نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 209 به 210 از 210
صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    کالباس های من

    نام: rps۲۰۱۶۰۴۲۳_۱۸۲۲۵۳.jpg نمایش: 424 اندازه: 100.0 کیلو بایت


    مواد لازم:
    مرغ : ۱ کیلو ( بهتر است هم از سینه و هم از ران مرغ استفاده شود )
    سیر : ۵ حبه
    زرده تخم مرغ : ۳ عدد
    آرد : ۳ قاشق غذا خوری
    روغن مایع : ۳ قاشق غذا خوری
    مواد لازم ادویه کالباس :
    نمک : ۱و ۱/۲ قاشق سوپخوری
    فلفل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    دارچین : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    میخک : ۳ پر
    جوز هندی : ۱/۴ قاشق مرباخوری
    آویشن : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    هل : ۱/۲ قاشق مرباخوری
    زنجبیل : ۱/۲ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم وسپس آرد را به مواد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
    حال ادویه ها را با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنبم و باز ورز میدهیم.
    سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم، مواد را آنقدر ورز میدهیم تا حالت خمیری بگیرد و به ظرف نچسبد.
    حال مواد را بر روی یک ورق آلومینیومی بسیار نازک پهن میکنیم یا سلفون پهن میکنیم و برای این مرحله میتوانید وسط کالباس هویج و پسته بریزید و با کمک ورق آلومینیومی کالباس را رول میکنیم.
    سپس به خوبی ورق الومینیوم را دور کالباس میپیچیم بهتر است سه لایه ورق آلومینیوم دور کالباس بپیچید تا هنگام پخت آب به هیچ وجه به داخل آلومینیوم نفوذ نکنه.
    حال یک قابلمه را آب میکنیم و میگذاریم تا آب جوش بیاید و سپس کالباس ها را درون اب میگذاریم بهتر است آب دو سانت روی کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر دیدید کالباس روی آب میایستد یک بشقاب نشکن روش بزارین تا داخل آب برود، یک ساعت زمان بدهید تا کالباس پخته شود شما میتوانید کالباس را بخار پز هم بکنید سپس از آب در بیاورید کالباس ها را به مدت ۱۲ ساعت در داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد حال کالباس را از داخل آلومینیوم بیرون بیاورید و برش دهید.

    پ.ن : از من هویجش زیاد شد یه کم 🙈🙈🙈🙈 ولی اصل مزه اش بود که عالی بود
    سادن, *هما*, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    744
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    2015
    پسند کرده
    3157
    سوسیس مرغ من


    سینه مرغ و چربی مرغ رو چرخ کردم دفعه دوم نون رو هم اضافه کردم و ادویه زدم
    عالی شدش
    m1361, hengamehh, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

صفحه 27 از 27 نخستنخست ... 1724252627
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما