نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 210
صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    478
    من هم کالباس درست کردم
    با دستور بهار سایت
    این هم موادشه
    مواد لازم :
    مرغ چرخ کرده یک کیلو
    قارچ ریز 100 گرم ( می توانید حذف کنید )
    هویج 1 عدد ( می توانید حذف کنید )
    مغز پسته 30 گرم ( می توانید حذف کنید )
    سیر 4 حبه
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 ق غ
    روغن مایع 3 ق غ
    نمک 1 ق م
    اسانس دود نصف ق س
    ادویه کالباس شامل : ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز نصف ق م + دارچین یک چهارم ق م + هل نصف ق م + میخک 3 پر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)

    من عین دستور انجام دادم
    مزش با کالباس بیرون مو نمیزد
    امااااااااا
    بافتش اصلا شبیه کالباس های بیرون نبود
    بافتش مثل بافت مرغ چرخ شده و پخته شده بود، یا شاید هم مثل بافت جوجه کباب
    وقتی هم که برش میزدم، با وجود اینکه برش ها نازک بود، ولی به خاطر بافتش، وزن برش ها سنگین بود
    از لحاظ طعمش، به نظرم سیرش زیاد بود و اسانس دودش کم
    این از تجربیات من
    amir mami, سوهی, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448

    کالباسی که با دستو یگانه جون درست کردم اما به دلیل اینکه موادم شل بود چند قاشق ارد اضافه کردم نسبتاااا بهتر شد
    دفعه ی بعد اگه درست کنم ادویه هارو بیشتر میزنم بوش عین سوسیس های بیرون بود اما طعمش کم بود درضمن ادویه مرغ هم اضافه کردم
    *Queen*, samin93, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    سلام

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    ببخشید یکی از دوستان توی سولاردام درست میکنه اگه کسی میدونه مدت و برنامه شو بگه ممنونم

  6. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    107
    پسند شده
    2354
    پسند کرده
    1725
    اینم کالباس من با دستور ص اول لادن جون خیلی خوشمزه بود درست مزه کالباس آماده رو داشتنام: 2014-12-11 16.59.47.jpg نمایش: 1979 اندازه: 61.1 کیلو بایت
    عسل بادومی, hengamehh, *Afsaneh* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10029
    پسند کرده
    14006
    ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﻣﺮﻍ که برای دومین باردرست کردیم دفعه اول طبق دستورپیش رفتیم خوب بوداماایندفعه آردذرت نرختیم که موقعی که خواستم کالباس رو برش بزنم خرد میشد واعصابمم خرد شد اما مزش خوب بودﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ : ﺳﯿﻨﻪ
    ﻣﺮﻍ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ... 1 ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ,ﺳﯿﺮ 3 ﺣﺒﻪ,ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 1ﻋﺪﺩ,ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ : 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺳﺮﺧﺎﻟﯽ,ﻧﻤﮏ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﭘﺮ,ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﯾﮏ ﭘﻨﺠﻢ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ یاﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ, ﭘﻮﺩﺭﻫﻞ ﺳﺎﯾﯿﺪﻩ ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ,ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ 1ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ,ﻫﻮﯾﺞ ﮐﻮﭼﮏ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ ﻣﮑﻌﺒﯽ 1 ﻋﺪ,ﺩﻗﺎﺭﭺﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ ﻣﮑﻌﺒﯽ 2 ﻋﺪﺩ ,ﻣﺘﻮﺳﻂﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺳﯿﺮ 2بار ﭼﺮﺥ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ ﺭﻭ ﺍﻟﮏ ﮐﺮﺩﻩﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﺸﮏ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ
    ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﺑﻌﺪ ﻣﺮﻍ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﺸﮏ ﮐﻤﯽﻭﺭﺯ ﻣﯿﺪﯾﻢ . ﺯﺭﺩﻩ تﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﯾﻊ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮدﻩ ﻭ ﺑﻘﺪﺭﯼ ﻭﺭﺯﻣﯽ ﺩﯾﻢ ﺗﺎﺧﻤﯿﺮ ﯾﮑﺪﺳﺘﯽ ﺩﺍﺳﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ . ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩﻭ ﺑﻪاﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﺩﺭ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﺨﺶ ﺑﺸﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ .یک ﮐﯿﺴﻪ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﺭﻭ ﺷﮑﺎﻓﺘﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺳﺘﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﺎﻗﻄﺮﻧﻬﺎﯾﺘﺎ 10 ﺳﺎﻧﺖ ﺭﻭﯼ ﺍﻭﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺷﮑﻼﺕ ﭘﯿﭻ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﺳﭙﺲﺑﻪﻣﺪﺕ 80 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﭘﺰ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﮐﯿﺴﻪﺭﻭﺩﺭﻣﯿﺎﺭﯾﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﻤﯽ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ ﺗﻮﯼ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢفایل پیوست 133048فایل پیوست 133050فایل پیوست 133051نام: IMG_۲۰۱۴۱۲۲۸_۱۱۳۵۵۵.jpg نمایش: 1784 اندازه: 70.0 کیلو بایت
    hengamehh, *Afsaneh*, mami2gool و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    دوستان گلم ازتون خواهش میکنم از فویل و نایلکس و سلفون برای درست کردن کالباس و سوسیس استفاده نکنین. این مواد تحمل دمای زیاد رو ندارن و اثرات بدی روی سلامت چیزی که میخوایم سالم و بهداشتی باشه میذارن. برای راه حل هم من تنورک (کیسه تنورک) رو پیشنهاد میدم. از این تنورکهایی که میشه مرغ و ماهی رو باهاش تو فر درست کرد به اندازه میبریم و دور کالباس و سوسیس میپیچیم و میپزیم و خیالمون هم راحته چون این کیسه ها برای حرارت زیاد طراحی شدن و مشکلی برای سلامتمون ایجاد نمیکنن.
    موفق و سلامت باشین دوستان گلم.
    ویرایش توسط کوئین : ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ در ساعت ۰۷:۲۲ بعد از ظهر
    Hope, آتامان, hengamehh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    کالباس مرغ و قارچ خانگی من ....که واقعااااااا خوشمزه و مورد پسند خانواده

    نام: DSC07780.jpg نمایش: 2124 اندازه: 102.3 کیلو بایت

    مواد لازم:
    سینه و ران مرغ چرخ شده ....700 گرم که من از یک عدد سینه کامل و یک عدد ران مرغ استفاده کردم که بعد از استخوان گرفتن و چرخکردن 700 گرم شد
    قارچ ریز 100 گرم و یا قارچ درشت 4 عدد
    هویچ ریز .......1 عدد
    زرده تخم مرغ .....2 عدد
    روغن مایع .....3 قاشق غذاخوری
    آرد 2 قاشق غذاخوری + پودر نشاسته 1 قاشق غذاخوری
    اسانس دود....1 قاشق غذاخوری ...که در تمام مغازه های لوازم قنادی فروشی موجوده و به راحتی میتونین پیدا کنین
    نمک..........1 قاشق مرباخوری پر
    پودر سیر .....1 قاشق مرباخوری
    ووووووووووو ادویه کالباس شامل ( دارچین و جوز هندی از هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری.....فلفل سیاه *زنجبیل * آویشن * تخم گشنیز * هل از هر کدام نصف قاشق مرباخوری .....و در آخر میخک 3 پر)

    طرز تهیه :
    ابتدا مرغها رو که بی استخوان کرده ایم را در چرخ گوشت و یا مثل من در غذاساز پوره میکنیم بعد با زرده +آرد + نشاسته + نمک + اسانس دود + ادویه کالباس با دست 5 تا 10 دقیقه ورز میدهیم تا یکدست شودو من همچنین 20 مرتبه هم کوبیدم داخل کاسه تا خوب بافت کالباسمون منسجم بشهد ر این فاصله هویچ رو با قارچ داخل کمی آب و ابلیمو آ بپز کنین و هویچ رو خرد کنید که به نظرم بهتره رنده درشت کنیم چون موقع برش هویچها میریزه و من حتما ایندفعه رنده خواهم کرد ولی بازم سلیقه ای هست و اگه قارچهاتون درشت هم بود از وسط نصف کنین و گرنه اگه ریز بود همون درسته استفاده کنین........
    حالا 3 لایه از فویل را برش بزنین و روی لایه اول فویل از مایه کالباسمون پهن کنین بعد هویچ و قارچ رو روش پخش کنین و با کمک فویل به آرامی رول می کنیم و به صورت استوانه ای سر و ته کالباس رو کاملا و محکم می پیچیم با فویل سه مرتبه اینکار رو انجام میدیم طوری بسته بندی میکنیم تا آب داخلش نره

    نام: dczswsdsswwe1.jpg نمایش: 1464 اندازه: 79.3 کیلو بایت

    بعد داخل قابلمه قرار داده و تا رویش آب پر میکنیم و یک و یا یک و نیم ساعت میپزیم اول با حرارت زیاد وقتی دیدین که جوشید حرارت را ملایم کرده و می پزیم .....بعد از پخت از آب در آورده و بدون باز کردن از داخل فویل همانطور یک شبانه روز در یخچال میگذاریم این قسمت خیلی مهمه تا منسجم بشه ......بعد از یک روز از داخل فویل باز کرده و با رنده آلمانی و یا باچاقوی تیز برش زده و در کناز خیارشور و گوجه و جعفری میل میکنین...خیلی خیلیییییییییییییی عالی میشه و مزه اش هم با بیرون فرقی نمیکنه و خیلی هم سالمتره ..... امیدوارم درست کرده و از خوردنش در کنار خانواده تون راضی باشین....
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۱۰/۲۴ در ساعت ۰۳:۲۴ بعد از ظهر
    شکیبای من, پرپرک, Hope و 54 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 1118192021222324 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما