نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 210
صفحه 17 از 27 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7106
    پسند کرده
    6989
    عزیزم تا اونجا مه من میدونم آلمینیوم سالمه ! و خیلی هم ازش استفاده میشه تو صنعت غذا
    فقط اینکه اگه توش گوشت بپیچیم و بذاریم بجووووووووشه اینشو پ.ن مطمئن نیستم نمیتونم بگم 100% سالمه!
    قرمه سبزی
     
    beautiful_lie و یاقوت سپید این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047
    هنگامه جان الومینیوم هم باعث کند ذهنی میشه + سرطان زاییش !
    امابنظرم بشه بعنوان جایگزین بهش فکر کرد
    ویرایش توسط *سایه روشن* : ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ در ساعت ۰۴:۰۹ بعد از ظهر
    -sania- این نوشته را پسندیده.

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    دوستان عزیز این تجربیات من امیدوارم به دردتون بخوره:
    هم آلومینیوم هم سلفون هر دو مضرن.شک نکنین توش.اونم کیفیت کالاهای ایرانی که دیگه جای حرفی باقی نمیذاره..

    ولی جایگزین مطمئن من: دیگه همتون فکر کنم این کیسه های پخت تنورک رو دیدین.مخصوص پخت مرغ و..است.اونها مخصوص غذا هستن و سالم.خیلی راحت به جای سلفون مواد کالباس رو میریزین توی این کیسه...اضافیش رو رول میکنین دور خودش..سر و تهشم میبندین تا خوشگل و شکلاتی بشه و در نهایت برای اطمینان دورش فویل یا سلفون چند لایه میپیجین.منتها دیگه این فویل یا سلفون هیچ تماسی و اثری روی کالباس نداره.و فقط برای مطمئن شدن از عدم نفوذ ابه..

    و یه گزینه بسیار سالم:هممون تو خونه قالب هایی برای نون صبحونه داریم اغلب.همون لوف پن ها..قالبهای مستطیلی و باریک..شکل کالباس که مهم نیست گرد باشه یا مربعی یا لوزی و..!بیرونم میبینین این روزا همه شکلش هست.مواد کالباس رو بریزین توی قالب و بذارین توی فر به جای آب جوش.بسته به میزان مواد و بزرگی و کوچیکی قالب مدت زمان فرق میکنه.روی 165 درجه برای یه قالب نون صبحونه معمولی حدود 45 دقیقه..اگر دماسنج دارین دمای مرکز کالباس برسه به 75 درجه.بذارین خوب توی قالب خنک بشه و بعدم برش بدین.به همین راحتی.البته روی قالب رو با فویل بپوشونین که خشک نشه.

    گزینه سوم:دوختن یه کیسه از پارچه های مخصوص اینکاره که البته من اینکارو نکردم ولی دیدم.اما باز نمیدونم پارچه تا چه اندازه سالمه وقتی توی اب جوش میندازیمش!!اگر سلامت پارچه تایید بشه اینم یه روش خیلی راحت به حساب میاد.یه کیسه میدوزین و هر بار استفاده میکنین.

    و گزینه چهارم:دعا کنین زودتر این تولید کننده های عزیز لفاف و کیس سوسیس و کالباس برای مصارف خانگی هم بفروشن.هر چند باز نمیدونم اینا چقدر سالمن.مخصوصا ایرانیهاش که حتما از جنس نامرغوب استفاده میکنن و انداختنش برای یه ساعت توی اب جوش منطقی به نظر نمیاد!

    گزینه بعدی:دعا کنین مشکلات حل بشه.محصولات با کیفیت و ارگانیک راحت تر و ارزونتر وارد کشورمون بشن تا تولید کننده های خودمونم به فکر بیافتن و توی رقابت تولیدات بهتری داشته باشن تا با خیال راحت مصرفشون کنیم.یه خارجی که دوست و مهمونمون بود یه بار گفت:وقتی میاومدم ایران بهم گفتن اونجا اصلا سوسیس و کالباس و همبرگز نخور!!!


    و گزینه آخر: خداییش این کالباس و سوسیس چه چیز خاصی ان که انقدر به خاطرش خودمونو اذیت کنیم؟؟!!همون مرغ و گوشتن با کلی آت و آشغال در نوع صنعتی و با مقدای افزودنی در نوع خانگی..ماشالا همه بچه ها اینجا هنرمند و خوش سلیقه.پس از صدها دستور غذایی سالمتر و بهتر همین سایت یا آموخته های دیگه امون استفاده کنیم و این جور کارها رو بذاریم برای سالی یه بار هوسوونهتا وسط این همه آلودگی و سرطان و بیماریهای عجیب غریب که این روزا همه گیر شده متاسفانه بتونیم چند صباحی بیشتر نفس بکشیم ایشالا.

    ببخشید طولانی شد.
    ویرایش توسط nazgol joon : ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ در ساعت ۰۴:۳۷ بعد از ظهر
    *سایه روشن*, *fariba*, tetis و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Donya007 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    229
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    675
    پسند کرده
    723

    ویترین مدال ها

    یه سوال با کلـــی شرمندگی
    بعد از تهیه کالباس، میذارید آب جوش بیاد؟کالباس رو میندازید توش؟ یا اینکه از اول میذارید تو آب ولرم و صبر میکنید که جوش بیاد و بعد از اون 20-30مین واسه پخت؟!
    مامان غزل و marie این نوشته را پسندیده.

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **زهرا** آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    محل سکونت
    همینجا :)
    نوشته ها
    239
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1091
    پسند کرده
    1021
    خانومی من از سبد بخارپز استفاده می کنم و آب و لرم میذارم خودش جوش میاد و با بخار کالباس می پزه
    در کل به نظرم باید با آب ولرم بذاریش برای پخت که شوکه نشه :))
    hengamehh, Donya007, یاقوت سپید و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون لطفا.... ****************** اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karmantina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    59
    نقل قول نوشته اصلی توسط -sania- نمایش پست ها
    عزیزم تا اونجا مه من میدونم آلمینیوم سالمه ! و خیلی هم ازش استفاده میشه تو صنعت غذا
    فقط اینکه اگه توش گوشت بپیچیم و بذاریم بجووووووووشه اینشو پ.ن مطمئن نیستم نمیتونم بگم 100% سالمه!
    سانیا جان فویل های آلومینیونی 2 نوع هستند که 1 نوع آن مخصوص پخت و پز میباشد و در صورت تماس با مواد غذایی مشکلی ایجاد نمیکند و من تو تهران این نوع را نیافتم . اما نوع دوم که اینجا به وفور یافت میشه برای مصارف غیر از پخت و پز است و مضر میباشد . اگر از این نوع فویل برای آشپزی استفاده شود بهتر است که روی فویل کاغذ روغنی کشیده و بعد مواد غذایی را روی ان قرار دهید و به این ترتیب به پخت غذا اقدام نمایید.
    ویرایش توسط karmantina : ۱۳۹۲/۰۹/۱۸ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر
    *سایه روشن* و -sania- این نوشته را پسندیده.

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2996
    پسند کرده
    8232
    نام: 2014-01-23 21.31.25.jpg نمایش: 1965 اندازه: 89.9 کیلو بایت
    کالباس با دستوریگانه جان.دستت دردنکنه یگانه جون
    طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....
    برای منی که چهارسال لب به کالباس نزدم خیلی خوب بود
    *شمیم*, آهو مشکی پوش, sama18 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,643
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1028
    پسند کرده
    1738
    چرا راه دور بریم ؟ از روده ی شسته و تمیز شده ی گاو و گوسفند برای درست کردن سوسیس کالباس میتونیم استفاده کنیم
    کاملا ارگانیک
    توضیحاتشم تو وبلاگ شف طیبه هست
    ftmh, MaryamYas, مامی رضا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 27 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما