نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 210
صفحه 22 از 27 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    2354
    پسند کرده
    1726
    کالباس من با هموون دستوری که سوهی گذاشتن ولی من هویج و قارچ نزدم[attach=config]137302[/بattach]
    ویرایش توسط آبی آسمانی : ۱۳۹۳/۱۰/۲۱ در ساعت ۰۵:۵۱ بعد از ظهر
    مامان غزل, عسل بادومی و سوهی این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    2354
    پسند کرده
    1726
    ل[ تو پست بالا عکسم دیده نمیشد دوباره میزارم اینجاattach=config]137977[/attach]
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    m1361, *Queen*, glabella و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  4. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رُزا آواتار ها
    رُزا
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1616
    پسند کرده
    1394
    من از اين دستور استفاده كردم
    البته نكته ى مهمش اينه كه حتماً مرغ سه بار چرخ بشه كه بافت كالباس دون دون نشه ومقدار ارد هم مهمه كه اگه كم باشه بافت كالباس منسجم نميشه ، اگرم زياد باشه خمير سفت ميشه
    کالباس مرغ خانگی مرغ ۳بار چرخ شده یک کیلو' سیر ۳ یا ۴ حبه ' قارچ درسته نقلی ۱۰۰ گرم ' هویج یک عدد زرده تخم مرغ ۳عدد ' تخم گشنیز ' زنجبیل ' فلفل سیاه ' آویشن ' از هر کدام نصف ق م 'دارچین یک چهارم ق م ' آرد ٤ ق س ' میخک ۳ پر ' مغز پسته ۳۰ عدد ' نمک یک ق م ' جوز هندی یک چهارم ق م ' روغن مایع ۳ ق س '
    همه مواد بجز قارچ و هویج وپسته را با هم مخلوط کرده وبه مدت یک ربع ورز داده درون فويل يا سلفون به شکل مستطیل پهن کرده بعد روی آن هویج نگینی و پسته را در مرکز یعنی وسط خمیر ریخته با کمی فشار دست آنها را ثابت میکنیم بعد لبه فویل را آهسته برگردانده و خمیر را به کمک دست وفویل لوله کرده و فویل دیگری مانند همان اولی بریده و درز لوله را در مرکز فویل بعدی قرار داده و میپیچیم و مجددا فویل دیگر تا ۳ بار بعد دو طرف فویل را شکلات پیچ کرده به طوری که پاره نشود (( اگر از سلفون يا كيسه هاى مخصوص تنورى كردن استفاده ميكنيد ، حدود دو يا سه دور بپيچيد دور كالباس ، من از سلفون استفاده كردم ))
    حالا خمیر را در قابلمه آبجوش انداخته به مدت یک ساعت بپزید آب باید روی خمیر را بپوشاند بعد از خنک شدن به مدت ۵ ساعت داخل یخچال گذاشته
    تا كاملاً خنك شود و بعد برش بزنيد
    نام: image.jpg نمایش: 1407 اندازه: 99.7 کیلو بایتنام: image.jpg نمایش: 1397 اندازه: 91.0 کیلو بایت
    ....
     
    پرپرک, مامان غزل, خاله ساره و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Cool

    وااااای دوستان ممنونم.....بالاخره درست کردم...متاسفانه لپ تاپ گوشیمو نمیشناسه.....من با دستور لادن جون درست کردم.....طعم و بافتش فوق العاده شد...در اسرع وقت عکسشو میزارم براتون......فقط یه سوال رنگش یکم تیره شد به نظرتون اشکال کار کجاست ؟

  6. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    دوستان اين كالباس خونگي چند روز ميشه نگه داشت
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    دوستان اين كالباس خونگي چند روز ميشه نگه داشت
    خانومی/....من برش که دادم اضافه هارو بسته بندی کردم گذاشتم داخل فریزر .....که یه بار در آوردم با باگت خوردیم ...یه بارم داخل پیتزا ریختم که عالی مونده بود......
    amir mami, hengamehh, Shiva Sh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1155
    پسند شده
    56385
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    اینم کالباس من...
    دستورش مثل دستور سهی عزیز هست...
    ولی کالباس من کجا وکالباس سهیی کجا
    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    از نتیجه چندان راضی نبودم...
    اول اینکه من بانصف دستور درست کردم...
    موادم خیلی چسبنده بود واذیت شدم واس رول کردنش...
    رول توی اب هی شناور میشد..ومجبور شدم یه ظرف بزارم روش تا بره پایین...
    قابلمم سیاه شد....
    کالباسم ظاهرن خوب نبستمش یکم اب نشت کرده بود...
    ولی از رو نمیرم باید موفق بشم...
    چون حالم بهم میخوره دیگه از کالباس وسوسیس بیرون!!!!!!
    sabooha, m1361, سوهی و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    2354
    پسند کرده
    1726
    مواد رو اول با چرخ گوشت دو بار چرخ کردم ولی خوب خمیری نشد بار سوم ریختم تو 1.2.3که خوب خمیری شد یک سینه مرغ کامل یک زرده تخم مرغ و دو قاشق آرد ذرت که من آرد گندم زدم یک ق چ زنجبیل و نمک و فلفل و سیر سه حبه اضافه کردم و ورز دادم و داخل سلفون پیچیدم و دو طرفشو بستم و 80دقیقه روی بخر گذاشتم بپزهنام: 2015-01-21 17.19.48.jpg نمایش: 1044 اندازه: 66.0 کیلو بایتنام: 2015-01-22 12.26.02.jpg نمایش: 1052 اندازه: 65.9 کیلو بایتنام: 2015-01-21 16.44.38.jpg نمایش: 1040 اندازه: 63.7 کیلو بایتمن از وقتی این دسترو دیدم هر هفته دارم درست میکنم عالیه
    سوهی, m1361, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

صفحه 22 از 27 نخستنخست ... 1219202122232425 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما