نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 210
صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  1. #153
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7304
    پسند کرده
    1392
    کالباس خانگی با دستور خوشمزه یگانه جون

    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....




    پرپرک, maman somi, khatoon khabha و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عقیق62 آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    662
    پسند کرده
    154
    اینم کالباسی که در خانه ما مورد قبول همسری و بچه ها واقع شد

    نام: کال.jpg نمایش: 1623 اندازه: 28.4 کیلو بایت
    مامان غزل, ♥️reihane♥️, sama18 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662
    سوسیس مرغ با دستور سایت آشپزی مدرن

    مواد لازم:
    سینه مرغ یا گوشت بوقلمون 500 گرم
    آرد سفید 40 گرم
    نشاسته گندم 80 گرم
    شیر خشک 80 گرم
    روغن 10-8 ق غ
    سیر 4 حبه
    پودر سیر 1 ق م
    جوز هندی یک پنجم ق م
    زنجبیل یک چهارم ق م
    آویشن یک دوم ق م
    هل یک دوم ق م
    میخک دو عدد
    نمک یک و نیم ق م
    فلفل سفید یک دوم ق م
    فلفل قرمز یک دوم ق م
    زرده تخم مرغ یک عدد
    آب خیلی سرد سه چهارم لیوان
    فلفل دلمه ای رنگی یک دوم
    قارچ 3-4 عدد متوسط
    طرز تهیه:
    گوشت مرغ را با سیر با دنده درشت چرخ گوشت مخلوط میکنیم.در مخلوط کن روغن و زرده را مخلوط میکنیم و سپس گوشت مرغ را اضافه میکنیم و مواد خشک را اضافه میکنیم و به مخلوط آب خیلی سرد را اضافه میکنیم تا حدی که غلظت مخلوط زیاد باشد.مواد را از مخلوط کن خارج میکنیم و قارچ و ففل دلمه ای را به آن می افزایییم.در این مرحله لازم بگم که در آخر کالباس ما بخاطر مرغی که داره رنگش کاملا روشن و سفید میشه اما اگه دوشت دارید که مثه کالباسای آماده بیرون کمی صورتی بشه میتونید در این مرحله یکم پاپریکا بهش اضافه کنید.از این جا به بعد دیگه مثه سوسیس درست کردن عمل میکنیم.رول های مخصوص سوسیس کالباس رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.برای هدایت مواد به درون رول باید از ماسوره استفاده کنید که چون مایه مون خیلی عطر و بوی تند و تیز داره بعدش دیگه نمیشه از اون ماسوره استفاده کرد!واسه همین من از لوازم قنادی ماسوره یکبار مصرف تهیه کردم.خوب حالا مواد رو میریزیم توی ماسوره و به داخل رول هدایتش میکنیم.یک سر رول رو با نخ شیرینی یا مفتول محکم میبندیم و وقتی همه مواد به درون رول رفت برای هواگیریش بصورت شلاقی باهاش روی پاتون ضربه بزنید.رولتون کامل سفت شده بود و هوا نداشت طرف دیگه رول رو هم با نخ شیرینی یا مفتول ببندید.و مثل سوسیس باید توی آب جوش بذاریم کالباس رو فقط با این تفاوت که زمانش یک ساعت و ربع الی یک ساعت و نیمه.بعدش 20 دقیقه آب سرد میذاریمش و بعدم 24 ساعت در یخچال.بعدم آماده خوردن.
    نوش جان!

    دفعه دومی بود که با این دستور درست سوسیس درست کردم. دفعه قبل دقیقا مثل دستور درست کردم ولی این دفعه فقط از مرغ استفاده کردم. طعم هر دو خوب بود.

    نام: IMG_20140804_123050.jpg نمایش: 1576 اندازه: 89.6 کیلو بایت
    samin93, atoosa92, sOhEiLa71 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3152
    پسند کرده
    7852
    سلام دوستان وقت همگی بخیر
    من هم با دستور اول این تاپیک کالباس درست کردم . البته کمی گوشت قرمز چرخ کرده و کمی سویا هم باهاش مخلوط کردم و همه مواد رو چرخ کردم و از میکسر استفاده نکردم.
    به جای ۱۰ دقیقه هم حدود یک ساعت پختمش
    حتی با اینکه من حدود ۲ قاشق روغن مایع به موادم زدم ولی بازم خشک بود.
    البته نتیجه بعنوان اولین تجربه خیلی خوب بود ولی مرتبه بعد بیشتر ادویه می زنم .
    من کیسه پارچه ای دوختم و شکر خدا موقع پخت هم آب داخلش نرفت. ببینید کیسه ها وقتی پر شدن این شکلی منسجم و حسابی فشرده شدن شاید هم به همین دلیل آب داخلش نرفت. البته پر کردن کیسه خودش پروسه جالبی بود باید قیافه من و مامانمو میدیدید.
    نام: kal1.jpg نمایش: 1431 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    این هم پخته و برش خوردش:نام: kal2.jpg نمایش: 1423 اندازه: 85.0 کیلو بایت
    با تشکر از مریم گلی و نجما خانم
    nora1, hengamehh, آسابانو و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاس من آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    همین اطراف
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    120
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    8017
    نام: 2013-08-18-2014.jpg نمایش: 2444 اندازه: 79.0 کیلو بایت
    کالباس مرغ با دستور از سایت آشپزی رنگین

    مواد لازم : _ مرغ درشت يك عدد_ مغز نان ساندويچي خرد شده 3 قاشق غذا خوري_ سير 3 الي 4 حبه درشت_ نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم_ ساير ادويه ها در صورت تمايل_ باقلا يامغز پسته 1 قاشق غذا خوري_ هويج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوري_ سلو فون طرز تهيه : پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد . بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد . ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل 2 سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود . بعد از اينكه پخته شد كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نمي خورد .

    مزه خوبی داشت فقط کمی خشک بود.
    آتامان, m1361, hengamehh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    خانوما این فویلها که مخصوص اشپزی هستن و تو فروشگاهها به صورت بسته بندی فروخته میشن هم برای سلامتی مضرن؟

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    بچه ها منم کالباس با دستور یگانه جون درست کردم اما موادم ابکی شد (اینم بگم سینه های مرغم نسبت به سینه های مرغ یگانه جون که تو عکس هست کوچیک بودن ) دیدم زیادی ابکیه اومدم 3-4 قاشق ارد اضافه کردم ولی خیلی چسبندگی داشت دیگه همینجوری پیچیدم لای فویل والان روگازه میشه بگین چراموادم ابکی شد؟بعد چرا چسبندگی داشت؟
    مواد شما هم موقع درست کردن حالت چسبندگی داره؟

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59
    دوستان منم کالباس با دستور یگانه جون درس کردم ولی به نظرم خشک بود راهی نداره که تقریبآ مثل بیرون نرم بشه
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

صفحه 20 از 27 نخستنخست ... 1017181920212223 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما