نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1052Likes

موضوع: طرز تهیه کالباس، سوسیس و ....

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 210
صفحه 16 از 27 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    سعیده جان

    اگه طبق دستوریه که من دادم با همون مقادیر ادویه بریزید .......ادویه توی این غذا بسیار مهمه وگرنه مرغ عادیه که.........
    سبزی پلو با ماهی
     
    Andrew, **negarin**, Saeedeh via M و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362
    من واسه کالباسم از علاوه بر ادویه هایی که یگانه جون گفتن از میخک و آویشن هم استفاده می کنم.
    بنظرم طعم میخک مزه کالباس رو خیلی شبیه کالباسای بیرون می کنه.البته نباید زیاد استفاده بشه چون خیلی تنده.
    *شمیم*, **negarin** و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  3. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    یعنی دلیل سفت بودن کالباس فقط برای اینه که از سینه مرغ استفاده شده؟؟؟؟خب به این سوال لطفا جواب بدین دیگه شما که هنرمندین
    پیتزا و پیراشکی
     

  4. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4124
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    Faezeh جون دیروز عصر برنامه به خانه بر میگردیم اموزش کالباس خانگی بود همه قسمتهای مرغ رو بجز پوست مرغ رو چرخ کرده بودند واسه کالباس از سایت بهار سایت خبر بگیر همون خانم بهار اموزش دادند دستور کاملش در سایت هست من خودم چند روز پیش با ترکیب دستور روژان عزیز و یگانه جان درست کردم فقط سینه مرغ بود ولی سه قاشق روغن مایع هم ریختم واقعا عالی شده بود اولش که پسرم غر میزد که نمیخوای پول خرج کنی از بیرون بخری ولی اونقدر خوشش اومده بود که میگفت برو سفارش بگیر درست کنی واسه بیرون
    خورشت كرفس
     
    محیا خانوم, *شمیم*, ostooreh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  5. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362
    نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh gool نمایش پست ها
    یعنی دلیل سفت بودن کالباس فقط برای اینه که از سینه مرغ استفاده شده؟؟؟؟خب به این سوال لطفا جواب بدین دیگه شما که هنرمندین
    فائزه جان من کالباس رو با گوشت گوسفندی چرخ کرده هم درست کردم و انسجامش هم خوب بوده. هرچی چرخ گوشتتون ریزتر باشه مثلا چند دفعه چرخ کنید یا اگه بریزین توی این دستگاه های 123 چسب گوشتتون بیشتر میشه و منسجم تره. خیلی مهم نیست چه نوع گوشتی باشه.
    من تو بعضی دستورها دیدم زرده تخم مرغ هم بهش اضافه می کنن که فکر می کنم برای چسب بیشتره.
    samane0101 این نوشته را پسندیده.

  6. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا مامان فراز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    0
    منم درست كردم البته خوب شد فقط يه كمي طعم سيرش زياد بود باهاش پيتزا درست كردم پيتزام خيلي خوشمزه شد







    pariya505, کوئین, narjes12 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7108
    پسند کرده
    6989
    دوستانی که کالباس خونگی درست میکنید :
    من چن وقتی تو فکر درست کردن این کالباس بودم اما این پیچوندن کالباس تو سلفون و جوشوندنش خیلی ذهنمو مشغول کرده بود چون فقط بعضی از انواع پلاستیک قابلت تحمل حرارت رو دارن! و مابقی با حرارت دیدن پدیده مهاجرت رادیکال آزاد توشون اتفاق می افته که باعث بروز سرطان در طولانی مدت میشه!
    به هر حال!
    بنا به شرایط کاری که دارم یه روز که اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی بودم از مسئول آزمایشگاه اونجا جنس این نوع رو پرسیدم که ایشون گفتن pvc هستن!!!
    که بهتره بدونید pvc گرید ( درجه ) غذایی نداره! ینی در صنعت غذا قابل استفاده نیس و به همین علت کارخونه های غذایی نمی تونن ازش استفاده کنن!
    چون گرید غذایی pvc خیلی کرونه و مقروووون به صرفه نیس!
    و فقط صنعت داروسازی از pvc با گرید غذایی استفاده می کنه چون مجبوره !

    و این رول های pvc فقط برای پوشش روی مواد غذایی ( ترجیحاً بدون تماس با ماده غذایی) مناسب است!

    پس بهتره بریم دنبال یه لفاف دیگه بگردیم برای این کالباس خونگی تا واقعاَ کالباسمون سالم باشه!
    قرمه سبزی
     
    hengamehh, live, گل باقالی و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  8. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36155
    پسند کرده
    55077
    من دو تا سوال دارم
    یگانه جون ماندگاری این کالباس تا چند وقت هست ؟

    سانیا جون پیچیدن در آلومینیوم فویل هم خطرناکه؟ ممنون
    -sania- و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


صفحه 16 از 27 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما