون
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    23

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام دوست جونا نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم واسه یان اینجا گذاشتم من از هایپر استار از این سوسیس لبنانی های آماده گرفتم که گوشت چرخ کرده و سبزیجات و..داخلشه نمیدونید چه طوری باید درسش کنم؟؟؟

    همینطوری سرخ کنم کافیه خوب پخته میشه؟در ظرفو باید بذارم یا نه.ممنون از کمکتون.
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    81
    پسند کرده
    23

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    کسی نمیدونست جواب منو بده؟؟؟امشب قول دادم برای همسری درستش کنم.کمک کنییید
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eshgheasemani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    shiraz
    نوشته ها
    990
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    1075

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط لادن
    زهرا سادات جون پارچه برای چی می خوای استفاده کنی.... من خودم همیشه دورش رو سلفون می پیچم سه یا چهار دور و بعد دو سرش رو با نخ یا سیم یا این نوارهای پلاستیکی که در نایلون های مخصوص سیپ لاک هست مثل شکلات محکم می بندم..... خیلی بهتره بعد از سلفون کشی، اون رو داخل فویل هم بذاری..... اما زمان پخت رو یک کم بلاتر ببری.... اگر تنورک داری، با اون هم می شه درست کنی..... دیگه پارچه برای چی؟

    برو با خیال راحت درستش کن.....
    لادن جون شما از کدوم دستور کالباس درست کردین و آیا طعمش خوب میشه ؟میترسم درست کنم ضایع شم آخه اهالی خونه ما اینجورین

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سوسيس خانگى
    مواد لازم:

    گوشت چرخ شده: 700 گرم

    نمك و فلفل

    پودر رازيانه و مرزنجوش و پاپريكاى دودى

    پودر سير و پودر پياز

    طرز تهيه: مدتها بود كه من دنبال يه دستور خوب براي تهيه سوسيس مى*گشتم تا به اين دستور رسيدم. اين دستور از دوست عزيز جناب شمشيرى است. ولى چون ايشان چندان نظر خوبى در رابطه با استفاده كردن از دستورهايشان (هرچند با اجازه هم باشد) ندارند و اين را كپى كردن كار مى دونند من با تغييراتى در اين دستور اين غذا را تجربه كردم و راضى بودم.

    براي تهيه اين سوسيس گوشت پرچرب لازم است و ادويه جاتي كه در مواد لازم داده شده. ولي من از گوشت بدون چربي استفاده كردم براي جايگزين چربى از روغن زيتون موقع سرخ كردن استفاده كردم. و از ادويه جات هم پودر سير و فلفل. چون پيدا نكردم. و به جاى پودر پياز يك پياز متوسط را ريز رنده كردم و كاملا آبش را گرفتم.

    پس من گوشت و نمك و فلفل(قرمز و سياه) و پودر سير و پياز رنده شده و آب گرفته را خوب مخلوط كردم و به اندازه يك پرتقال متوسط از مواد را جدا كردم و بين دو دست لوله كردم (پشت بشقاب يا سينى كوچك هم مى*شود) شكل سوسيس كه پيدا كردند آنها را در ظرف گذاشته و روى ظرف را با كيسه مخصوص فريزر پوشاندم و 24 ساعت در يخچال گذاشتم.

    موقع پخت اول آنها را در روغن زيتون سرخ كردم. بايد همه طرفش خوب سرخ شود و بعد چون مى*خواستم براى پيتزا استفاده كنم تكه تكه كردم و چند دقيقه باز سرخ كردم. البته شما اگر دوست نداريد تكه شود به نظر من بايد در روغن زياد سرخ كنيد كه مغز پخت شود يا در سرخ كن سرخ كنيد.

    رنگ سوسيس*ها بعد از 24 ساعت كمى تيره ميشود. در ضمن موقع سرخ كردن كاملا شكل خورا حفظ مى*كند. اميدوارم تجربه كنيد و لذت ببريد. هرچه باشد يك غذاى سالم را خورديد بدون مواد نگهدارنده و يا دور ريز گوشتهاى نامرغوب. پس امتحان كردنش بى*ضرر است.



    sara chef, Andrew, زینب سادات۲ و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

صفحه 5 از 27 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما