نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 210
صفحه 19 از 27 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    33
    روده را من امتحان کردم. البته از بیرون نخریدم بنده خدایی که گوسفند می کشت برام کنار گذاشت. اولا شستن و تمیز کردن بسیار پرزحمت و چندش آور بود. بعد هم بوی جالبی نداشت (مثل بوی تو کله پزیها). تازه بعد از پخت، سوسیس را از روده درنمیارن و با همون روده برش میزنن من نمیدونستم بعد از این همه زحمت میتونیم روده بخوریم یا بوش را تحمل کنیم یا نه. در نتیجه یک مدتی موند توی فریزر و بعد انداختمش. حالا شما دوستان اگر تجربه دیگری درباره روده دارید خیلی خوشحال میشم بشنوم.
    مامی رضا و fara 92 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    33
    کاملا اتفاقی تلویزیون را روشن کردم و دیدم یک خانم محترمی توی برنامه به خانه برمیگردیم دارن کالباس آموزش میدن. بار اول با دستور ایشون درست کردم ولی دفعه های بعدی تغییرات دادم و یک چیزهایی اضافه و یک چیزهایی کم کردم. به هر حال خیلی عالی میشه. فقط چند تا مشکل هست. اولیش همونی که همه دوستان گفتند مسئله پیچیدن توی فویل هست متاسفانه این روزها اینجا قحطی تنورک اومده و چند جا رفتم پیدا نکردم مطمئنا اگر پیدا کنم برای درجه حرارت بالا سالمتره. مسئله دوم اینه که وقتی فریز میکنم بعد از یخ زدایی خرد میشه و نمیشه راحت برش زد نمیدونم علتش چیه. سوم هم مسئله استفاده از سیره که بسته به ذائقه شما داره. بوی سیر توی گوشت مرغ خیلی مشهوده. اگر مثل من با بوی سیر مشکل دارید فقط یک حبه بزنید اگر نه میتونید 3 حبه بزنید یا از پودر سیر استفاده کنید. در ضمن من کمی مدت آب پز کردن را بالا میبرم که مجبور نشم سرخ کنم. اینطوری یک درجه به غذای سالم نزدیکتره.
    مواد لازم برای کالباس
    گوشت مرغ یک کیلو از تمامی قسمت*ها. فقط سینه کالباس را خشک میکند.
    سیر 1 حبه
    هویج یک عدد
    مغز پسته 30 گرم
    آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    نمک یک قاشق مرباخوری
    اسانس دود دو تا سه قطره
    پودر پنیر پارمزان یک قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا سه تا چهار قاشق غذاخوری
    پنیر گودا و پراتو از هر کدام یک قاشق غذاخوری
    ترکیب ادویه* ها یک قاشق چایخوری (ادویه* ها عبارتند از: آویشن (یک دوم ق. مرباخوری)، تخم گشنیز ساییده (یک دوم ق. مرباخوری)، جوز هندی (یک چهارم ق. مرباخوری)، دارچین (یک چهارم ق. مرباخوری)، زنجبیل (یک دوم ق. مرباخوری)، فلفل سیاه (یک دوم ق. مرباخوری)، میخک (3 پر)، هل (یک دوم ق. مرباخوری) )
    طرز تهیه
    1 ـ گوشت مرغ + سیر را سه بار چرخ کنید.
    2 ـ چند ورق فویل را به اندازۀ مورد نظر برش داده کنار بگذارید.
    3 ـ هویج را به صورت طولی برش داده و به مدت خیلی کم بخارپز یا آب پز کنید تا فقط کمی نرم شود.
    4 ـ آرد + روغن + زرده تخم مرغ + هویج + اسانس دود + ادویه را به مرغ چرخ شده افزوده و 5 تا 10 دقیقه خیلی خوب ورز دهید.
    5 ـ پسته* ها را به مایه بیفزایید.
    6 ـ پنیرها را اضافه کنید.
    7ـ مواد را به صورت لوله* ای درآورده روی فویل بگذارید. با کمک فویل مایه را به صورت استوانه درآورید.
    8 ـ فویل را دور مایه پیچیده و دو سر آن را محکم کنید.
    9 ـ این فویل را در سه یا چهار فویل دیگر نیز بپیچید به طوری که انتهای هر فویل با دیگری متفاوت باشد تا به هنگام آب پز کردن آب داخل آن نفوذ نکند.
    10 ـ فویل* را داخل قابلمه آب به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. دقت کنید که تمامی قسمت*ها به یک میزان حرارت ببیند و داخل آب باشد.
    11 ـ بعد از برداشتن از داخل آب اجازه بدهید خنک شود و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید. این مایه با فویل آن حداقل 8 ساعت باید در یخچال بماند.
    12 ـ بعد از استراحت مایه، فویل* ها را باز کرده و با چاقوی تیز کالباس را برش دهید.
    نوش جان

  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    40
    پسند کرده
    0
    سلام دوستان من کالباس را این طوری درست میکنم .مرغ کامل را استخوانهایش را در می آورم بعد دو بار ریز چرخ میکنم با یک الی دو قاشق چایخوری پوره سیر(این مقدار بستگی به این داره که شما سیر را چقدر دوست داشته باشین )و 4 قاشق شیر خشک و4 قاشق آرد سفید و 2 قاشق روغن مایع و یک لیوان یخ پودر شده و دو و نیم قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق مربا خوری ادویه کالباس (من این ادویه را ذائقه ای درست میکنم یعنی هر طعمی را دوست دارم بیشتر و هر چی را کمتر دوست دارم را کمتر میریزم این ادویه ها شامت هل.جوز هندی.میخک.فلفل.رازیانه.تخم گشنیز.زنجبیل)همه را در بلنر مخلوط میکنم تا یکدست شود در همین مرحله فلفل دلمه ای و قارچ پخته وهویج نگینی پخته را میریزم. بعد دو برگ سلفون یا همان نایلون نامرئی روی هم گذاشته لین مواد را رویش گذاشته فرم میدهم بعد لول کرده و سفتش میکنم و به مدت یکساعت تا یک و نیم ساعت بخار پز میکنم یعد از پخت از کاورش در می آورم در ظرف در بسته به مدت 24 ساعت در یخچال میرود تا مزه ها خوب به خورد هم برود عالی برش میخورد و خوشمزه و سالم امیدوارم درست کنید
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط hedieh-km : ۱۳۹۲/۱۲/۰۳ در ساعت ۰۴:۵۵ بعد از ظهر
    @زهرا@, مامان غزل, *سایه روشن* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    202
    سلام منم كالباس رو با دستور خانم مبيني كه در برنامه به خانه بر مي*گرديم آموزش دادن درست كردم، كه مثل اين دستور هست طرز تهیه کالباس، سوسیس و .... فقط تو دستور خانم مبيني پنير پيتزا نبود.

    نام: IMG_3436.JPG نمایش: 4654 اندازه: 58.8 کیلو بایت

    اما يك سري نكات رو مي*گم شايد به درد دوستان هم بخوره.
    1- من قبلا با اين دستور هم طرز تهیه کالباس، سوسیس و .... كالباس درست كرده بودم ولي فكر مي*كنم بخاطر وجود شير خشك كمي كالباس خشك و حالت شكنندگي پيدا مي*كرد ولي اين دفعه با اين دستور اصلا اين حالت رو نداشت و به نرمي كالباسهاي آماده بود. بسيار هم خوشمزه بود.
    2- يك نكته ديگه اينكه من بخاطر استفاده از فويل و ضررهاي احتمالي(شايدم قطعي!) اون مدتها بود از خير درست كردن كالباس گذشته بودم ولي ذهنم به شدت درگير پيدا كردن راه حل بودم كه بتونم چيزي رو جايگزين اون بكنم، حتي به اين فكر كرده بودم كه استوانه استيل سفارش بدم بيرون برام بسازند. تا بالاخره به اين نتيجه رسيدم كه مايه رو اول با كاغذ روغني رول كنم و چند لايه دورش بپيچم بعد دورش فويل بپيچم. ديگه اينطوري مواد با فويل تماس مستقيم نداره.
    3- اينم بگم كه از اسانس دود هم استفاده نمي*كنم، خيلي هم خوشمزه مي*شه. بعدم اينكه مقدار ادويه*ها رو كمي تغيير دادم مثلا فلفل سياه و زنجبيل رو دو برابر كردم. راستي كلا 45 دقيقه بخارپز كردم. در نهايت مي*گم كه عالي بود
    khale leila, marie, حسرت الملوک و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهتاب بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۹
    محل سکونت
    خراسان
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    57
    سلام دوستان کسی کالباس گیاهی بلده؟ میشه راهنمایی کنید؟
    وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد.

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56366
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    ببخشید من یه سوال دارم
    اونطوری که فهمیدم
    استفاده از پلاستیک سلفون ...وکاغذ فویل وجوشوندنش مضره وسرطانزاس
    خوب باید ما چکار کنیم
    هر چند مطمئن باشید که اون کالباساوسوسیسایی که از بیرون میخریم سالم نیستن
    فقط تنها حسنشون اینه که نمیدونیم ونمیبینیم چطور ساخته میشن وبخورد مردم میرن
    آتامان, ♥️reihane♥️, Mitra F و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    مامی غزل جون کافی بود فقط دو صفحه بری و عقبتر رو بخونی.من نوشتم اینجا:

    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56366
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    ممنون نازنین جونم
    ولی من نفمیدم کدوم پلاستیکو میگین

صفحه 19 از 27 نخستنخست ... 916171819202122 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما