نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1105Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 216
صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    612
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    164
    پسند شده
    4611
    پسند کرده
    784
    کالباس های من

    نام: rps۲۰۱۶۰۴۲۳_۱۸۲۲۵۳.jpg نمایش: 1488 اندازه: 100.0 کیلو بایت


    مواد لازم:
    مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )
    سیر : ۵ حبه
    زرده تخم مرغ : ۳ عدد
    آرد : ۳ قاشق غذا خوری
    روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری
    مواد لازم ادویه کالباس :
    نمک : ۱و ۱/۲ قاشق سوپخوری
    فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    میخک : ۳ پر
    جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    هل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را به مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
    حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم.
    سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم، مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد و به ظرف نچسبد.
    حال مواد را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و پسته بریزید و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم.
    سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلومینیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه.
    حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود، یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید.

    پ.ن : از من هویجش زیاد شد یه کم 🙈🙈🙈🙈 ولی اصل مزه اش بود که عالی بود
    سادن, *هما*, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    2137
    پسند کرده
    3447
    سوسیس مرغ من


    سینه مرغ و چربی مرغ رو چرخ کردم دفعه دوم نون رو هم اضافه کردم و ادویه زدم
    عالی شدش
    m1361, hengamehh, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  3. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3811
    پسند کرده
    1871
    کالباس با دستور یگانه جوننام: photo_2017-02-09_16-26-50.jpg نمایش: 944 اندازه: 73.4 کیلو بایت
    mitra40, hengamehh, ترنم63 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  4. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    75
    پسند شده
    1270
    پسند کرده
    507
    نام: کالباس.JPG نمایش: 2587 اندازه: 43.3 کیلو بایت
    مرغ 750 گرم
    شیر خشک یک ق غ
    تخم مرغ یک عدد
    روغن زیتون 5 ق غ
    فلفل دلمه ای و هویح نگینی
    مواد خشک-ارد نشاسته ذرت.ارد گندم 1 ق غ
    جوذ هندی.هل .نمک .فلفل . دارچین . اویشن.زنجبیل.میخک.اسانس دود.

  5. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    438
    پسند کرده
    339
    عزیزم با کدوم دستور؟

  6. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    75
    پسند شده
    1270
    پسند کرده
    507
    کالباس
    با اون دستور خودم
    http://mamisite.com/forum/t460-p1467...ml#post1467094
    نام: ۲۰۱۷۱۰۰۸_۱۹۲۵۱۱.jpg نمایش: 565 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    فقط ایندفعه به توصیه یکی از دوستان نصف نون ساندویچی هم با مرغ چرخ کردم
    باران67, *هما*, zakizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    141
    پسند کرده
    32
    دوستان من ك كالباس درست ميكنم حالت پودر ميشه وقتي برش ميزنم مثل كالباساي اماده بافتش منسجم نيست لطفا راهنماييم كنيد

  8. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    330
    میزان امتیاز
    178
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    8158
    سلام به همگی

    من این بار کالباس مرغ و با دستور پست اول درست کردم با این تفاوت که یه خامه صبحانه ۱۰۰ گرمی به موادم اضافه کردم(برای یکی و نصفه سینه مرغ). این بار مثل مرتبه قبل خشک نبود و راحت برش می خورد.
    نکته: من از لوازم قنادی محلمون نایلون کالباس خریدم و اسانس دود که از هر دوش راضی بودم.

    نام: 20180718_223438.jpg نمایش: 102 اندازه: 101.4 کیلو بایت
    من یخ و هویج و قارچ نریختم توش تا برای همه استفاده هایی که ازش می کنیم بتونم ازش استفاده کنم.

    چون نایلون قطرش زیاد بود و می خواستم مطمئن بشم که کاملاً مغزپخت می شه، یک ساعت و نیم توی آب جوش پختمش.

    چون ما اصصصصصصلاً سوسیس و کالباس آماده نمی خوریم این تجربه برامون لذتبشخه
    البته یک عاااااااااالمه ظرف کثیف شد و حسسسسسابی خسته شدم ولی در عوض خونواده م خوشحال می شم.
    نوش جونشون
    zakizadeh, khanoom pasand و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما