نمایش نتایج: از 25 به 32 از 218
-
۱۳۹۰/۰۳/۱۷, ۱۱:۵۶ بعد از ظهر #25عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 188
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 39
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۳Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۰, ۰۵:۳۴ بعد از ظهر #26عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 396
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 334
- پسند کرده
- 5
عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
دوستایی که کالباس رو درست کردیدراهنمایی کنید
من با دستور صفحه اول که نجماجون زحمت کشیدن گذاشتن و از مریم گلی هست کالباس درست کردم بعد گذاشتم حدود یک ساعت تو آب جوش تو قابلمه که بپزه بعد هم یه شب تو فریزر و الان هم دوروزه تو یخچاله ولی یه جورایی وسطش آبکی هست و مزه خوبی هم نداره البته تو دستور بود که یخ خورد شده بریزیم داخلش خب منم ریختم ولی وقتی یخها آب می شه خب جاش اون آبها مونده و یه جورایی آبکی شده وقتی هم که از یخجال در می یارم بیرون خرد می کنم یه نیم ساعت می مونه اینگار خرده مرغ تو آب باشه اونجوری شده اصلا به خوبی کالباس نیست کمکم کنید چکار کنم آیا من اشتباه کردم ؟ یا مال شما هم همینطوری شدهموفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۱, ۰۴:۳۲ بعد از ظهر #27عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 396
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 334
- پسند کرده
- 5
عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۱, ۰۹:۲۵ بعد از ظهر #28مدیر انجمن
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,697
- میزان امتیاز
- 34
- پسند شده
- 2098
- پسند کرده
- 633
عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۱
Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
مال منم الان تو یخچاله ... در انتظارم برشش بزنم و بخووووورم ... دعا کنید خوب شده باشه
فکر کنم رکورد اسپم تو این تاپیک رو زدم
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۱, ۱۰:۵۸ بعد از ظهر #29عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 1,793
- میزان امتیاز
- 12
- پسند شده
- 2896
- پسند کرده
- 1056
عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
سلام دوستان.ميشه جواب سوالاتم را بديد؟
1.روده تميز گاو يا گوسفند تو ايران پيدا ميشه؟
2.اين فروشگاهي كه گفتيد توش كاور سوسيس كالباس ميفروشن كجاست؟
3.من يه چرخگوشت تفال دارم كه وسيله سوسيس كالباس ساز داره.اما نميدونم وقتي گوشت را به اون باريكي بيرون ميده چه جوري تو كيسه بگذارمش.تو دستورش كه گفته بايد روده گاو را بگذاري در ورودي لوله و گوشت را با فشار داخل روده ميفرسته.حالا نميدونم به جاي روده از چي استفاده كنم!!!افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۲, ۰۶:۰۰ بعد از ظهر #30عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 236
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 48
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
سلام عزیزان من یه دستور برا کالباس مرغ دارم که همیشه با این دستور می درستم و عالی میشه این با ر عکسشم می زارم واما دستور :یک و نصف سینه مرغ -2 عدد زرده تخم مرغ- 1 عدد هویج پخته -مقداری خلال پسته -نمک و فلفل-مقداری قارچ خورد شده - نصف 1 جوز هندی و 3یا4 حبه سیر ابتدا سینه مرغ را چن بار چرخ می کنیم سپس با رنده شده بقیه مورد بالا همه را مخلوط می کنیم در یک فویلی طوری این مخلوط حاضر را میریزم که به صورت کالباسای بیرون درآید و دور این فویل را جمع میکنیم شبیه شکلات پیچ شود1 ساعت درو ن بخارپز می گذاریم وسپس 2 ساعت در یخچال می گذاریم نوش جان
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۳, ۰۷:۱۷ قبل از ظهر #31عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 396
- میزان امتیاز
- 4
- پسند شده
- 334
- پسند کرده
- 5
عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
نازمیدا جون یعنی فقط بخارپز میکنید ؟ مرغ خام باید باشه؟ لازم نیست بعداز پختن تو فریزر بذاریم؟
موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی
-
۱۳۹۰/۰۳/۲۳, ۰۸:۳۲ قبل از ظهر #32عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 236
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 48
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
مرغ رو که تو بخارپز (با همو ن فویل )مرغ رو تو بخارپز می زاریم و مرغ می پزه اگه دلت خواست می تونی یه مقدار به زمانت اضافه کنی ولی مرغ تو یه ساعت می پزه اگه عجله داشته باشی میتونی بزاری فریزر با زمان کمتر ولی اگه زمان داشته باشی با زمان بیشتر در یخچال میزاری عالی میشه عین کالباسای بیرون اصلا زحمتی نداره طعمش هم عالیه من و اطرافیان راضی بودیم بار اول تو فریزر گذاشتم امیدوارم خوب توضیح داده باش اینبار که بدرستم می عکسم
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد
می خوام یه ملکی چیزی توی ترکیه بخرم ولی میترسم به...
جهانگردی - ترکیه