نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 210
صفحه 2 از 27 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۹
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    اینم یک عکس از کالباسم با دستور مریم گلی .


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هیچ چیزی مثل خونسردبودن وتحت هر شرایطی تغییر نکردن

    نمیتواند باعث برتری شخصی نسبت به چیزها واشخاص دیگرشود!

  2. #10

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    ببخشید این شیر خشک قنادی چیه ؟؟؟؟آیا همون شیر خشکه بچه است؟؟؟
    مژگان جون این شیر خشک قنادی ، شیر نیدو محصول کارخانه نستله است، برای حلوای شیر و کلا شیرینی استفاده میشه و خوشمزه تر از شیر بچه است وتو شیرینی و حلوا که می دونم نمیشه شیر خشک بچه استفاده کرد چون بی مزه میشه .
    Andrew و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۴
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام من کالباس با دستورمریم گلی درست کردم وخیلی خوب شد فقط کمی کم نمک بودبهتر که کمی نمک در اب ان بریزیم تابجوشد وحدود 45دقیقه هم جوشید مریم گلی جان دستت درد نکنه راستی من زنجبیل وجوزهندی وپودر سیر ویک عدد هم سیر رنده شده ریختم
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    برمهدی وان هاله نورش صلوات برخال لب وجام ظهورش صلوات.

  4. #12
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    پودینگ سوسیس

    مواد لازم :
    آرد 100 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر 720 میلی لیتر
    سوسیس 220 گرم
    نمک 1/2 ق چ

    طرز تهیه :
    فر را با حرارت 300 درجه سانتیگراد گرم کنید . با ارد و تخم مرغ و شیر و نمک خمیر نرمی تهیه کنید . کف ظرف مناسبی را چرب کرده و سوسیس ها را ته ظرف بچینید و سپس روی انها را با خمیر بپوسانید . ظرف را به مدت 45 الی 50 دقیقه درون فر قرار دهید تا خمیر به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در اید .
    توجه:در هنگام چخت درب فر را باز نکنید چون این کار سبب میگردد پودینگ خوب پف نکند ...

    منبع: مجله ملینا
    Andrew و maman jojo این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1170
    پسند کرده
    2021

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام
    من همیشه با دستور مریم گلی کالباس درست میکنم و خیلی راضی هستم .سپاسگزارم
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  6. #14
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    سلام دوستان عزيز
    من هم زامبون مرغ درست كردم خيلي خوب شد
    اول سينه مرغ فيله شده و خام رو تو غذا ساز ريختم بعد چند قاشق آرد (حدود 4 ) اضافه كردم
    نمك و فلفل و سير حسابي اضافه كردم و در نهايت پسته ريختم و به صورت استوانه گذاشتم تو كيسه فريز و در آب جوش 20 دقيقه پخت
    الان هم در يخچاله تستش كردم عالي ش د طعمش عين بيرونه
    يك سوال من توش شير خشك نداشتم نريختم طعمش خوب شد حالا اگر بريزم خيلي فرق خواهد كرد ؟؟؟؟؟
    ممنون مي شم اگر كسي جواب بده
    غذا
     
    Andrew و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  7. #15
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,405
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2443
    پسند کرده
    67

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    الهام جان

    عکس ها برام فیل - تر بوده و من متوجه نشدم!!

    پاک شدن


    در ضمن اون کاربر عکس ها رو نذاشته که!!

    اینجا رو ببین در همین مورد توضیح داده ام:

    سوالات کاربران در مورد مامی سایت



    خوشحال میشم اگه بازم خدای نکرده!!!!! به این عکسا برخوردی لینک اون پست با اسم کاربر را برام خصوصی کنی تا پاکش کنم

    موچکرم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۱۰:۰۷ بعد از ظهر
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  8. #16
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    دوست عزیز مام بهار جان با پلاستیک فریزر گذاشتین توی ابجوش هی کمی بیشتر در این مورد توضیح بدین اگه عکسش رو هم بذارین که دیگه عالی میشه
    رزماری جون من توصیه میکنم که توی فریزر لوله اش کنی و خوب سفت ببندیش, بعدش توی فویل بزار و سفتش کن و بخار پز کن...روی همین توری فلزی ها که بازو بسته میبشن....حالا خواستی میشه توی آبجوش هم انداختشون :)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 2 از 27 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما