نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1082Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 209 به 211 از 211
صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    616
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    146
    پسند شده
    4551
    پسند کرده
    784
    کالباس های من

    نام: rps۲۰۱۶۰۴۲۳_۱۸۲۲۵۳.jpg نمایش: 635 اندازه: 100.0 کیلو بایت


    مواد لازم:
    مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )
    سیر : ۵ حبه
    زرده تخم مرغ : ۳ عدد
    آرد : ۳ قاشق غذا خوری
    روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری
    مواد لازم ادویه کالباس :
    نمک : ۱و ۱/۲ قاشق سوپخوری
    فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    میخک : ۳ پر
    جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    هل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را به مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
    حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم.
    سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم، مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد و به ظرف نچسبد.
    حال مواد را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و پسته بریزید و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم.
    سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلومینیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه.
    حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود، یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید.

    پ.ن : از من هویجش زیاد شد یه کم 🙈🙈🙈🙈 ولی اصل مزه اش بود که عالی بود
    سادن, *هما*, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    65
    پسند شده
    2054
    پسند کرده
    3191
    سوسیس مرغ من


    سینه مرغ و چربی مرغ رو چرخ کردم دفعه دوم نون رو هم اضافه کردم و ادویه زدم
    عالی شدش
    m1361, hengamehh, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    419
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    3269
    پسند کرده
    1563
    کالباس با دستور یگانه جوننام: photo_2017-02-09_16-26-50.jpg نمایش: 111 اندازه: 73.4 کیلو بایت
    mitra40, hengamehh, ترنم63 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما