نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1082Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 211
صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 162324252627 آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    310
    پسند شده
    7148
    پسند کرده
    14105

    ویترین مدال ها

    سلام و صد سلام
    کالباس برای بار دوم
    با دستور سوهیی جانطرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
    فقط اینکه من از اسانس دودی استفاده نکردم .
    نام: 812229545_88930.jpg نمایش: 2426 اندازه: 64.0 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    باران67, zakizadeh, افسونی و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4005
    پسند کرده
    2986
    کالباس خونگی با این دستور

    نام: photo_2015-11-26_18-42-12.jpg نمایش: 1271 اندازه: 106.8 کیلو بایتنام: photo_2015-11-26_18-42-20.jpg نمایش: 1278 اندازه: 111.8 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    کوئین, mehr banoo, najmehkhatoon و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    14337
    پسند کرده
    31111
    خانومها .
    کالباس خونگی ماندگاریش چند روزه تو یخچال ؟


    تو فریزر چی ؟
    -----
     
    Miss Razieh این نوشته را پسندیده.
    ...

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    14337
    پسند کرده
    31111
    -----
     
    ...

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,389
    میزان امتیاز
    678
    پسند شده
    17044
    پسند کرده
    20107
    کالباس من که برای چند ماه پیش هست .




    با دستوری که سوهی عزیزم گذاشتند که عالی بود . فقط من اشتباهم این بود که رنده هویج رو با خمیر ورز ندادم که انشاا... دفعه بعد این کار و میکنم .




    مواد لازم:
    سینه و ران مرغ چرخ شده ....700 گرم که من از یک عدد سینه کامل و یک عدد ران مرغ استفاده کردم که بعد از استخوان گرفتن و چرخکردن 700 گرم شد
    قارچ ریز 100 گرم و یا قارچ درشت 4 عدد
    هویچ ریز .......1 عدد
    زرده تخم مرغ .....2 عدد
    روغن مایع .....3 قاشق غذاخوری
    آرد 2 قاشق غذاخوری + پودر نشاسته 1 قاشق غذاخوری
    اسانس دود....1 قاشق غذاخوری ...که در تمام مغازه های لوازم قنادی فروشی موجوده و به راحتی میتونین پیدا کنین
    نمک..........1 قاشق مرباخوری پر
    پودر سیر .....1 قاشق مرباخوری
    ووووووووووو ادویه کالباس شامل ( دارچین و جوز هندی از هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری.....فلفل سیاه *زنجبیل * آویشن * تخم گشنیز * هل از هر کدام نصف قاشق مرباخوری .....و در آخر میخک 3 پر)

    طرز تهیه :
    ابتدا مرغها رو که بی استخوان کرده ایم را در چرخ گوشت و یا مثل من در غذاساز پوره میکنیم بعد با زرده +آرد + نشاسته + نمک + اسانس دود + ادویه کالباس با دست 5 تا 10 دقیقه ورز میدهیم تا یکدست شودو من همچنین 20 مرتبه هم کوبیدم داخل کاسه تا خوب بافت کالباسمون منسجم بشهد ر این فاصله هویچ رو با قارچ داخل کمی آب و ابلیمو آ بپز کنین و هویچ رو خرد کنید که به نظرم بهتره رنده درشت کنیم چون موقع برش هویچها میریزه و من حتما ایندفعه رنده خواهم کرد ولی بازم سلیقه ای هست و اگه قارچهاتون درشت هم بود از وسط نصف کنین و گرنه اگه ریز بود همون درسته استفاده کنین........
    حالا 3 لایه از فویل را برش بزنین و روی لایه اول فویل از مایه کالباسمون پهن کنین بعد هویچ و قارچ رو روش پخش کنین و با کمک فویل به آرامی رول می کنیم و به صورت استوانه ای سر و ته کالباس رو کاملا و محکم می پیچیم با فویل سه مرتبه اینکار رو انجام میدیم طوری بسته بندی میکنیم تا آب داخلش نره.
    z.rezaei, باران67, mahnooshin و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    1180
    پسند کرده
    2057
    نام: DSC_0290.jpg نمایش: 1004 اندازه: 60.9 کیلو بایت


    سلام سلام سلام
    بازم کالباس عالی با دستور سهی نازنین .به توصیه دوستم به جای زرده یک چهارم پ شیر خشک ریختم که دیگه بوی تخم مرغ نمی داد و بهتر شد .
    سادن, m1361, sita-golam و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  8. #207
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,164
    میزان امتیاز
    760
    پسند شده
    12935
    پسند کرده
    14237
    نام: DSC03620.jpg نمایش: 2119 اندازه: 62.6 کیلو بایتhttp://mamisite.com/forum/t460-21.html#post1268459
    .......
     
    zakizadeh, z.rezaei, sita-golam و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  9. #208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    339
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    1735
    پسند کرده
    2493
    کالباس مرغ

    نام: DSC_0388.jpg نمایش: 699 اندازه: 61.3 کیلو بایت

    اول، میخواستم از دوستانی که به نکته خیلی مهمه، استفاده از نایلون مخصوص حرارت، تشکر کنم. من از نایلون، تنورک استفاده کردم. از دوستان هم تقاضا میکنم حتما حتما از نایلون مخصوص استفاده کنند.

    فیله مرغ، سه قاشق پودر سیر ( اصلا کم نریزید و ترس نداشته باشید که طعمش بد میشه هرچه بیشتر باشه، طعم مطبوع تری پیدا میکنه کالباش) فلفل سفید و کمی ادویه کاری و نمک در دستگاه گذاشتم خوب که له شد در نایلون مخصوص پهن کردم و میانه اش، خلال پسته ریختم.
    با کمک نایلون گرد کردم و سروته اش خوب بستم. حالا در فویل گذاشتم و سه دور پیچیدم.
    در قابلمه نسبتا بزرگی اب زیادی ریختم و فویل در اب گذاشتم یک هاون سنگی بزرگ هم روی فویل قرار دادم که در ته قابلمه بماند.
    حدود دو ساعت پختش طول کشید. پس از پخت، کمی که سرد شد، در فریزر برای 6 ساعتی گذاشتم.
    ویرایش توسط nazi15 : ۱۳۹۵/۰۱/۲۹ در ساعت ۰۳:۵۵ بعد از ظهر
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 26 از 27 نخستنخست ... 162324252627 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما