نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1105Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 217 به 218 از 218
صفحه 28 از 28 نخستنخست ... 1825262728
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان این به بعد میتونید از پک ژامبون افخم برای تولید کالباس خانگی استفاده کنید.
    این پک برای اولین بار در ایران تولید شده و می تونید از
    وب سایت افخم
    اون رو تهیه کنید .
    و البته فاقد هر گونه مواد افزودنی و نیترات هست.
    خودتون با گوشت داخل منزل تهیه می کنید و کاملا مطمئنه. تمامی مجوز ها رو هم از اداره بهداشت داره و ابزار مورد نیازتون هم به صورت کامل توی پک هستش
    فقط یک بار تست کنید
    ابتدا 500 گرم گوشت مرغ که شامل 300 گرم سینه و 200 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان باشد را سه بار چرخ کرده و به صورت پهن شده داخل فریزر قرار داده تا حالت نیمه یخ زده به خود بگیرد. توجه کنید که مقدارو نوع گوشت را کم و زیاد نکید چرا که موجب تغییر در کیفیت ژامبون میشود!!
    2)بسته پودری داخل جعبه را با یک استکان آب یخ هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.
    3)مخلوط بدست آمده را داخل غذا ساز ریخته و پس از روشن کردن دستگاه گوشت نیمه یخ زده را کم کم به آن اضافه می کنیم و در پایان پنج قاشق غذا خوری روغن (ترجیحاً گیاهی) به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم ترکیب پنج دقیقه با غذا ساز میکس شود.
    4)قیف موجودر در جعبه را با خمیر بدست آمده پر می کنیم سپس سر قیف را از یک طرف داخل روکش کرده و با حوصله خمیر داخل قیف را به داخل روکش منتقل می کنیم. توجه کنید که دو سر روکش باید باز باشد
    5)با ماساژ دادن سعی بر تخلیه هوای روکش می کنیم سپس یک طرف تیوپ را با بست داخل جعبه و یا یک نخ محکم می بندیم و مجدد با ماساژ دادن وضربه زدن هوای روکش را تخلیه و با محکم کردن روکش طرف دیگر آن را با بست یا نخ محکم می بندیم. توجه کنید هرچه روکش را محکم تر ببندیم بافت ژامبون ما منسجم تر و بهتر خواهد شد.
    6)سپس کالباس را به مدت یک ساعت و نیم بخارپز می کنیم برای این کار کافیست یک آب کش بر روی قابلمه نیمه پر از آب گذاشته و کالباس را در آن بگذاریم و پس از گذاشتن در قابلمه آن را بر روی شعله ملایم قرار دهیم.
    7)پس از بخارپزشدن ،ژامبون را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد قرار میدهیم تا هم دمای محیط شود و بعد از دو ساعت سرد شدن داخل یخچال نوش جان کنید و یا برای نگهداری بیشتر آن را داخل فریزر قرار دهید.
    8)توجه کنید که این محصول اساس یک ژامبون پایه می باشد و شما می توانید با اضافه کردن مواد به سلیقه خود کالباس مورد نظر خود را تهیه کنید به عنوان مثال با اضافه کردن چند حبه سیر تازه یا فلفل سیاه نسابیده عطر و بوی متفاوت تری که مطلوب سلیقه شما می باشد به ژامبون خود ببخشید و یا با تزئین پسته ، هویج و .... ظاهرژامبون خود را متفاوت تر کنید.

    - - - Updated - - -

    سلام دوستان این به بعد میتونید از پک ژامبون افخم برای تولید کالباس خانگی استفاده کنید.
    این پک برای اولین بار در ایران تولید شده و می تونید از
    وب سایت افخم
    اون رو تهیه کنید .
    و البته فاقد هر گونه مواد افزودنی و نیترات هست.
    خودتون با گوشت داخل منزل تهیه می کنید و کاملا مطمئنه. تمامی مجوز ها رو هم از اداره بهداشت داره و ابزار مورد نیازتون هم به صورت کامل توی پک هستش
    فقط یک بار تست کنید
    ابتدا 500 گرم گوشت مرغ که شامل 300 گرم سینه و 200 گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان باشد را سه بار چرخ کرده و به صورت پهن شده داخل فریزر قرار داده تا حالت نیمه یخ زده به خود بگیرد. توجه کنید که مقدارو نوع گوشت را کم و زیاد نکید چرا که موجب تغییر در کیفیت ژامبون میشود!!
    2)بسته پودری داخل جعبه را با یک استکان آب یخ هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود.
    3)مخلوط بدست آمده را داخل غذا ساز ریخته و پس از روشن کردن دستگاه گوشت نیمه یخ زده را کم کم به آن اضافه می کنیم و در پایان پنج قاشق غذا خوری روغن (ترجیحاً گیاهی) به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم ترکیب پنج دقیقه با غذا ساز میکس شود.
    4)قیف موجودر در جعبه را با خمیر بدست آمده پر می کنیم سپس سر قیف را از یک طرف داخل روکش کرده و با حوصله خمیر داخل قیف را به داخل روکش منتقل می کنیم. توجه کنید که دو سر روکش باید باز باشد
    5)با ماساژ دادن سعی بر تخلیه هوای روکش می کنیم سپس یک طرف تیوپ را با بست داخل جعبه و یا یک نخ محکم می بندیم و مجدد با ماساژ دادن وضربه زدن هوای روکش را تخلیه و با محکم کردن روکش طرف دیگر آن را با بست یا نخ محکم می بندیم. توجه کنید هرچه روکش را محکم تر ببندیم بافت ژامبون ما منسجم تر و بهتر خواهد شد.
    6)سپس کالباس را به مدت یک ساعت و نیم بخارپز می کنیم برای این کار کافیست یک آب کش بر روی قابلمه نیمه پر از آب گذاشته و کالباس را در آن بگذاریم و پس از گذاشتن در قابلمه آن را بر روی شعله ملایم قرار دهیم.
    7)پس از بخارپزشدن ،ژامبون را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد قرار میدهیم تا هم دمای محیط شود و بعد از دو ساعت سرد شدن داخل یخچال نوش جان کنید و یا برای نگهداری بیشتر آن را داخل فریزر قرار دهید.
    8)توجه کنید که این محصول اساس یک ژامبون پایه می باشد و شما می توانید با اضافه کردن مواد به سلیقه خود کالباس مورد نظر خود را تهیه کنید به عنوان مثال با اضافه کردن چند حبه سیر تازه یا فلفل سیاه نسابیده عطر و بوی متفاوت تری که مطلوب سلیقه شما می باشد به ژامبون خود ببخشید و یا با تزئین پسته ، هویج و .... ظاهرژامبون خود را متفاوت تر کنید.

  2. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

صفحه 28 از 28 نخستنخست ... 1825262728
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما